سلام،نقل قول:
حمید خان فروشگاه سری X--ion مدل x100.2 رو موجود نداشت و گفت co 609 باند قوی ای هست و بهتره یه آمپ 4 کانال ببندم و مدل M-Line 75.4 رو پیشنهاد داد نظر شما چیه؟
سلام،نقل قول:
حمید خان فروشگاه سری X--ion مدل x100.2 رو موجود نداشت و گفت co 609 باند قوی ای هست و بهتره یه آمپ 4 کانال ببندم و مدل M-Line 75.4 رو پیشنهاد داد نظر شما چیه؟
بهتر نیست فعلا همون 7016 رو با co 609 ببندم تا بار X--ion x100.2 بیاد بعد آمپ هم اضافه کنم؟نقل قول:
سلام دوستان
من دیروز بالاخره سیستم گرفتم ولی هنوز ناقص
پخش pioneer deh-5350ub
باند hertz hcx-690.4:8:
امپلیفایر audison sr4
حالا اگه میشه راهنمایی کنید ایا خازن و تویتر لازمه؟اگه لازمه یه چیزی معرفی کنید ارزون باشه بودجم دیگه ته دیگه زیر 100 تومن با پک سیم:8:
سلامنقل قول:
صدای جیغ تیوترها بستگی به عوامل مختلف داره. یکی جنس خود تیوتر هست که از فلز باشه یا سیلک.اصولا فلزیها صدای تیزتری دان و زود صداشون دیستورت میشه مخصوصا اینکه با آمپ بد درایو شده باشن.
دوم آمپلیفایر تغذیه کننده هست و اینکه تا چه میزان از نظر گین و تنظیمات هیلترها سیستم تنظیم شده باشه.
سوم نوع موزیک از نظر ضبط ترک و آدیو و MP3 بودن ترک هستش که تاثیر داره. تو موزیکهای MP3 با بیت ریت پائین مثل 128 خیلی دیستورت تیوتر مشاهده میشه. تو 320 ها کمتر هست.
متاسفانه تو رنجی که شما میخواهید آمپلیفایری که شایسته R1073 باشه نیست.5500 هم تو بار جدید پایونیر نیوده و پخش نشده .هر کی داره از سری قبل داره و مسلما قیمتش رو افزایش میده.
نقل قول:بله متاسفانه تموم کردن. موجود بود ولی فروختن.نقل قول:
کاملا کار صحیحی انجام میدهید که هزینه خوبی برای آمپلیفایر میکنید.یه کار اصولی و ماندگار هستش.حالا بزار بیاد از نزدیک کیفیت ساخت و کلا کوالیتیش رو مقایسه کن با دیگر برندها،عاشقش میشی.:40::46:
مبارکتون باشه.نقل قول:
ولی با احترامی که بنده برای آدیسان قائل هستم،به نظرتون این مدلی که انتخاب فرمودی با 4*65 وات روی ولتاژ 14.4کافیه برای یه اسپیکر 130 واتی؟
اگه براتون امکان داره قیمتهای خریدتون رو هم محبت بفرمائید .
ممنون.
حمید خان ممکنه در مورد M-Line 75.4 و x-ion x100.2 یه توضیح بدین که چند درصد با هم اختلاف دارن؟
راستش من خیلی سر در نمیارم منظورتون چیه ؟جون یکی از دوستان معرفی کرد منم خریدم.سیستم در حد بودجم گرفتم.یه نظر شما مشکلش چیه؟نقل قول:
باند 218 تومان
امپلی فایر 266تومان
پخش 200 تومان
اینم مشخصات امپلی فایر:
Audison SR4 Description
Audison SR4 360w 4 channel amp
- 4 x 65 watts rms @ 4 ohms
- 4 x 90 watts rms @ 2 Ohms
- 2 x 175 watts rms @ 2 ohms bridge
- 1 x 190 watts rms + 2 x 60 watts rms (front + subwoofer)
- By-Pass Filter
- Removable panel to hide the settings panel
- Monoblock with heat sink aluminum design
- Fanless cooling system
- ANL-type fuse on the Settings panel for easy replacement
- Power input to 4 AWG (21.14 mm ²)
- Speaker connections up to 8 AWG (8.36 mm ²)
- High-level speaker inputs and remotely in connection with removable clip-on connectors with screw
- 24dB Low-pass filter with 3-channel use
- Dual Range High-Pass Filter (50 Hz - 500 Hz / 500 Hz - 5 kHz) for multi-channel settings
- Input / Filter:
- Inputs IN PRE / Speaker IN
- Outputs PRE
- A U.S. Filter Full / Hi-pass 50-5 kHz @ 12dB/oct
- B CH filter Full / Hi-pass 50-5 kHz @ 12/24 (L + R) dB / oct
- Dimensions: 213 x 53.5 x 408 mm (width x height x depth)
سلامنقل قول:
سری m line جزو پائینترین سری آمپلیفایرهای آدیو هست.خیلی نکته بارزی نداره.جزو املیفایرهای معمولی حساب میشه.البته به نظر من با توجه به کیفیت ساخت خوبی که داره (تو کره ساخته میشه) از برندهائی مثل پایونیر،کن وود خیلی بهرته.
ولی تو X--ion موضوع فرق میکنه.کاملا ماسفت استفاده شده تو مدارش.دمپینگ فکتور بالای 1000 داره که واقعا مهم هست تو کنترل و کیفیت صدای اسپیکرها.من غیر از آدیو سیستم همچین دمپینگی رو فقط تو هلیکس دیده بودم.
Efficiency بالائی دارن که تو کلاس A/B این کارائی که بالای 72% اعلام شده واقعا عالیه و نشان دهنده مصرف برق کمتر در مقابل خروجی بیشتر میباشد.
از تکنولوپی SMD تو همه آمپلیفایرها استفاده شده.
روی هر کانل هیلتر Band Pass تعبیه شده که باز این هم جزو یکی دیگر از محاسن اون هست.
خروجیهای لود 2 اهم این سری بسیار بالا هستش. حدود 1.5 کیلو ولت که یه قدرت استثنائی برای یه آمپلیفایر کلاس A/B هست.
خلاصه یه آمپلیفایر کامل از هر نظر هستش.
من اگر راکفورد نداشتم مطمئنا X--ion 160.4 رو سفارش میدادم برام بیارن.بدون شک.
قیمت ها قیمت اکبنده یا دست دوم؟نقل قول:
مشکلش اینه که این آمپ توانائی درایو کردن کامل اسپیکرهاتون رو نداره.احتمالا تو ولومهای بالا صداتون به هم میریزه و Distortion بوجود میاد.
در کل مبارکتون باشه.
قیمت اکبنده....حالا چاره ای نداره که این مشکل به وجود نیاد؟مرسینقل قول:
خریدم 230 تومننقل قول:
بازم سلام حمید جان و مرسی از راهنماییهاتنقل قول:
راستش دو تا سوال دارم ازت که ممنون می شم اگه جوابم رو بدی:
1- آمپ های 5500t جنس تقلبی هم دارند یا نه و اگه دارند که چه گارانتی بگیرم که مطمئن باشم؟
من دیروز که قیمت گرفتم حدود 185 تومان قیمتش بود (تو پشت شهرداری و نیز خیابون عباسی)
2- آمپهای dls رو هم که من دیروز قیمت می گرفتم حدود 180 تومان قیمت میدادن (تو خیابون عباسی)
شما چه مدلهایی از آمپهای dls رو به من پیشنهاد می دی که برای 1073 مناسب باشه و نیز بشه بعدها در صورت نیاز سیستم رو ارتقاء داد (البته اگه قیمت زیاد فرقی نداشته باشه)؟ اگه حدود قیمت پیشنهادیهات رو هم به من بگی ازت ممنون می شم
بازم مرسی از راهنماییهات