الان هم روال به صورت قدیمه بازم یه بار ورداشتنقل قول:
باز گذاشت
دیگه شرایطی نداره
بسته داخلی با 100 گیگ حجم و 5 ترابایت حجم دانلودی از شاتلند همچنان 10 هزار از تو پنل میشه خرید
Printable View
الان هم روال به صورت قدیمه بازم یه بار ورداشتنقل قول:
باز گذاشت
دیگه شرایطی نداره
بسته داخلی با 100 گیگ حجم و 5 ترابایت حجم دانلودی از شاتلند همچنان 10 هزار از تو پنل میشه خرید
رفقا این طرح که حتی جشنواره هم براش گذاشته بودن حذف شده:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه اتفاق جالب برام رخ داده لطفا اگه بتونین شما هم تست کنین
یه فایل کوچیک با حجم 4.5 مگ رو انتقال میدم به شاتللند
یبار حجمش میشه 5.5 مگ
یبار میشه 6 مگ !!!
این یعنی چی ؟!
مثلا این فایل :
حجم اصلیش 4.56 مگ هست
انتقال دادم به شاتللند شده این :
یبار دیگه انتقال دادم شد این :
بله دیدن ضرر میکنن حذف کردن !نقل قول:
تا جایی که میشه فایل ها رو زیپ کنید ، mp3 رو اگه حساسید به هیچ وجه مستقیم ریموت نکنید چون به فایل ضربه میزنه و بازه زمانی از اهنگ (اخراش) یا تکرار میشه یا خالی میشه.
چون قرار نیست دیگه سرعت بالاتر از سرویس خریداری شده باشه گفتن برشدار :n24:نقل قول:
مگه قرار نبود این ارت و اکو و کوفت و زهر مار حذف بشه؟! زنگ زدم برای وایر لس میگه فقط روی ارت 7 و 8 میدیم!
نقل قول:
واقعاً بهترین و مقرون به صرفه ترین طرح ارایه شده تو کل شرکتا بود برای 3 دسته افراد بود:
1-کسایی که مصرف بالا ندارن ولی سرعت مهمه براشون پس پول اضافی برا حجم و طرح های سرعتی مسخره نمیدادن
2-کسایی که نمیخواستن پول اضافی برای ترافیک شاتل لند بدن
3-کسایی که مثه من دانلود زیاد میکنن چون سرعت خوبه و لیچر شاتل لندم رو سرویس هست یه دانلود شبانه ام که بزاری روش واقعاً باب دانلوده
من دیروز این طرحو خریدم دارم استفاده میکنم واقعاً عالیه این طرح، خدا کنه برش گردونن ماهه بعدم همینو بگیرم:n28:
عهههههههه راست میگی برا منم اینجوریه فایلو انتقال میدم تو شاتل لند بعد دانلود میکنم حجمش زیاد میشه:n04:نقل قول:
شاتل سرعت رو باز می زاره ؟ یا همونو می فروشه؟(با همین طرح های جدید )