دوستان سربازی از ساعت چند تا چنده ؟
من دفترچمو پست کنم چقدر طول میکشه تا اعزام بشم ؟
اونایی که میرن دنبال معافیت پزشکی دیرتر اعزام میشند ؟
ببخشید سوالا زیاد شدها !:46:
Printable View
من دفترچمو پست کنم چقدر طول میکشه تا اعزام بشم ؟
اونایی که میرن دنبال معافیت پزشکی دیرتر اعزام میشند ؟
ببخشید سوالا زیاد شدها !:46:
طبق قانون خدمت سربازی 24 ساعته هست ، اما تایم اداری معمولا ساعت 7 الی 2 بعد از ظهر هست ( بستگی به موقعیت خدمتی ، یگان ، فرمانده ، وضعیت یگانتون و نوع نیرویی که توش هستین داره )نقل قول:
قسمت اولشو که دوستمون پاسخ دادن.نقل قول:
قسمت دومش:
با توجه به زمان حال سریعا اعزام میشی.بین 2 تا 8 ماه حدودا.شما فکر کنم دیپلم باشی یه مقدار دیرتر از لیسانسه ها اعزام میشی چون نیروی دیپلم بیشتره.
اگر بری دنبال معافیت پزشکی بالطبع به دلیل کمیسیون ها و این کاغذ بازیها اعزامت عقب میوفته(اگر معاف نشی).
بچه ها من هم یه سوال دارم:
آیا با دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح(وظیفه ها) پر کردن دندون و عصب کشی رایگانه؟
بله رایگانه ، تنها هزینه ای که می پردازید پول دارو هست اون هم با کسر مبلغ بیمهنقل قول:
آیا با دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح(وظیفه ها) پر کردن دندون و عصب کشی رایگانه؟
نقل قول:موقع سربازی من با اون دفترچه یه عمل جراحی اضطراری انجام دادم...هزینش بیرون حدود 2 میلیون بود...ولی برا من رایگان شد...:31:نقل قول:
وضعم خیلی خراب بود,هزینش هر چقدر هم بود ناگزیر باید میپرداختم ولی خداروشکر هم از لحاظ جراحی و هم از لحاظ هزینه همه چیز به بهترین شکل انجام گرفت.
ارتش بهترین پزشک ها رو داره...:46:
البته این هیچ چیز جای سلامتی رو نمیگیره...:20:خدایا شکرت.
یعنی 20 روز دیگه میاد خلاص شیم بعد 17 ماه که زندگیمون رو پاوس دادند و اطلاعات ذهنمون رو پاک کردند ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه هم برگه هایی که از +10 گرفتم (برگ سبز و سفیدی که پرینت کرد) توش انیجوری تاریخ زده بود هم خود اصل برگه ها که پست برام آورد در خونه !نقل قول:
که البته میگن تاریخ اعزام برگ سبز یعنی زمانی که بری نظام وظیفه تا پادگان آموزشی رو برات مشخص کنن و بگن امروز یا فردا یا فلـان روز برید اینجا
ولی تو برگ سفید اونایی که آدرس پادگان آموزشی رو مینویسه و تاریخ و ساعت حضور میزنه فکر نکنم دیگه لازم باشه قبلش نظام وظیفه هم برن
امروز کلی تلاش کردم از طریق سایت پلـیس و شماره گویا و خود شماره تلفن های نظام وظیفه آمارشو بگیرم که دستم به جایی نرسید و نتونستم ارتباط برقرار کنم
پلیـس +10 هم مسئول نظام وظیفه اش خیلی شوته !
همیشه هم سرش شلوغه و گیج میزنه طرف !
فکر کن هم باجه نظام وظیفه هست هم کارت سوخت :18:
نقل قول:
بكــــش ديگه پس ...
من مثلا تهران بیوفتم ساعت 2 میرم خونه دیگه !؟نقل قول:
چیکار میکنیم تا ساعت 2 آخه ؟ اونجا کتاب هم میشه خوند ؟:31: