تا 10 گیگ 250 بعدش تا 5 گیگ 64 و بعد از همه اینا میشه 20نقل قول:
Printable View
تا 10 گیگ 250 بعدش تا 5 گیگ 64 و بعد از همه اینا میشه 20نقل قول:
رفیق... والا جریان 5 رو که تاحالا نشنیدم! ولی.... اگه قرار بود 128 شما بعد از همه این حرفا 20 تا دانلود داشته باشه 2 مگ بنده باید 260 تا دانلود بده که فعلا ما درگیر 50 60 کیلوبایت شبانه ایم... بنظرک این نامحدود ها بیشتر بدرد وبگردی میخوره...نقل قول:
واسه یه روز یه حالی بهت دادن شک نکن بازم داغونش می کنند:n10::n10::n09::n09::n03:نقل قول:
داداش این نامحدوده؟ چند وقته داری؟؟ کلا راضی ازش؟ همیشه همین حول و حوشه (از 0 تا 10 گیگ) ؟؟نقل قول:
من که هر کدوم آی پی هارو میزنم اینترنت دیگه هیچی نمیاره :| :n13:نقل قول:
نه داداش بر خلاف سرعت واسه من از همون اول پینگ خوب بود تازه سرعت هم بهتر از خیلی ها بود پینگ هم حدود یه هفته خیلی خراب شده بود حتی تا 300 هم میرسید . امروز از صبح تا ظهر قطع بود حالا که وصل شده اینطوری شده !نقل قول:
128 نامحدوده. ولله فعلا راضی هستم چند روزه اومدم پارس تازه. 0 تا 10 گیگ سرعت 250 ، 10 تا 15 گیگ سرعت 64 ، وبعد از این سرعت 20 کیلو میشهنقل قول:
8.8.8.8 تایم اوت ندارینقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟
پینگ 8.8.8.8 همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با پینگ پارس آنلاین تا حالا هیچ مشکلی نداشتم دستش درد نکنه:n01:
شما اگر 256 رو تقسیم بر 8 کنی می بینی میشه 30 یعنی حداقل سرعتی که می تونه به تو بده 30 هستش حالا اگر بالاتر به تو میده کار خوبی می کنه !نقل قول:
تو باید صبر کنی یه 10 روز از عید فطر بگذره بعد بیای پارس چون تو ماه رمضونیم سرعت خوب نیست و ریسکش زیاده که بیای پارس !
نه ندارم تازه موقع دانلود هم پینگ همین 120 هست که راحت میشه در حالی که دانلود میشه گیم آنلاین هم زد :n02:نقل قول:
برو به 195.irنقل قول:
حقیقت من دیشب حدود سه ساعت هر چی پیدا میکردم رو تست میکردم.. متاسفانه تاثیر خاصی نداشت این موضوع!!نقل قول:
این جمله رو همیشه یادت باشه :نقل قول:
مرغ همسایه همیشه غازه :n02:
من 512 دارم از های وب. کلا های وب کار خوب نمیکنه. همون حقمونم زوری میده. میانگین سرعتم روی 47 هه. من امشب اکانت های وبم تموم میشه. فک کنم تا میاد تخلیه شه و دوباره رانژه شه میره همون بعد ماه رمضون.نقل قول:
شما الان نیا پارس چون به هیچ وجه پارس در حال حاضر خوب نیس !نقل قول:
بزار 10 روز از عید فطر بگذره ، اونوخت میفهمیم که پارس مشکلش فقط واسه ماه رمضون بود یا کلا دیگه پارس داغون شده !
ما هم که کله زنگیمون رو مختل کردیم تا کارشناسان
نصف شب با بنده تماس بگیرن ! :n02::n02::n02:
دوستان خدا وکیلی وضعیت خراب هست ..! سرعت شبانه من شده 30 کیلوبایت با سرویس 2 مگ! وات ده فاز!نقل قول:
اگه زنگ زدن جوابشو اینجا بذار... با تشکرنقل قول:
قطع و وصل شدنش کی میخواد درست شه :n27:
هنوز که هنوز زنگ نزدننقل قول:
سرعت واقعا افتضاح شده افتضاح!
از ما گفتن ... به فکر یه شرکت جدید باشید... این وضعیت دزد انلاین حالا حالاها ادامه داره ......نقل قول:
امروز یکی از کارشناساشون بهم زنگ زد گفت استان فارس زیر ساختش ری...ده !
همش دروغ تحویل ملت میدن!!! الان همه اونایی که تو این تاپیکمشکل سرعت شبانه دارن از فارس هستن؟!!!!!!!!!!!
خدا وکیلی حاظرم برم یه شرکت دیگه همین پولو بدم با همین سرعت ولی دیگه تو گرده این دزد انلاین پول نریزم.... امیدوارم همش رو خرج سوختن تجهیزاتشون کنن!!! بهشون زنگ میزنی میگی سرعت کمه میان پینگ میگیرن میگه عجب پینگی!!!!!!!
این پارس دیگه داره شورشو در میاره هرشب بدتر
حالا چنان شکایت بارنوشون بکنم تا حالشون جا بیاد
محض اطلاع سرعت من از ۴۳۰ پایین نمیاد ... از لیچر استفاده کنید ... من با expressleech,com دانلود می کنم ... یکی می گفت مسترلیچ هم خوبه
دیدی پینگ خوبه :n01:نقل قول:
شبانت درست شد ؟
واسه من هر شب یکم بهتر میشه یه شب 4 گیگ هم گرفتم :n06:
اینم واسه من الان :
1هفته هست شبا دان نمی کنم ولی یکی از دوستم پری شب 5گیگ دان کردنقل قول:
توی مرکز مخابراتی ما هست
: )))نقل قول:
دوست عزیز از 1-2 ماه پیش که اون قطعی های سراسری رخ داد سرعت ها رو داشتن محدود می کردن.
دو حالت داره در مقابل افزایش مشترکی که رخ میده...
یا باید باند اضافه کنند که رضایت مشترک رو بدست بیارن که افزایش هزینه بدنبال داره
یا
باند های اضافی که داده شده رو محدود کنند یا به نحوی از باند اسمی فروخته شده بزنن تا هزینه ها کنترل بشه که به صرفه باشه ولی دهن مشترک سرویس میشه.
دلتون رو خوش نکنید بهرحال همشون از دم غارتگرند.
کافیه از یکیشون دلزده بشید اون یکی شرکت دام پهن کرده براتون.
فکر نمیکنم کسی به اندازه من تغییر شرکت داده باشه دیگه. اکثر این شرکت ها رو رفتم. یکی از یکی *ن تر.
اینکه میگن از زیرساخت اینکه حرف جدیدی نیست همشون همینو میگن سالها. پس فکر کردی میگن ایراد از ماست؟
همین دیروز داشتم صحبت میکردم داشت میگفت کامند mtu بزن. بعد وسطش گفت نه دیگه نیازی به ادامه تست نیست خبر رسید که از زیر ساخته حالا باید صبر کنید تا درست بشه : )))))))
هر چندبار هم زنگ بزنید همین رو میگن : )))))
این شرکت ها اسمش خصوصیه ولی باید اختصاصی آقایون بخوانیدش. قانون برای ضعیف هاست. نه برای خودشون. اگر قانونی باشه که من نمی بینم البته.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هی داره بهتره میشه:n01:
حامد همون پارس بمون خیلی خوبه الان مخابرات شبانه رو اضافه کرده ولی چطور:سرویس1مگ 0-60کیلوبایت سرویس 5مگ تا 180کیلوبایت با چند دانلود همزمان سرویس 10مگ فکر نکنم 250کیلوبایت بده اینا سرعتای شبانه بودننقل قول:
در صورتی که به محض اینکه شبانه تموم شد سرعت چند برابر میشه
افتضااااااااااحه افتضااااااااحه افتضااااااااااااح
فرشاد شاید موقتی باشه و درست بشهنقل قول:
آخه تا اونجا که یادمه مخابرات هیچ وقت کمبود پهنای باند نداشته مثلا واسه من یه بار گذاشتن رو اتوماتیک سرعتم به 1.2 مگابایت بر ثانیه میرسید تا تو ساعت رایگان ....
راستی تا ساعت 7 شبانش یا تا 6 دوستم میگفت ازش کم شده تا 7 گذاشته دانلود :n09:
اگه بعد از ماه رمضون پارس درست شد خبرت میکنم :n16:
رفیق منم همینو گفتم که!!! حالا جالبه پینگ من هم از بچه ها داغون تره.... شانس خرکی من از اولشم شانس نبود همیشه سرعتم باید کم باشه.....بلاخره چند ماه یجای دیگه میمونم اونم بعد مدتی یه جای دیگه.!!!!! اخه شما بگو با 2 مگ باید 30 کیلوبایت دانلود داشت؟ خداوکیلی پول برقش بیشتر از ارزش دانلودش میشهنقل قول:
آره شکایت بارون کنید پار رو مسخره بازی رو در آورده :n24:نقل قول:
یکی دیگه از شاهکارهای پارس آنلاین
تا صبح ساعت 6:25 کلا 2 گیگ دانلود شده
بعد اینترنت دیسکانکت شده از 6:25 تا 7:20 بیشتر از 4 گیگ دان شده که همه رو جزو ترافیک روزانه وغیر رایگان حساب کرده
این در حالیه که من مطمئنم راس ساعت 7:14 سیستم خاموش میشه یعنی اینجوری تنظیم کردم آسمون هم به زمین بیاد راس این ساعت سیستم خاموش میشه
چرا مدت زمان استفاده رو اینجوری زده؟ تا 6:25 زده 128 دقیقه ! از 6:25 تا 7:20 زده 178 دقیقه !!!!:n08:نقل قول:
مگه تا ساعت 7:14 هنوز رایگانه ؟
من یه مرتبه تا 7:10 دقیقه داشتم دانلود میکردم از حجمم کم کرد اساسی
نقل قول:
اصلا به اين قسمت توجه نکرده بودم فکر کنم ایراد از همین باشهنقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی میگه شما نفر 20 هستی کلا پشیمون شدم
بگیر نگیر داره دیگه بعضی وقتا اینجوری تو پاچت میکنن!!نقل قول:
شبانه و نامحدودا تا هفته آینده حذف میشن ibs هم عوض میشهنقل قول:
شبانش هم تا ساعت 6 دیشب سرعتم از 2تا 4 نهایتا 60کیلوبایت و از 4به بعد 10کیلوبایت بود کلا 240مگابایت دانلود شد سرویس هم 1مگ بود
چطور 1.2 مگابایت گرفتی؟تو ibs چنین سرعتی برا 2مگ تعریف نشدحتی اگه خطت رو 20مگ باشه از طرف ibs که دست خود مخابراته نه نمایندگی محدودی مگر موقعی که ibs از کار بیفته
نقل قول:
خوب اشتباهت همین جاس الان تاریخ قطه سرویس بعد 7:15 هست به خاطر همین پارس بعد هفت رو باهات حساب میکنه بعد شما باید حتما دو -سه دقیقه قبل 7:15 مودم خاموش کنی والا نمیشه من امتحان کردم ؛ البته 4 گیگ کم کرده که تو یک ربع بعید هست یک بررسی ترافیک انجام بده