سرعت برای من خوب شد ، کسی از دوستان هنوز مشکل داره ؟
Printable View
سرعت برای من خوب شد ، کسی از دوستان هنوز مشکل داره ؟
عصرانه دارین؟نقل قول:
برا من که روی همون 150 مونده ۱ هفته شده الان
عصرانه هیچ تغییری نکرده همونه که هست
احتمالا مدیر برا ایشون اختصاصی درست کرده سرعت رو :n02: سر ماه از اسیاتر میرم راحت میشم از این بازی هاش :n23:
مال منم همونه گندش بزنه از آیو هم نمیتونیم یه فیلم ببینیم خاک تو سرشون با این سرعتشون کجای دنیا سرعت 150 کیلو تحویل میدن که آسیاتک میده؟؟؟ :n35:نقل قول:
لعنتی ها سرعت شبانه سرویس صبحانه آسیاتکی رو هم کم کردن گذاشتن رو 80
سلام، من سرویس عصرانه گرفتم ولی بعد از تموم شدن 100 گیگ دیگه نمیزاره از 16 تا 20 هم استفاده کنم :| اگر مثلا 1 گیگ ترافیک اضافه بگیرم، میتونم از 250 گیگ 16 تا 20 استفاده کنم؟ (گرچه یه بار که زنگ زدم گفتن 16 تا 20 کلا بدون محدودیت حجم هست!!!)
ممنون
میتونی ،حجمتو یکم مدیریت کن 4 ماه از اون سرویس نگذشته 100 گیگو تموم کردینقل قول:
امروز استفاده نکردم ،ولی دیروز هنوز کم نشده بودنقل قول:
اینا منطقه ای هست حتی شهری هم نیست ممکنه تو یه شهر سرعت یه جا بالا باشه یه جا پایین حتی شبانش
کلا هیچ معیار درست و درمونی نداره من dslbox دارم سرعتم همون 700 هست
شانسم نداریم خدایی
دیگه حالم از اسیاتک بهم میخوره اومدیم بریم شاتل زنگ زدیم گفتن پورت خالی نداره حکمت شعار . گفتیم بریم پارس انلاین زنگ زدم امروز میگن حکمت شعار پورت خالی نداریم
ناچاریم رو همین شرکت مزخرف بمونیم دیگه
دوستان کسی شبانه ۲ تا۸ شبانه رو تست کرده اونم محدود کردن؟
شبانه کدوم سرویس ؟نقل قول:
واسه من سرویس شهاب - 2 تا 8 صبح محدودیتی لحاظ نکردن
همه سرویس ها رو محدود کردن میخواستم بدون شبانه 2 تا 8 رو هم محدود کردن یا نهنقل قول:
سلام:n41:
دوستان یه سوال داشتم...
دیروز یهویی تلفن خونه 3 بار زنگ خورد هی خش خش میکرد بعد قطع میشد بلافاصله بعدش تلفن به کل قطع شد..
حالا ADSL وصله ولی به طور وحشتناکی نویز افتاده رو خط و خطم از 16 مگ افتاده رو 2 مگ snr خطم هم بشدت اومده پایین
یه راهنمایی میکنیم منو
به 117 هم زنگ زدم که هی میگه درخواست شما ثبت شد 2 ساعت بعدشم میگه تلفنه شما درست شد
شاید پریز تلفن یا سیم تلفن منزل اشکال پیدا کرده. Splitter صحیحه؟
من مدتی سفر بودم، بعد از دو ماه برگشتم تلفن اصلا کار نمیکرد. دیدم تو جعبه اتصال تو راه پله همسایه سیم خطم رو به منزل خودش وصل کرده از خطم استفاده میکرد! بهانه آورد
نقل قول:نقل قول:دوباره خراب شدنقل قول:
1 روز درست بود
از 130 بالاتر نمی ره
تا آخر هفته صبر می کنم ، نشد می از آسیاتک
باید زنگ می زدی 110 ، دهشنو سرویس می کردی ، یه همسایه ما همینکارو کرده بودنقل قول:
به گه خوردن افتاد
ازش شکایت کردم
حالا یه طوری کنار آمدن بهتر بود تا دعوا.نقل قول:
الان همون همسایه یک سال زن و بچه شو گذاشته رفته
کجا رفته؟ یعنی ول کرده خانواده اش رو؟نقل قول:
خسته نباشی دلاور اون مدیرشون اگه فهم داشت که مدیر همچین شرکت دزدی نمیشدنقل قول:
هر کی حجمش صفر شده پ خ بده :n39:
بی شرفا محدود کردن رو 150، اصلا نمیشه استفاده کرد از نت:n34::n35:
بعد 9 سال و 9 ماه بودن با آسیاتر دیگه ما هم تصمیم قطعی برای رفتن از این شرکت گرفتیم
یادش بخیر اون اوایل ثبت نام کردم سال 86 بود اولش یه ماه رایگان سرویس 128 kb نامحدود میداد چقدر خوب بود :n27: ولی هر چی رفتیم جلوتر مزخرف تر و مزخرف تر شد .
ولی یه نکته جالبه برام که این همه تو این مملکت چپ و راست گفتن اینترنت ارزون میشه یا شده ولی ما به جز گرون تر شدن چیزی ندیدیم . شاید تعریف ارزون شدن از نظر ما و اونا فرق داره
ولی خوب فکر کنم دو سه ماه دیگه هم باید اسیاتک تحمل کنیم . هم شاتل و هم پارس انلاین زنگ زدم گفتن مرکز مخابراتی حکمت شعار مشکل داره ( کسی میدونه مشکلش چیه ؟) و باید تو لیست انتظار بمونید . گفتم چقدر طول میکشه گفت مشخص نیست ما هم گفتیم باشه بذار تو لیست انتظار فقط از شر آسیاتک خلاص شیم :دی
دوست عزیزاین سرویس اسیاتک چقدرسرعت دانلود میده بهتون وتو6ساعت چقدرمی شود دانلودکردنقل قول:
بچه ها مرکز مخابرات نصرالهی چه شرکتی خوبه ؟
اگه از سرور داخلی بخوام دانلود کنم سرعت حداکثر تا 1.8Mb به من میده ، سرور خارجی نوسان زیاد داره بین 500Kb تا 1.6Mbنقل قول:
جمعا توی این 6 ساعت حدود --- تا --- دانلود میکنم
* البته واسه یاد اوری میگم وضعیت نت توی هر شهر و حتی توی هر منطقه از هر شهر با هم تفاوت دارن ، هیچ تضمینی نیست که همین سرعت همه جا یکسان باشه
اگه بهتون امکان داره نام شهر مرکز مخابرات و کیفیت خط و تست همین سرعت رو در تایم رایگان رو بذارید ممنون میشم.نقل قول:
اینو فعلا میزارم ، توی تایم رایگان هم بعدا یه تست جدا میگیرم و توی همین پست قرار میدمنقل قول:
شهرکرد - مرکز مخابراتی امام
وضعیت خط :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت :
؟؟؟
..........
دوستان یه سوال
این سرویس های آسیاتک واقعا بیش از حد شلوغ و درهمه
اگه ممکنه بگین تو منطقه 16 کیفیتش چطوره؟ و کدوم سرویسش برای این وضعیت من مناسبتره:
خودم سرعت بالا با پینگ پایین میخوام اما پهنای باند مصرفیم بیشتر از 10 - 12 گیگ در ماه نیست.
این آسیاتک ورداشته سرویس های با حجم 2 و 4 گیگ رو برای من حذف کرده چه جوری میشه ازش شکایت کرد ؟ چه چیزایی برای شکایت باید ارائه کرد؟
این آسیاتک ورداشته سرویس های با حجم 2 و 4 گیگ رو برای من حذف کرده چه جوری میشه ازش شکایت کرد ؟ چه چیزایی برای شکایت باید ارائه کرد؟
سرویسش هستنقل قول:
اگه نبود اول یه تماس با 1544 کد 4 بگیر و شکایت کن
اگه جواب نداد بعد 3 روز
بعنوان احتکار به 195 شکایت کن
کسی در مورد این محدود کردن سرعت سرویس عصرانه زنگ نزده یا خبری نداره(16 الی20)؟:n27:
الان سرویس مناسب آسیاتک چی هست؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
وقتی برای همه محدود کردن دیگه هیچ کاری نمیشه کردنقل قول:
2 روز اومدیم این دنیا هر روز باید سر یه مسخره بازی جناب آسیاتک اعصابمون خورد بشه بی شعورن دیگه نمیفهمن چرا مثلا آسیا دی ال و آیو .... که رایگان محدود میکنی الاغ... :n35::n34:
دوستان در حال حاضر چه گیگ باکس هایی عرضه میشه؟
دوستان در حال حاضر چه گیگ باکس هایی عرضه میشه؟
من نمیدونم چرا بازم بعضی ها اصرار به دور ریختن پولشون تو جیب این شرکت دزد هستند که ملاک سرعتش میهن دانلوده
هرچی بیشتر به این شرکت سود برسونید اینترنت ملی قوی تر و سریع تر از اینترنت واقعی خداحافظی خواهید کرد
شما گغتی اشعال یعنی بقیه جاها گل وبلبل اه دیگه فقط همین یکی گند داره می زنه نکنه شما خطی چیزی داری این حرفا رو می زنی داداشی بقیه جاها هم دست کمی نداره یادمون نره همه از یه جا اینترنت می گیرن پس همه یه جورن و مورد بعد هر موقع بخوان ملی اش می کنن کسی هم حرفی نمی زنه سعی کن چیز جدید بگی اینا قدیمی اهنقل قول:
سرعت تایم رایگان سرویس عصرانه
برای بقیه هم محدودیت سرعت برداشته شده؟
نه من که مشهدم هنوز محدودمنقل قول:
مال ما که محدوده ولی یه نکته هست تو شروع تایم رایگان یعنی ساعت ۱۶ تا ساعت ۱۷ معمولا یه چند دقیقه ای سرعت بالاست بعد محدود میشه احتمالا تو اون دقایق اولیه تست نگرفتین؟ تا ساعت ۸ سرعت ازاد بود؟؟ حتی سرور خارجی؟نقل قول:
آقا مشکل حل شده ؟ از 4 تا 8 منظورم هست