سلام
لطفا اگر كسي از وضعيت عمران شميرانات اطلاع داره منو راهنمايي كنه…! كلا كلاسا به چه صورتيه؟ برا همه دروس كلاس ميذارن يا نه؟ وضعيت اساتيد و امكانات آزمايشگاهي و كارگاهيش چطوره!؟
ممنون
Printable View
سلام
لطفا اگر كسي از وضعيت عمران شميرانات اطلاع داره منو راهنمايي كنه…! كلا كلاسا به چه صورتيه؟ برا همه دروس كلاس ميذارن يا نه؟ وضعيت اساتيد و امكانات آزمايشگاهي و كارگاهيش چطوره!؟
ممنون
نمیگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این عکسهای داغون رو از کجا میاری حمید ؟
بدک نیست..فقط مسیر کمی گنگ و دوره...شما باید برای رسیدن به دانشگاه خودتون رو به ایستگاه متروی گلبرگ برسونید و از اونجا با ونهای دانشگاه که مجانی هم نیست برید دانشگاه...البته میتونید اول بزرگراه ارتش یعنی اوشان خودتون رو برسونید از اونجا هم برید دانشگاه..بالای تپه قرار داره و زمستانها رفتن به اونجا کمی مشکله و اینکه به جایی دسترسی ندارید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
ممنون
مثلا اگر گرسنتون شد مجبورید یه ساندویچ 5 یا 6 هزار تومنی آشغال از همون بوفه یونی بخرید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه دونه ای به جان خودم:n16:نقل قول:
با منه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی اعتماد بنفسنقل قول:
نه بابا داشتم با خودم توی آینه حرف میزدم شما ب خودتون گرفتید.
(این به اون در ک فرمودید شاگرد نمیگیرید:n07:)
زبون درازی جلوی رئیس تاپیک...شما زا هم اکنون بن شدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نــــــــــــــــــــــــ ـــــه آقا ببخشید ببخشید رئیس ببخشیدنقل قول:
فلفل خورده بودم دهنم سوخت زبونم رو درآوردم
ببخشید:n28:
باز عدم حضور در امتحان باعث حذف ان درس می شه یا نه نمره صفر برات رد می شه ایا قانون جدیدی امده
این لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون درس حذف میشه بدون تاثیر در نمره معدلنقل قول:
حالا جدا از سختي راه اگر كمي بيشتر توضيح بديد ممنون ميشم؛ آخه من موندم رشته هاي فني مثل عمران رو چطور بدون كلاس و استاد و امكانات كارگاهي ارائه ميدن…!؟ مثلا برا يه درسي مثل آز تكنولوژي بتن نميشه كه بدون آزمايشگاه كاري كرد…!!!نقل قول:
راستي براي وردي مهر ٩٢ هم دوباره مي خوان مثل بهمن ٩١ بدون آزمون و با شرط معدل بردارن باز!؟