سرویس های نامحدود جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس های نامحدود جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من چند روزیه رو فن اوا برا استفاده از چیزک بی ان مشکل دارم.شما هم این مشکل رو دارین.مطمئنم که مشکل از نت هست.چه کنم؟
این فن آوا چرا سرویس های جدید رو اعلام نمی کنه؟
خدا میدونه دوباره چه خوابی واسمون دیدن.
امیدوارم حداقل مثل شاتل یک سوم ترافیک خارجی نباشه.
تعرفه ها خیلی عجیب غریب شده ...
ولی چیزی که برای من جالبه اینه که عملا اینکه بیان 16 مگ ثابت به مردم بدن قابل اجرا نیست . جالبه وزیر گفته 95 درصد این سرعت اسمی رو باید تضمین بدن !
تو بهترین حالت نهایتا 14 مگ برسه مردم البته اگه خونشون کنار مخابرات محل نباشه! ، تو تایم پیک هم که عملا خواب این سرعتا رو باید دید مگر اینکه منظورشون از این سرعت و ... رو شبکه داخلی باشه .
کلا بیان بگن مکانیزم سنجش سرعت چیه ؟ اگه هر زمانی سرعت از اون 95 درصد ! کمتر شد میشه شکایت کرد غرامت گرفت !؟
متاسفانه شبکه داخلی رو قرار بود تا چند ماه پیش کلا بسطش بدن به تمام ip های ایرانی ولی اینکارو نکردن . بیشتر سایتایی هم که مد نظرشونه به دردمون نمیخوره .
ولی یه نکته خوب ارزون شدن حجمه . گفته شده هر گیگ اضافه 2 تومن فروخته میشه . در حالت قبل باید یه حجم سنگینی می خریدی تا کلا برات 2 تومن بیفته ...
فن آوا تعرفه های کپی برابر اصل شاتل خودش رو گذاشت روی اینستاگرامش و بعدش حذفش کرد.
نمیدونم واقعا برای چی.
خیلی از شرکت ها نذاشتن هنوز ...
ولی چیزی که به چشمم خورد انگار قراره هر چی سایت رو ایران میزبانی میشه جزو شبکه داخلی حساب کنن . اگه واقعا درست باشه حالا میشه یه چیزی !
اینجوری برای دانلود خیلی از فایلها حتی تو شبکه تورنت رو هم میشه با هزینه مناسبی لیچ کنیم رو سرورای ایرانی ، بعد دانلود کنیم .
صبر کنیم ببینیم تعرفه ها چطورن .
فایده ندارهنقل قول:
شما مثلا VPSخارجی رو ماهی 10 تومن میخری ایرانیش ماهی 30 تومنه تازه با ترافیک کم و محدود
بله درسته. من از وزیر تو اینستاگرام پرسید م و جواب داد که بله همینطوره.نقل قول:
ولی مسئله اینه که آیا همه سایت های ایرانی رو داخلی میگیرن؟ حتی اگه سرورشون رو از دولت نخریده باشن؟ حتی سایت های دانلود؟
مشخص نیست
منظور من اینه که نسبت به حالتی که گفته بودن 500 تا سایت پر بازدید ، مسلما خیلی خیلی بهتر شده ...نقل قول:
ضمن اینکه حجم هم ارزون شده .
بعضی شرکتها هم گفتن مثل قبل عمل میکنن . یعنی شما سرعت 2 مگ هم بخری شیرشو باز میذارن برات . یعنی مجبور نیستی مثلا سرعت 8 مگ میخای حتما 8 مگ بخری . اینجوری از نظر هزینه ای هم بد نیست ...
کاش این آقای وزیر میومد فکری به حال سرعت تک کانکشن هم میکرد :n27:
هر سایتی که داخل ایران میزبانی بشه بحث دولتی بودن مطرح نیست .نقل قول:
البته قدم اوله ، مطمئن باش کم کم سایتای خوب دانلود مثل تاینی موویز و نایت مووی و ... یا دونه دونه تعطیل میشن یا میرن روی سرورای خارجی و سیستمشونو کلا عوض میکنن . چون الان اینطور سایتا مرتب ف.یلتر میشن ولی کماکان هم ادرساشونو دوباره قابل دسترس میکنن هم اینکه دوستان فعلا بند نکردن به سرور اصلی شون .
باید به این فک کنن ما که بالاخره دانلودمون و میکنیم چه بهتره پس ازشبکه داخلی خودمون باشه همه جوره برای همه بصرفه تره .:n02: