دوست عزیز الان لیسانس و فوق لیسانس داریم که بعد از خدمتشون جایی که شاغلن دارن 500 تا 700 حقوق میگیرن ... :n03: متاسفانه بعضی از اونا بیمه هم نیستن :n03:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز الان لیسانس و فوق لیسانس داریم که بعد از خدمتشون جایی که شاغلن دارن 500 تا 700 حقوق میگیرن ... :n03: متاسفانه بعضی از اونا بیمه هم نیستن :n03:نقل قول:
سلام دوستان
پدر بنده بیشتر از 1 سال به اتمام حبسش مانده؛ میتونم کفالت مادرم رو بگیرم؟؟؟؟؟
توی بعضی از سایت ها زده که میشه
ولی توی سایت نظام وظیفه نوشته نمیشه :n37:نقل قول:
۱۰ – آيا اگر پدر مشمول زندانی باشد تنها فرزند ذکور بالای ۱۸ سال ميتواند برای بهره مندی از افراد خانواده اقدام نمايد؟
بلی مشروط بر آنکه حداقل يکسال تمام به خاتمه حبس قطعی پدر باقی مانده باشد و مشمول هم غيبت نداشته باشد.
نقل قول:
۶- اگر پدر در حبس بوده یا مفقودالاثر باشد میتوان به ادعای کفالت مادر رسیدگی نمود؟
جواب : خیر- در حال حاضر نمیتواند ملاک رسیدگی باشد.
خیر اون باسه قانون قدیم بود الان قانون جدید ملاک سایت نظام وظیفه هستشنقل قول:
نقل قول:اخه این دوستمون ترم اخر هستن که فقط 12 واحد درس ساده موندهنقل قول:
تازه امریه که بشه معلوم نیست کدوم شهر بیفته
میخواد شرکت فنی مهندسی افق نوین امریه بشه که از ساعت 8 صبح تا 2 ساعت کاریشه
شاید سمنان امریه بشه شاید تهران البته بعضیا هم بهش گفتن ممکنه اراک بیفته
اگه به جای درخواست اعزام به خدمت درخواست معافیت بفرسته تا کی میتونه معطل کنه ؟؟ هدفش اینه که خدمت نره و مهرماه دوباره بره دانشگاه ( از نظر نظام وظیفه این اجازه رو داره ) اگه همه اعتراض ها و مراحل و ... رو انجام بده جواب هایی درخواست معافیت پزشکی چد ماه طول میکشه ؟؟؟ میشه برای معاینه و ... معطل کرد ؟؟؟نقل قول:
سلام اموزشیم تو وزارت دفاع تموم شد 3 شنبه باید برم یگان که ساختمان شهید بهشتی تهران هست
سوالم اینه که کی میتونم گواهی اشتغال به تحصیل واسه گواهینامه بگیرم؟
سلام.امروز ما واسه تقسیم رفتیم تهران و اتوبوس مارو مستقیم به همون فرماندهی انتظامی برد.الان آدرس اونجارو میخوام.فقط میدونم از اونجا یه کورس ماشین تا پل سیدخندان فاصله بود.
نقل قول:اخه این دوستمون ترم اخر هستن که فقط 12 واحد درس ساده موندهنقل قول:
تازه امریه که بشه معلوم نیست کدوم شهر بیفته
میخواد شرکت فنی مهندسی افق نوین امریه بشه که از ساعت 8 صبح تا 2 ساعت کاریشه
شاید سمنان امریه بشه شاید تهران البته بعضیا هم بهش گفتن ممکنه اراک بیفته
Sent from my iPhone using Tapatalk
یعنی آخر این ترم بهمن 12 واحد رو پاس میکنن و فارغ التحصیل میشن ؟؟؟نقل قول:
مشکل اینجاست که زمان اعزام مشخص نیست ولی اصولا بعد از ثبت نام چندین ماه بعد اعزام میشن آموزشی
اره اما به احتمال زیاد بره سراغ امریه اش درس رو ول میکنه که بعد از خدمت ادامه بده البته اگه بشهنقل قول:
مگه امریه اموزشی داره
- - - Updated - - -
اره اما به احتمال زیاد بره سراغ امریه اش درس رو ول میکنه که بعد از خدمت ادامه بده البته اگه بشهنقل قول:
مگه امریه اموزشی داره
ابتدا مشمول دفترچه خدمت رو تكميل و در سامانه پليس +١٠ ثبت مى كند ، سپس درخواست كميسيون پزشكى مى دهد، جواب كميسيون در پايان روزى كه كميسيون برگزار گرديده اعلام مى شود . براى برخى از بيمارى هاى خاص اعتراض قبول مى شود ، كه بايد در ان صورت به شوراى عالى برود و از زمان ثبت اعتراض تا شورا حدود دو هفته تا يك ماه استنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
ميشه در حين امريه بودن درس خوند ؟
فقط واسه يك ترم ؟
خيرنقل قول:
براى جذب امريه حداقل سازمان ريز نمرات پايان تحصيل شما را مى خواهد ،و براى ثبت اطلاعات در سيستم پليس +١٠ شما نامه گواهى فراغت از تحصيل از دانشگاه لازم داريد
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام دوستان، چند تا سئوال داشتم:
1- به شخصی سپرده شده که محل و زمان خدمت یه نفر رو درست کنه. وقتی دفترچه فرستاده بشه آیا امکان تغییر مکان و زمان وجود داره یا قبل باید هماهنگ شه؟ قبل و بعد از برگ سبز چطور؟
2- شخص هنوز با دانشگاه تسویه حساب نکرده و چند هفته ای کارش طول میکشه، میتونه به پارتیش بسپره که مکان و زمان رو هماهنگ کنه یا حتماً باید نامه داشته باشه از دانشگاه؟
3- اصلاً سابقه داشتیم کسی با پارتی بتونه زودتر اعزام شه؟ مثلاً یکی از دوستان که دفترچه فرستاده بود تیر ماه اعزام میشه، با پارتی میتونه این رو بکنه دی ماه؟
4- مصوبهای وجود داره که شخص فوقلیسانسه تک پسر که در تهران زندگی میکنه، در 01 یا حداقل در شهر خودش میفته؟
5- آیا 01 روزبرگ هست؟ و کسی که مثلاً 01 بیفته برای ادامه خدمت کجاها احتمال داره بیفته؟ توی تهران کجاها واسش هتلتره اگر بخواد هماهنگ کنه واسش درست کنن؟
6- قاونین خروج از کشور برای کسی که مشمول هست چطوره؟ شنیده بودم اگر کسی برگ سیز داشته باشه با وثیقه میتونه 15 روز خارج شه، صحت داره؟ کلاً راهی هست که فرد فارغالتحصیل شده بتونه خارج شه (چه بعد و چه قبل فرستادن دفترچه)
ممنون
دوست من در تهران تا دلتون بخواد فرماندهی انتظامی هست. اینی که شما پرسیدی بی سوالیه!!! که خودتم جوابشو نمی دونینقل قول:
غرب سید خندان؟ شرق سیدخندان؟ جنوب سیدخندان؟ شمال سیدخندان؟
خود میدون سپاه نبردنتون؟
خیابان پلیس چطور؟
1-در صورتی که اشنا در سازمان نظام وظیفه داشته باشد بعد از تکمیل فرایند ثبت اطلاعات در سامانه پلیس +۱۰ می تواند زمان و سازمان نظامی را تعییر دهد.نقل قول:
۲-باید ابتدا اطلاعات مشول ثبت شود که این کار مستلزم داشتن برگه فراغت از تحصیل است.
۳-بله
۴-بخشنامه صارده از سازمان نظام وظیفه می گویید که تک اولاد ذکور در استان یا شهر خودش تقسیم می شود. اما به این معنی نیست که همه تک پسرها ساکن تهران باید در ۰۱ باشند و در شهر تهران تقسیم شوند. ممکن است فردی اموزشی در لشکر ۳۰ گرگان باشد اما در تقسیم در تهران بیافتاد یا اینکه ممکن است فردی در ناجا باشد اما هنگام تقسیم فرماندهی ان را داخل شهرهای استان انتقال دهد ، تک پسر ابتدا در شهر خودش تقسیم می شود اما هنگامی به فرماندهی یگانی که تقسیم شده معرفی گرددفرماندهی می تواند ان را به یگان های وابسته داخل استان جابه جا کند.
۵-بله روزبرگ است. ۰۱ بودن شرط یا اولویتی برای تقسیم ندارد. تقسیمات همه یگان های نیروی زمینی ارتش چه وظیفه و چه کادر در ستاد نیروی زمینی ارتش انجام می گیرد.
۶-وثیقه ۱۵ ملیونی برای مشمولان و سربازانی است که از دانشگاه های خارج کشور پذیرش داشته باشند. برای سفر به عتبات عالیات و حج قوانین فرق می کند.
دانشجوی انصرافی یک سال وقتداره که دفترچه بفرسته. آیا روزی که به پلیس +10 مراجعه میکنه و مدارکش رو برای معافیت پزشکی تحویل میده، قبل از اتمام اون فرجه یکساله باشه کافیه ؟؟ یا طی کردن معاینه توسط پزشک معاین و ... هم باید داخل این فرجه یکساله باشن ؟
ممنون،نقل قول:
در مورد سئوال ششم، کلاً میخواستم بدونم فردی که فارغ التحصیل شده راهی برای خروج از کشور داره؟ فردی که دفترچه فرستاده چطور؟ فردی که برگه سبز براش اومده چطور؟ اینها میتونن با وثیقه خارج شن و دوباره برگردن یا دیگه ممنوعالخروج هستن تا بعد از پایان خدمت؟
ضمنا اگه کسی معاف از رزم تلقی بشه و براش دفترچه ارسال کنن آیا میتونه تقاضای تمدید اعزام بکنه؟ موافق میشه در اکثر موارد؟ چند ماه میشه تمدید کرد نهایتا ؟ ممنون
یه سوال داشتم. پسرعموی من الان نزدیک یک ساله برا معافیت پزشکی اقدام کرده ولی هنوز پروندش در جریانه انگار. یعنی توی این مدت یک سال جوابی نگرفته از نظام وظیفه؟؟؟؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
سلام
به امید خدا میخوام طی این چند روز دفترچه رو ارسال کنم. این تک پسر بودن رو کی باید بهشون اعلام کنم؟ اصلا نیازی هست یا خودشون بر اساس شماره ملی همه اطلاعات رو استخراج می کنند؟
بعد از ارسال دفترچه باید اقدام کنم واسه پذیرش امریه یا سپاه؟ به نظرتون من که مدرکم ارشد نرم افزاره ارزش داره یه آشنا پیدا کنم که خدمت رو تو فرودگاه بگذرونم؟ امکانش هست با توجه به مدرکم اونجا خدمت کنم؟ یه چند سالی هم بسیجی فعال دارم
ممنون
اصل این است که مشمول قبل از پایان فرجه یکساله مدراک را در سامانه ثبت کرده باشه ، حالا ممکنه روز برگزاری کمیسیمون یک ماه بعد از تاریخ انصراف باشه که مشکلی نیست.نقل قول:
در اموزشی مدارک را از شما می گیرند.هنگامی که اطلاعات ثب شد و برگه اعزام(برگه سبز) رو گرفتید می توانید اقدام کنید . با امریه ۲۴ ماه خدمت می کنید برای قرارگاه هم علاوه بر شدط معدل بارتی هم داشته باشیدنقل قول:
بسیجی فعال دارم.من منظورم خود فرودگاهه.باید چه کاری کنم که بتونم به احتمال بالا اونجا خدمت کنم.چون بعد از ارسال دفترچه کلا تو هوا هستن مشمولین:n02:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز یه زیر پیرهنی یه پلیور یه اور کت به شما میدن ولی بایزم لباس گرم ببر من دیشب نگهبان بودم ساعت دو شب تو محوطه واقعا سرد بود و یه بافت ضخیم هم پوشیدم که کمکم کرد.
البته برج 10 به مراتب سردتر و اگه جایی مثل کرمان بیفتید که دیگه هیچ.....پس با خودت لباس گرم حتما ببر
نقل قول:
دوست عزیز باید هرچیزی رو از نزدیک ببینی بعد قضاوت کنی
بچه های نظافت ساعت 6 میرن جلو یگانو جارو میزنن تموم میشه میره پی کارش اونم نیم ساعت فقط تازه این دو هفته بارون اومد خودش زمینارو شست و فقط دوستان الکی میچرخیدن
اما من تو کادر آموزشم همش باید تخته رو ازین ور ببرم اونور حضور غیاب کنم امضا بگیرم از اساتید خودمم کلاس های حقوقیشو آموزش میدم و مسیولیت یه سری کارهای دیگه به دوشمه... باور کن دوست داشتم جز بچه های نظافت بودم
بله دوست عزیز 3 ماه آموزشی داره ...نقل قول:
ولی بعد 3 ماه وقتی تقسیم شدن کسایی که امریه دارن به جای اینکه بیفتن پادگان میرن توی اون ارگانی که امریه گرفتن به جای خدمت کار میکنن
دوست عزیز شما تا لباستو سایز کنی آموزشیت تمومه برج 12 دره طلایی هفته اول که مرخصی یه هفته به عید هم مرخصی یعنی مفید شاید سی روز هم خدمت نکنینقل قول:
قرارگاه يك سايت دارد، ابندا اينترنتى ثبت نام كنيدنقل قول:
من اگه اینجا ثبت نام کنم و پذیرش بشم احتمال داره هر جای کشور برم؟ یا بازم به خاطر تک پسر بودن می افتم شهر یا استان خودم؟نقل قول:
چند ماه خدمت میشه تو قرارگاه؟
نهایت برای معافیت اگه دنبالش رفته باشن 2 تا 3 ماه طول میکشه در صورتی که نرن دنبالش پروندشون به حالت تعلیق در میاد و نظام وظیفه اعزام به خدمت نمیزنه ولی غیبت رو می خورننقل قول:
فک کنم دو یا سه بار هم کمیسیون پزشکی اهواز رفت ولی از مرداد تا الان خبری از پرونده و نتیجه نشده.نقل قول:
امروز نصف خدمتم گذشته، موند 10.5 ماه دیگه! :n03: پایه دی 93، یعنی تموم میشه؟ :n37:
نتیجه رو که همون جا بعد از کمیسیون نظام وظیفه اعلام می کنن (اینطوری نیست که بگن برید بعدن خودمون اعلام می کنیم ) و اگه معاف نشه بعد 2 هفته اعزام به خدمت می زنن . شاید این دوستتون معاف نشده روش نشده به کسی بگه!نقل قول:
- - - Updated - - -
نتیجه رو که همون جا بعد از کمیسیون نظام وظیفه اعلام می کنن (اینطوری نیست که بگن برید بعدن خودمون اعلام می کنیم ) و اگه معاف نشه بعد 2 هفته اعزام به خدمت می زنن . شاید این دوستتون معاف نشده روش نشده به کسی بگه!نقل قول:
خودشم بنده خدا نمیدونه چه خبره اصن و نمیدونه پروندش کجاس. خواستم بدونم از کجا باید پیگیری کنه ببینه وضعیتش چی شده؟نقل قول:
فكر كنم شما اشتباه برداشت كرديننقل قول:
بعد از اين كه شما ثبت نام كرديد ، در صورتى كه شرايط را داشته باشيد دعوت به مصاحبه مى شويد سپس اگر قرار به جذب در قرارگاه باشيد از طريق تماس تلفنى به شما اعلام مى. شود. در قرارگاه خدمت ٢١ ماه است و برخى از رشته ها در يگان اصلى خدمت مى كنند تعداد زير مجموعه ها و نهاد هاى قرارگاه در كشور كم است
دوستان این سوال منم هست اگه کسی میدونه راهنمایی کنهنقل قول:
مرسي عزيزنقل قول:
راجع به امريه چه اطلاعاتي دارين كه نگفته باشين
نظام وظیفه ی استاننقل قول: