-
ائ گاراژ اولی که پونتیاک زرد توش هست ماله اصفهان هست فکر کنم دو تا برادر هستن.
لاستیک پمپ شتاب تو شیراز ماله بنز می ندازن که با خوده پمپ به رتنگ ابی هست وشما باید لاستیک رو از روی پیستون جدا کنید قیمتش هم 60 هزار تومن ناقابل بود پارسال ولی خوب 10 سال راحت کار می ده.
لرزش کاربرات می تونه از هوا کشیدن یا نا میزون بودن سوخت باشه دستتون رو کاربرات ساسات کنید اگر صاف تر شد سوختتون کمه اگر نشد و لرزش باقی بود هوا می کشه.
-
ماشین فقط همون ss
باید یه بار دیگه فیلم faster را ببینم.
دیدن تصاویر این گاراژها خیلی خوشحالم میکنه که هنوز آمریکایی باز ها زیادند و کار و بار این ماشین ها گرمه.
ماشین من که موتورش به تایید همه عالیه.واسه کاربرات دو واشر هم گذاشتم دلکو هم تنظیمه.
میمونه شمع و وایرها که تعویض شون خیلی هزینه برداره.
لرزش هم داره و وقتی در حالت درایو یکمرتبه وایسم چراغ دینام بعضی واقع روشن میشه و برخی وقتها خاموش هم میشه.
-
علی اقا من هرکار میکنم لرزش همچنان وجود داره
ایا راه دیگه ای برای تشخیص نیست؟ مثلا از کجا بفهمم دور موتور مناسب هست؟
اگر فرض را بر این بگذاریم که کاربراتور کاملا سالم هست و بدنه اون تاب نداره و هوا نمیکشه، بنابراین باید دنبال محل نشت هوا و ورود هوای اضافی به مانیفولد هوا باشید که باعث بهم خوردن تنظیم سوخت و هوا شده و لرزش بوجود میاره.
یکی از عوامل معمولا خراب بودن لوله های آدوانس و ریتاد متصل به وکیوم دلکو هست که ممکنه پاره شده باشه. مورد بعدی هوا کشیدن از واشر کف کاربراتور، همینطور هوا کشیدن از لوله بوستر ترمز، لاستیک پشت پمپ ترمز و یا خرابی نمکدانی بوستر که هم ترمز ضعیف میشه و هم هوا میکشه.
وقتی موتور کار میکنه به صدای مکیده شدن هوا به دقت گوش کنید. ممکنه صدا خیلی ضعیف باشه و باید دقت زیادی بکنید.
گاهی ممکنه واشر مانیفولد هوا ( بین سرسیلندر و مانیفولد) مشکل پیدا کرده باشه و هوا بکشه که معمولا صدای سوت مانند زیادی میده اما گاهی هم بی صدا است.
با استفاده از مقدار کمی آب ( بعضی ها هم روغن موتور یا ترمز استفاده میکنند) و ریختن کم کم اون روی نقاط مشکوک، ببینید کجا روغن یا آب مکیده میشه و صدای مکیده شدن میده؟
البته بازهم تکرار میکنم ممکنه خود کاربراتور هم ایراد داشته باشه و البته تنظیم نبودن سوپاپها و تایمینگ و .... هم تاثیر داره.
از بابت عکسها خیلی متشکرم، واقعا روح نواز بود. امیدوارم هراز چند گاهی بازهم از این گاراژ عکس ببینیم ، بخصوص اینکه خیلی دوست دارم ببینم داستان اون ریویرا به کجا میرسه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
در مورد هوا کشیدن که با اطمینان کامل میگم بجز دهانه کاربرات از هیچ جا هوا نمیکشه (البته بازم تست کردم)، سوپاپ و تایم هم درسته فقط دلکو و کاربرات باقی میمونه که دفعه قبل اگه یادتون باشه گفتم یه مکانیک مسن و باسابقه تنظیمشون کرد ، بنابراین دست به دلکو نزدم و کاربرات رو به یه مکانیک دیگه نشون دادم، جای وایر 3 و 4 رو عوض کرد و تا اونجا که میتونست گاز داد، یعنی موتور رسید درحد انفجار:32:
بعد وایر ها رو سر جای خودشون گذاشت و پیچ سوخت رو تنظیم کرد ، لرزش خیلی بهتر شد گرچه هنوز یه کمی لرزش وجود داره ولی موتور صاف کار میکنه و صدای اگزوز نرماله:n10:
این زیاد گاز دادن ها و دور موتور رو تا اخر بردن که خیلی از مکانیکها انجام میدن به موتور اسیب نمیزنه؟
-
شما شمع ها رو باز کن ببین دوده نگرفته - دوده باعث احتراق ناقص می شه.
اگر همش رو چک کردی می مونه کاربرات که با ساسات کردن می شه فهمید مشکلش چیه
-
جناب ardymary عزیز عرض کنم که :
شمع ها نو هستن (اتولایت اصلی)
سرسیلندر و سوپاپ ها در حد صفره
میلنگ در حد صفره
یاتاقانها نو هستن (سیلید پاور قدیمی)
کیت واشر نو هست(رول)
پیستونها نو هستن (جی ام اصلی)
رینگها نو هستن (پرفکت جعبه سفید)
فولی ها نو هستن (اصلی)
تسمه ها نو هستن (کره ای)
دلکو در حد صفره
پمپ هیدرولیک و فولیش هم نو هست
در هیچکدوم هیچ لنگی و مشکلی وجود نداره:n13:
فقط کاربرات قدیمی هست که اونم سرویس شده و با لوازم نو بسته شده، ظاهرش عالیه و طبق تست تراشکار هیچ تابی نداره، گرچه بنده تموم ایران رو مستقیم یا غیر مستقیم گشتم ولی کاربرات نو با قیمت مناسب پیدا نکردم وگرنه میخریدم:n27:
خلاصه از موتوری که به تازگی جمع شده و 3 میلیون برام تموم شده انتظار بیشتری دارم، البته بگم این موتور از موتور هر نوایی که تا حالا پشتش نشستم بهتر عمل میکنه:n02:
-
یک سئوال بی ربط شما پیستون ها رو قبل از نصب وزن کرده بودین؟؟؟
با یکم کف تاید وقتی ماشین سرده دور کاربرات کف بزنید اگر نشتی باشه متوجه می شین.
اگر نداشت به احتمال 80 کاربرات هست .
شمع ها فیلرش فابریک باشه .
-
اردوان جان ؟!! اگه اشتباه نکنم شما با همین نام کاربری توی تی تی هم عضوین و ساکن شیراز و مالک یه بیوک هستین درسته؟
اگه درسته پس با توجه به تجربیات خوبتون در مورد کاربراتور باید حدس زده باشین که قبلا این کار رو کردیم البته قبل از بستن کاربرات برای اطمینان در طرفین واشر زیرین از مقدار مناسبی چسب مزدا هم استفاده کردیم و الان خداروشکر هیچ نشتی نداره.
فیلر شمع ها 0.9 بود وقتی نصبشون کردیم ، خرید پیستون و سایر لوازم هم یه داستان مفصل داره که بعدا اگه لازم شد میگم خدمت دوستان.
اما در مورد پیستون ها خیر وزن نکردم چطور مگه؟:n36:
-
سلام بله خودم هستم - اولا چسب چه مزدا چه پاتکس اصلا کاره درستی نیست چون به مرور حل می شه می ره تو مجرا ها و ...
من خیلی تجربه نوا ندارم اما لرزش بیوک رو می شه تشخیص داد مثلا از کارب هست یا برق و سوپاپ و ...
شما به یه مکانیک وارد که البته تو تهران و کرج کم هم نیستن نشون بده از کم هزینه ترین مثلا تعویض کارب با یه ماشین دیگه شروع کن بیا پایین.
-
استفاده از مقدار مناسب (تاکید میکنم مقدار مناسب) چسب مزدا یا قرمز مشکلی نداره و خیلی خوب جواب میده و سینی های بغل موتور هم میشه با چسب و بدون واشر اب بندی کرد، البته در جای مناسب و بمقدار مناسب باید چسب زد.
بنده تهران نیستم همینطور که از قسمت اواتار مشخصه ساکن کرمانم (یه جورایی همسایه ایم با شیراز):n06:
اما در مورد کاربرات ، من کارب اریا و وانت شورلت و اهو و ... رو پیدا کردم ولی همونطور که در صفحات قبل این کلوپ گفته شد هیچ کدوم در دور ارام قابل تنظیم نیستن، فقط و فقط نمونه فابریک مورد نظرمه ، اونم نو یا در حد نو باشه.