دوستان این طرح عید تا عید که زدن که یه سری سایتا رایگانه ، من دیروز امتحان کردم بنظرم شارژ رو خورد برای شمام همینه؟
Printable View
دوستان این طرح عید تا عید که زدن که یه سری سایتا رایگانه ، من دیروز امتحان کردم بنظرم شارژ رو خورد برای شمام همینه؟
دوستان این طرح عیدی همراه اول اعلام شد جهت رایگانی ترافیک مصرفی ترافیک داخلی تا عید قدیر، من سیم دائمی رو میترسیدم امتحان نکردم چون اصلا به همراه اعتماد ندارم اعتباریمو که شارژ نداشت انداختم تو گوشی به 4جی کانکتم اما سایت های که خودش لیست کرده برای ترافیک رایگان هیچکدام رو باز نمیکنه شما امتحان کردید؟
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
دوستان این طرح عیدی همراه اول اعلام شد جهت رایگانی ترافیک مصرفی ترافیک داخلی تا عید قدیر، من سیم دائمی رو میترسیدم امتحان نکردم چون اصلا به همراه اعتماد ندارم اعتباریمو که شارژ
نداشت انداختم تو گوشی به 4جی کانکتم اما سایت های که خودش لیست کرده برای ترافیک رایگان هیچکدام رو باز نمیکنه شما امتحان کردید؟
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
همین امروز کل بسته و شارژ منو خورد تلویزیون آیونقل قول:
عجبا.
.
چکار کنیم؟
چیشده ؟؟ :n41:نقل قول:
سلام آیو جدیدا شارژ مصرف میکنه و بسته خالی میکنه
این عیدانه هم که گفته از سایت هایی که گفته رایگانه من تست کردم شارژ کم کرد دوستان کسی رایگان استفاده کرده ؟
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
هیچی همراه اول دزدی داره می کنه قشنگ دوباره :n30:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خوبهنقل قول:
دزدی که شعار این شرکته جای تعجبی ندارهنقل قول:
مشکلشون رو میخوام بدونم چیه
بستم رو که خورد حرومش بشه :n34:. ترابرد کنیم شرش کنده شه از زمین:n34::n34::n34::n34: