[QUOTE=mouzi4us;3970032]خوب پس رانژه هستی دیگه، فردا زنگ بزن اطلاع بده بگو فعالت کنن.نقل قول:
نوشته شده توسط blackhero;3969844
[B
Printable View
[QUOTE=mouzi4us;3970032]خوب پس رانژه هستی دیگه، فردا زنگ بزن اطلاع بده بگو فعالت کنن.نقل قول:
نوشته شده توسط blackhero;3969844
[B
پیرو مشکلاتی که برام پیش اومد با تماس پشتیبانی و بررسی موضوع معلوم شد اشکال از مخابراته! چون مودم رو سر خط بردم و نویز 2برابر استاندارد بود (فکر کنم پشتیبانی گفت 50 و خورده ای!) خلاصه فکر کنم تا شنبه اوضاعمون اینجوری باشه! یه خورده نت هست یه خورده نیست! بعد موقعی که هست حتی pc خاموشه چراغ act مودم چشمک میزنه و بعدش status قطع میشه! امان از نویز خط!
شما کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟نقل قول:
من مرکز شهید عاطف (تهرانپارس) هستم....
منم کماکان همینجوریم....
از کار و زندگی انداختتمون....
نمیتونم درست یک بازی آنلاین بازی کنم !:31:
من به دلایلی نمیتونم به پشتیبانی هم زنگ بزنم ! دستگیرم میکنن !
بچه ها چجوری یه کاری کنم ساعت 1 تا 7 کامپیوتر اتوماتیک دانلود کنه؟؟
مرسی
برنامه ی IDM این امکان رو داره،خودم هم همینکار رو می کردم:31:نقل قول:
تو این تاپیک آموزش هست که تنظیم کنی کامپیوتر خودش روشن بشه و خودشم خاموش بشهنقل قول:
تنظیم کن 1 روشن و 7 خاموش بشه
برای دانلود هم از نرم افزار IDM استفاده کن وفایل هات را بذار توی صف تا دانلود بشن:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
نترس ما رو که دستگیر نکردننقل قول:
:10:
چه عجب یکی جواب ما رو داد... خوب حالا میشه واسه ما یه کلاس آموزش جعل مدارک دانشگاهی بزاری...؟؟؟ :20:نقل قول:
ببینم این قضییه IP چیه...؟؟؟ یعنی واقعا IP عوض کنیم سرویس رو قطع میکنه...؟؟؟ غلط میکنه... من بیام شاتل چنین کاری بکنه میرم کل شرکتشونو به آتیش میکشم... اصلا از کجا میخواد بفهمه که من IP م رو عوض کردم...؟؟؟ اولا که اطلاعات کدگذاری میشن و قابل شناسایی نیستن... دوما هر سایتی که میزنی یه IPیه که بهش وصل میشی حالا از کدوم گوری میخواد بفهمه که من قصدم از فراخوان این IP چی بوده...؟؟؟نقل قول:
منم مودمم USR ه گیر نمیده شاتل...؟؟؟ اصلا غلط میکنه که گیر بده... خودم راه میندازمش کسیم گیر بده بدجور دعوا راه میفته... میخوان مودمای بنجلشونو بهمون بندازن...
در ضمن منم دقیقا همین سؤال تو رو داشتم چندین روزه دارم میپرسم یه نفر اندازه یه مگس (که قبلا شرحش رو دادم) ارزش قائل نشد چنین جوابی بهم بده:
اینهمه واسه این فروش شاتل وراجی کردم آخرش میگه باید حقوقی ثبت نام کنی و بعدش رزومه و چزومه و خزومه و منظومه و اینای شرکتو بزنی تنگ هم برای ما بفرستی... برو بابا... رزومه از کجا بیارم... شاید بتونم یه نامه بسازم از یکی از شرکتای آشنا یه مهر بزنم پاش ولی رزومه و اینا رو دیگه نه میدونم چیه نه خبر دارم از در کدوم WC باید بگیرم...نقل قول:
ای گند بزنن به این عقده های دوران کودکی که صبانت رو چهار ماهه به این وضع اسف ناک کشونده و ما رو آواره کوچه و خیابون کرده...
اینم قبلی:
خدایا ما رو از شر این قوانین و ایجاد کننده و باعث و بانیشون راحت بگردان... عامین...!!! :19::19::19::19::19:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3967780&postcount=8342
من که یوزر نیمو پیدانکردم توقرارداد بامیکروسکوپ الکترونیکی هم گشتم ولی چیزی نبود به من بینوا کمک کنید البته صدتومنی قبول نمیکنیم:41::31:
یجایی تو متن قرارداد نوشته شماره مشتری که همون یوزر نیم شماست:46:نقل قول: