تو کل گیلان فعلا مبین نت گند زده از لاهیجان گرفته تا انزلی به دوستمون پیشنهاد میکنم فعلا به سمت مبین نت نیاد چون تو لاهیجان هم تست کردم داغون بود.
Printable View
تو کل گیلان فعلا مبین نت گند زده از لاهیجان گرفته تا انزلی به دوستمون پیشنهاد میکنم فعلا به سمت مبین نت نیاد چون تو لاهیجان هم تست کردم داغون بود.
تو اون منطقه تغییری رو سایت ها انجان نشده، تنها حدسم اینه که خونه سازی شده و جلوی سیگنال شما گرفته شده.نقل قول:
توی بادو بارون سیگنال یکم ضعیف میشه ولی ضرری برای آنتن نداره. ضمنا منظورتو از آنتن مرکزی نفهمیدم.
نقل قول:منظور از دانلود حجم دریافتی یا همون وبگردی هم میشهنقل قول:
1 مگ چون نداشتم نظر نمی دم ولی طبیعتا باید 150 در روز بگیره
در مورد شمال و لاهیجان و اینکه مبین توی شمال خیلی بده، نمی دونم ولی یکی از دوستان از لنگرود 512 گرفته بود میگفت خوبه و روز بالای 100 میره، شب هم راضی بود ظاهرا(!).
منطقتون هم بررسی کنید آنتن دهی خوب باشه چون کیفیت سیگنال تا حدی تاثیر گذار هست.
درسته من اشتباه کردم راجع به شرکت green packet، با شرکت seowon که مودمهای جیبی و یو اس بی مبین رو تامیین میکنه اشتباه گرفته بودم.نقل قول:
در مورد RSSI باید بگم که قدر مطلق وقتی کمتر باشه سیگنال بهتری دارین. مثلا -80 و -85 که قدر مطلقش میشه 80 و85. در اینجا سیگنال -80 که قدر مطلقش 80 کمتره سیگنال بهتری هست.
درسته توی مقیاس منفی هرچی به صفر نزدیکتر باشه بهتره(بنده اشتباه گفتم)کد:the higher the RSSI number (or less negative in some devices), the stronger the signal.
البته اول هم به نظرم اومد که مشکل داره و چون این دوستمون گفتند RSSI اشون کمه مشکل داره به شک افتادم
بنابراین RSSI ایشون کم که نیست خیلی خوب هم هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت سرعت دانلود سرویس 512 و 1024شون 30 کیلوباته ؟ با 512 حدود 90kb/s دانلود میکردم ، الان با 1024 روی 126kb/s ثابت میشه : )) البته 5-6 صبح به 150 میرسه دیگه نهایتش ! :دی
دوستان این rssi واسه من -75 هست. آیا خوبه یا نه؟؟ چند باشه نرماله؟ و یه سوال دیگه اینکه من از این مودمهای indoor dx350 دارم از سه تا چراغ سبر دوتاش روشنه میخواستم بدونم اگه چراغ سوم هم روشن بشه سرعت دانلودم بیشتر میشه؟؟ تاثیری رو سرعت داره یا نه؟
من هم میخواستم 2 مگ بگیریم زنگ زدم پشتیبانی برام شارژ کنن گفت 2 مگ ها افت سرعت داره منم بی خیال شدم:10:نقل قول:
ولی 1 مگ رو میگفت مشکلی نداره:12:الان هم یه 512 دارم روز و شب سرعتش ثابت 63 هست
بله خوبه .نقل قول:
CINR چقدره؟نقل قول: