تمامی مخابرات های سراسر کشور با این طرح اینترنت بدون حجمی در کشور مشکل دارند
و شرکت های اینترنتی جهت موافقت نکردن با این طرح مخالفت های خودشون رو نشون میدند!
Printable View
تمامی مخابرات های سراسر کشور با این طرح اینترنت بدون حجمی در کشور مشکل دارند
و شرکت های اینترنتی جهت موافقت نکردن با این طرح مخالفت های خودشون رو نشون میدند!
نقل قول:ببین دیگه اوضاعه اینترنته ما چقدر اسف باره که هم حاضریم چندبرابر پول بدیم هم محدود باشیم! منظورم شما نیستیدا، خودمم همینطور!:41::41::41:نقل قول:
به نقل از دوست عزیز بنده در یکیISP شیراز
راستش جواد جان طبق طعرفه ای که به ما دادند قرار بر این شده که هیچ شرکتی اینترنت رو با حجم دانلود ارائه نده!!
مثلآ 256 KB با ماهی 7 GB دانلود
یا 512 KB با ماهی 6 GB دانلود!
قرار بر این شده که تمام سرویس های زیر
64 128 256 446 512 768 1024 1535 و 2048 با دانلود نامحدود ارائه بشه اما تمامی سرویس ها حداکثر سرعت دانلود بر روی 3 KB فیکس و بسته بشه که
هیچ کاربری ADSL بیشتر از 3 KB بر ثانیه دانلود نکنه!
البته به احتمال 70 % ای طرح منتفی هست!
چون سرویس 1024 طبق تعرفه های پیشنهادی به 73 هزار تومن رسیده!!
که این یکم مورد قبول نیست!
با تشکر
سرعت دانلود 3 kb :2: . این طرح باید منتفی بشه چون حتی کسانی که برا دانلود از اینترنت استفاده نمیکنن ، هم گاهی اوقات برا آپدیت و ... به دانلود احتیاج دارن .نقل قول:
آقا این سرعت دانلود شبانه ی eco 512 خصوصا اگه تو شرق تهران هستین رو ممنون میشم بگین .
هنوز مشخص نیست!
گفتم که فعلا منتفی هست و تو سایت مربوطه نسبت به این موضوع چیزی رو اعلام نکردند
3 30هم باشه بدرد نمیخوره!
blackhero @
+100
کاریش نمیشه کرد باید ساخت ! آخه واقعا نمیدونم کیا دارن این تصمیمات رو میگیرن . اصلا میدونن نت چیه ؟ واقعا که ... اطلاع دارید که تو آخرین رده بندی آخرین کشور از نظر سرعت اینترنت شدیم :5:
تـــــــــــــــــبریــــ ـــــــــــــک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم الان دیدم
ایران رتبه اول از نظر سرعت اینترنت در جهان البته از آخر
کد:http://www.netindex.com/download/allcountries/
حداکثر سرعت دانلود ساعت 1:07 امشب
پینگ هم خیلی خوب شده فقط مونده این نوسان شدید سرعت که بین 200-245 نوسان داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداکثر سرعت دانلود ساعت 1:07 امشب
پینگ هم خیلی خوب شده فقط مونده این نوسان شدید سرعت که بین 200-245 نوسان داره
آخه انصافه شما با سرعت 240 من با سرعت 0 ؟؟؟ :31:
نوش جونت. خراسان همیشه یکی از بهترین اینترنت ها رو داشته تو ایران.
o خدمت دوستان خوشگله خودم اینم 128 من:
فعلا بهترینش پارس انلاین بوده
نقل قول:
شاتل 128 ECO
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
نقل قول:
سلام. دوست عزیز شما از کدام سرویس استفاده میکنید ؟
صد در صد انصاف نیستنقل قول:
تنها دلیلش اینه که اینجا به خاطر جمعیت زیاد پهنای باند زیادی هم بهش اختصاص داده شده ولی به اندازه ی جمعیتش کاربر اینترنت نداره و پهنای باندشون می رسه که به همه 2 مگ بدن
البته به شما هم می تونن سرعت بالا بدن اما هدفشون اینه که مانع دانلود شبانه بشن تا مجبور بشیم بریم گیگ بخریم و پول بریزیم تو حلقوم کثیفشون
سلام
دوستان سرویس ART 256 سرعت دانلودش چقدر هست ؟
ممنون
شما به 200 تا 250 ميگي نوسان ؟؟نقل قول:
اون به خاطره IDM كه الكي جو ميده و سرعت لحظه اي ميده .با speedtest هم لطفا يك تست بزار و اينكه چه سرويسي داري دوست عزيز ؟؟
چه سرويسي ؟؟نقل قول:
دیشب بعد از یک ماه کامپیوتر رو گذاشتم برا دانلود.
1.33GB دانلود شد. سرویسم هم 128-eco هست. سرعتم بین 50 تا 60 بود.
جالب اینجاست که وقتی صفحه اینترنتی باز میکردی سرعت تا 200 هم میرفت بالا ولی با IDM که دانلود میکردم از 60 بالاتر نمیرفت.
این شاتل نامرد تو شب یک جوری سرعت دانلود رو محدود میکنه ولی سرعت وبگردی رو نه. چجوری شو نمیدونم!!!
من دیگه اعصابم خورد شده از این شاتل
سرعت دانلود 128 اکو من 15هست اخه این انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
عوض کردن شرکت هم خیلی سخته
دوستان خواهشا راهنمایی کنین من چه خاکی رو سرم بریزم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
جناب سرعت 15 که معمول هست ؟! شما میخای سرعتت چند باشه ؟
داداش برو خداتو شکر کن دیگه ازین بهتر چی میخوای تو ایران ولی انشالله که برای تو همیشه اینطوری بمونه :31:نقل قول:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
بله عزیز من ولی همه سرعت سرویس محدودشون بالا تره معمولا 512 یا 1 مگ یا 2 مگ هستنقل قول:
این که سرعت دقیقا رو سرعت داخل قرارداد باشه معمولا برای سرویس های نامحدود هست
حتی بروبچ این تاپیک هم سرعت 128 اکوشون رو 60 هست
دوستان الان 3-4 شب من اصلا نمیتونم چیزی دانلود کنم سرعن روی 4 یا 5 به زور میچرخه . اکو 512
میخوام بدونم برای شمام این داستان یا نه ؟
از من میشنوی الآن سمت آرت نیا. ماه گذشته بدترین حالت آرت تو 5 سال گذشته بوده :41:نقل قول:
این واسه ساعت 8 و نیم عصر هست اشتراک 2 مگ بیرجند
ولی معیار صحیحی نیست بستگی به سروری داره که باهاش تست میکنید الان هر کسی با یک سرور تست می کنه نتایجش رو اینجا می ذاره
اینو ببینید:
دقیقا همین الان گرفتم
الان پینگ من واسه اکثر ایرانی ها توی gameranger زیر 200 هست و به راحتی هاست میشم سرعت دانلود هم الان به طور ثابت روی 250 هست با IDM
shabgard1373 @
دانلود زیاد نداشتی ؟ یکم دانلود کنی محدودت میکنند ... چند شب دانلود نکنی دوباره به حالت طبیعی بر میگرده ! اگر از اول هم اینطور بوده ٬ به پشتیبانشون بگو که پول نامحدود رو نمیدی برا محدود که با سرعت معمولی دانلود کنی ...
درباره محدود کردن که همه شرکت ها محدود میکنند .
تو شب رو FTP ها محدودیت می ذارن ولی Http ها همچنان مثل روز باز و بی محدودیتننقل قول:
(عشق ست آواتارتو)
آقا این جواب ما چی شد ؟
پ.ن: دوستان این قضیه محدود و نامحدود چیه، جدید باب شده داستانش ؟!نقل قول:
دوستان الان 3-4 شب من اصلا نمیتونم چیزی دانلود کنم سرعن روی 4 یا 5 به زور میچرخه . اکو 512
میخوام بدونم برای شمام این داستان یا نه ؟
بله .... اما این دقیقا بستگی به مرکز مخابراتی و تعداد پورتهای اون مرکز داره .نقل قول:
کلا روزانه شبانه فرقی نداره همش همین سرعته. دانلود شبانه هم ندارمنقل قول:
اونا هم میگن سرعت شما خوبه و ازین حرفا...
کلا پشتیبانی رو برای این گذاشتن تا یک سری ادم ساده رو بپیچونن همین
:41:
اون چیزی رو که بهت گفتم رو بهشون بگو 90٪ حله 10٪ هم اینه که کلا منطقتون اینجوری باشه که دیگه باید ساخت .
سرعت شب و روز من یکی شده . قانونی 16
با سلام خدمت دوستان
من نیاز به راهنمایی فوری دارم
من اصفهان مرکز ردانی پور هستم و اشتراک 512 اکو دارم
قبلا شبها با سرعت 60 دانلود شبانه داشتم اما چند ماه بود که دانلود شبانه من فوق العاده افتضاح و به سرعت 5 رسیده بود چندین بار اعتراض کردم اما هیچ فایده ای نداشت منم تصمیم گرفتم دوره 6 ماهه که تمام شد از شرکت دیگه ای اشتراک بگیرم
اما حالا که 10 روز بیشتر به پایان دوره ام نمانده سرعت دانلود شبانه ام عالی و حتی به 75 میرسد
نمیدونم مشکل شاتل لااقل تو مرکز ردانی حل شده یا اخر دوره دارند این کار رو میکنند تا مشتری شون رو از دست ندهند
اگه ممکنه دوستانی که اگاهی دارند نظر بدهند و اگر کسی از اصفهان و مخصوصا مرکز ردانی اینجا هست بگه الان وضع دانلود شبانه اش چطوره
من باید زود تصمیم بگیرم که تمدید کنم یا از شاتل کوچ کنم
منتظر راهنمایی شما دوستان هستم
آخر دوره هست دارند این کار رو میکنند ، را منم همینطور شد ، بعد که تمدبد کردم دوباره آوردن پایین ! البته من اصفحان نیستم .
منظورت اینه که من با FTP دارم دانلود میکنم؟ لینک فایل های دانلودم که HTTP هست. فکر نمی کنم این که میگی درست باشه.نقل قول:
نظر بقیه دوستان چیه؟؟
سلامنقل قول:
جناب شما اگر دانلودت زیاد باشه چند روز پشت سر هم سرعتت اتوماتیک کم میشه .... بعد ظرف 1 الی 2 هفته برمیگرده سر جای اولش
کلا سعی نکن چند شب پشت هم فقط دانلود کنی
همین
پس منکه 3ماه تابشتون 1 دانلود نکردم شبا چرا سرعتم بالا نمیره!!!!!کل تابستون 30 مگم شب دان نکردم حالا حیف که تمدید کردم والا میرفتم مخابرات
سلام من چند وقته نتونستم اینجا سر بزنم آقا این قضیه که میگن همه شرکتها باید نا محدود کنن چیه؟ شاتل هم این کارو کرده؟
ممنون
نقل قول:
نه شاتل هنوز نکرده
[/COLOR]این شاتل مثل اینکه زیادی گردنش کلفته ها الکی الکی که isp برتر میشه :18:نقل قول:
نامحدود هم نمیکنه
واقعا ...