دوست عزیز الان مشکلی که برای شما پیش آورده چیه ؟نقل قول:
چون برای منم اولش مشکلساز شده بود ولی حل شد بدون خرید ip .
Printable View
دوست عزیز الان مشکلی که برای شما پیش آورده چیه ؟نقل قول:
چون برای منم اولش مشکلساز شده بود ولی حل شد بدون خرید ip .
من سر گيم مشكل دارم .تماس گرفتم گفت تمام شركتا اين كارو ميكنن .پورتارو ميبندن اي پي استاتيك ميفروشن. گفت اگه ميخواي بخر اگه هم نه درخواست جمع اوري بزن. دارم ميگردم ببينم تو مركز مخابرات ما چي خاليه اونجا درخواست بدمنقل قول:
تمام این اراجیف و به منم گفتن ، ظاهرا چند تا شرکت دست به یکی کردن بچاپن ملت و ...نقل قول:
ولی شما قبل از تخلیه خط حتما 195 شکایتتو مطرح کن . شاید بی تاثیر نباشه!
همه چی رو بنویس ، خیلی مسخره اس میگن پورت ها رو بخاطر امنیت شما بستیم ولی اگه 50 تومن بدیدبراتون باز میکنیم و امنیتتون دیگه اصلا مهم نیست برامون!
این سامانه رو گذاشتن برای همین کارا . فرداش هم از فن آوا باهات تماس میگیرن خیلی محترمانه تر صحبت میکنن! اگه باز هم مشکل حل نشد ، چند روز بعدش از سامانه تماس میگیرن باهات میگن از 1 تا 10 امتیاز بده بهشون شما پایینترین امتیاز و بده بعد برو سراغ تخلیه خط .
سلام. من تا الان سرویس نامحدود استفاده میکردم و راضی بودم ولی یکی دوماه ماه اخیر هر چند وقت یکبار افت سرعت شدید پیدا میکنه. قبلا دانلود از یه سقفی میگذشت اینجور میشد ولی اخیرا هر چند وقت یکبار اینجور میشه!!! با پشتیبانی هم تماس میگیری بعد یکی دو روز درست باشه ولی باز رخ میده.
الان میخوام یک ماه سرویس محدود بگیرم. سرویس حجمی DP-2048 سرعت دریافت چقدره؟ همچنین از نظر پینگ چطوره؟
همچنین الان سرویس نامحدود برنزی تو لیست سرویس های داخل سایت نیست ولی برای تمدید تو ناحیه کاربری موجوده. این چجوریه؟ در اینده حذف میشه و قابل انتخاب نیست دیگه؟
مسخره ها بدون اطلاع رسانی شبانه رو برداشتن. الان بعد از اینکه کلی از حجمم کم شده متوجه شدم چه گندی زدن:n23:
موقع تمدید هم زنگ زدم چیزی نگفتن وگرنه 6 ماهه تمدید نمیکردم! این چه وضعشه اخه؟؟؟
کدوم شرکت الان شبانه میده؟ شاتل یه چیزی زده ولی نفهمیدم قضیه اش چیه
2-3 ماهی هست که برداشتن شبانه رو منم به خاطر همین تخلیه کردم و رفتم پارس آنلاین. پارس شبانه ش خوبه و هیچ محدودیتی برای سرعت و حجم نداره ولی قیمتاش یه کم بالاست. آسیاتک هم شبانه داره ولی گویا سرعتش مثل فن آوا همون سرعت خریداری شده س و باز نمیذارن سرعتو.نقل قول:
ممون. مبالغی که نوشته بعد از افزودن مالیاته یا بدون مالیات؟نقل قول:
بعد مثلا برای سرویس 6 ماهه که ترافیکش 36 گیگ هست نوشته ترافیک هر ماه 6 گیگ! یعنی هر ماه بهت شیش گیگ میده بعد سوخت میشه؟؟ یا کل 36 گیگ ترافیک رو طی اون چند ماه میشه استفاده کرد؟ یکم عجیب نوشته
کلا از سرویسشون راضی هستید؟
شبانه ها رو گند زدن بهش.
من که دیگه دانلودهام رو با سیم کارت انجام میدم و اینترنت شبانه نامحدود ایرانسل.
فقط من موندم فن آوا چرا لیست سایت های نیم بها رو منتشر نکرده. الان امتحان کردم دیدم اصلا نیم بها محاسبه نمیکنه انگار.
شبانه نامجدود داره ایرانسل؟ کدش چیهنقل قول:
اینجوریم باید پول چندتا سرویس بدیم. باید دید میصرفه؟
آره. 1 ساعته و 2 ساعته و 3 ساعته.نقل قول:
به ترتیب 900 و 1500 و 2000 تومن.