اگر رشته ریاضی هستی کتابهایی که نسبت به سال 87 تغییر داشته اند : فقط کتاب حسابان و دیفرانسیل هست اونم فقط توی بخش حد یک تغییراتی داشته و در کل نمیشه گفت کتابها نسبت به سال 87 تغییرات داشته اند (غیر از اونی که گفتم).موفق باشی!نقل قول:
یا حسین
اگر رشته ریاضی هستی کتابهایی که نسبت به سال 87 تغییر داشته اند : فقط کتاب حسابان و دیفرانسیل هست اونم فقط توی بخش حد یک تغییراتی داشته و در کل نمیشه گفت کتابها نسبت به سال 87 تغییرات داشته اند (غیر از اونی که گفتم).موفق باشی!نقل قول:
یا حسین
کاش میگفتی چه رشته ای هستی کتاب ریاضی 1 ریاضی 2 حسابان (ریاضی 3 و دیفرانسیل رو هم اطلاع دقیق ندارم) البته اصل مطالب یکیه ولی یه تغییرات جزئی دادن واسه انسانی و تجربی رو خبر ندارم:31: موفق شی :10:نقل قول:
مهر و ماه هم خوبه ولی بر اساس ریاضیات قدیمی ( 2 سال پیش ) تالیف شده نمیدونم برای امسال ویرایشی چیزی بهش شده یا نهنقل قول:
امروز داشتم کتاب میخریدم ؛ ریاضیات تجربی تخته سیاه رو هم ورق زدم خیلی خوب توضیح داده بود سوالات و درسنامه هاش مثل خیلی سبز بودن پاسخ های تشریحیش رو هم خوب کار کرده بود قیمتش هم فکر کنم زیر 15 تومن بود
خیلی سبز که درسنامه ندارهنقل قول:
سلام دوستای عزیز.کسی تا به حال کتاب جامع زیست پازوکی که نشر پازوکی منتشر کرده را مطالعه کرده؟ من این کتاب را که با کتابهای دیگر زیست مقایسه کردم حداقل برای من که رشته ام زیست نبوده خیلی ساده و مفید توضیح داده بود.ممنون می شوم که نظر شما را هم بدونم. پاینده باشید.
دوستان یه مقایسه ای بین زیست مهر و ماه و زیست آرام فر(تخته سیاه) انجام میدید؟ کدوم بهتره؟
تخته سیاه خیلی جالب نیست ؛ خودت تو کتابخونه ورق بزنی میبینی که چیز خاصی در مقایسه با خیلی سبز ندارهنقل قول:
مهر و ماه هم درسنامه ای نیست نموداریه و فقط مطالب رو مرور میکنه . سی دی آموزشی هم توش داره که فیلم های زیست شناسی هستن و خیلی لازم نیست تماشاشون .
تست های تالیفیش هم هم غلط علمی دارن و هم غیراستاندارد هستن . شما همون خیلی سبز رو سعی کنین که مسلط بشین به طور کامل :)
بنظر من اگه ادبیاتو موضوعی بخونی بهترهنقل قول:
کتابای ادبیات کلک و گاج سبز که مربوط به کل درس میشن بیشتر برای طول سال تحصیلی و هدفش ارتقا نمرات دانش آموز تو امتحانات کتبی هس اما اگه بعد موضوعی خوندن وقتی داشتی میتونی سراغ این کتاباهم بری،کمکت میکنه
خواستی من یه سری کتاب تو مباحث موضوعی گرفتم که راضیم و بهت معرفی میکنم...:20:
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
من رشتم ریاضی هست دوست عزیزنقل قول:
کتاب حسابان چاب جدید که هدفش آموزش اونم مفهومی و روان باشه چیزی سراغ دارین؟مثلا مثه کتاب شیمیای مبتکران که اکثر بچه ها روش اتفاق نظر داشته باشن
بگم من سطحم متوسطه و یکم بین درس خوندنم وقفه افتاده
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
ممنون که جواب دادیننقل قول:
یعنی من کتاب کلاس رمزینه رو واس دیف دارم نیازی نیس عوضش کنم و مطابق کتاب چاپ جدید دیفرانسیل بگیرم؟:41:
خوب مهروماه مفتم نمی ارزه!:دی می دونی چیه؟خیلی راحته فایده نداره .اول سال از یکی از رفقا(2 رقمی تجربی شد)پرسیدم زیستو با چی شرو کنم اخه هیچ ذهنیتی ازش نداشتم گفت با مهروماه .خودت فک کن دیگه چقد مسخره بوده!البته تستای مفهومیش تقریبا بد نیس ولی چه کاریه؟خوب تو همون خیلی سبزو بخون دیدی خیلی خفنی جواب استعدادت رو نمی ده تخته سیاهم بخون(دکتر ارام فر لنگه نداره):دی تخته سیاه واقعن خوبهنقل قول:
با عرض پوزش از eshkene
متاسفانه پ.خ نمیتونم بدم بعلت کم بودن پستا
اگه مایل باشی همینجا نظرمو بگم؟:11: