اینم آخرین کارنامه آزمایشی من . ایشالا کارنامه های کنکور دولتی و دانشگاه آزادم بیاد میذارم البته اگه عمرم به دنیا باشه (منظورم اینه که آدم از فرداش خبر نداره:31:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم آخرین کارنامه آزمایشی من . ایشالا کارنامه های کنکور دولتی و دانشگاه آزادم بیاد میذارم البته اگه عمرم به دنیا باشه (منظورم اینه که آدم از فرداش خبر نداره:31:)
بله که میشه چرا نشه؟!:5:نقل قول:
سلام!
بچه ها! از امروز بشمرید 6 روز تا شروع کنکور!
امروزی رو من میشمرم ، فردایی رو همه میتونن بشمرن! چون من دوباره میرم! تا 7 روز دیگه بیام! مثل همین الان که بعد از یه ماه اومدم!
خب..........!
امروز ==» شش روز!
راستی ، اگه آزمونو بد دادین ...... چه خوب! آزمون بعدی رو خوب میدین! آزمون بعدی هم که دیگه کنکور باشه دیگه! اگه خوب دادین هم که ، آزمون بعد رو بهتر میدین!
من فعلا : خداحافظ!
آقا یکی بگه دیگه اون درسای مهم ادبیات که تو پستهای قبلی یکی از دوستان گذاشته بود کدوماست؟ حتما یادتون هست؟
راستی این اصطلاحات عرفانی که خیلی امسال تو آزمونای آزمایشی اومد کجای کتابه؟ دقیقا بگید کجاهاست چون من تاریخ ادبیات رو بیخیال شدم.
راستی می دونید این چند روز کجای تاریخ ادبیاتو بخونم یه چیزی ممکنه ازش بیاد. چون خیلی بود گذاشتم کنار.
اصلا قصدم همین بود که بشه معضل ، قراره توی کنکوربیاد ، نوع جونوریش ولی :دی. فکر کنم واسه بچه های تجربینقل قول:
:دینقل قول:
چه خوابی دیدیا :دی من خواب دیدم که زود دادم اومدم بیرون و بعد سوالارو نگاه میکردم دیدم همرو بلد بودم ، هی میزدم تو سرم میگفتم ای کاش خواب باشه :دی بعد که از خواب پا شدم انقدر خوشحال شدم!
اینم از مزایای کنکور که آدم رو توی فروم های مختلف پیشرفته میکنهنقل قول:
ادبیات 2: 5 ، 13 ، 17 ، 19 ، 23نقل قول:
ادبیات 3: 1 ، 6 ، 8 ، 13 ، 14 ، 15 ، 23
ادبیات پیش: 10 ، 15 ، 16 ، 21 ، 23
اون اصطلاحاتو جاشو اگه پیدا کردی به منم بگو
مال کنکورای سالای قبلو از سنجش آخر بخون چون یه سری نویسنده ها هستن که خیلی تکرار می شه آثار مختلف شون و تو سنجش آخر وقتی به یکی از آثار یه نویسنده اشاره شده اونا همشو نوشتن تو پاسخنامه خیلی عالیه
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
مرسی روحیه دادی :20: کاش کنکورو خوب بزنیم :11:نقل قول:
اینم آخرین کارنامه تا کنکور :
اینو از کجا کپی کردی ؟ قابل خوندن نیستنقل قول:
سلام
اگه وقت دارید به منم یه کمکی بکنید
من سال بعد میرم سوم , پارسال میرفتم قلمچی رتبم بین 200 تا 300 میشد
میخوام بدونم این تابستون چیکار کنم , درسای دومو دوباره بخونم یا درسای سومو شروع کنم؟
میتونم با این وضعیت رتبه ی زیر 500 بشم؟
خوب میشده رتبت. ولی اگه من جات بودم امسال تابستون تست های دوم رو میزدم. سال بعد تست های سوم و سال بعدش تست های پیش + دوره ی کل. برای این کار هم کتابای آبی قلم چی خوبه.نقل قول: