معلومه Killzone3 بلک آپس تا عمر داره به پای Killzone3 نمیرسه!
Printable View
معلومه Killzone3 بلک آپس تا عمر داره به پای Killzone3 نمیرسه!
همچین کو ، کو هم نمونده :31:نقل قول:
همش 1 سال مونده .
شاهدش هم پروسه ی زمانی عرضه کنسولهای شرکت سونی هست (هر 6 سال یک نسل) که قبلا در بارش بحث شده .
نقل قول:
داخل خارج بله ساله دیگه ps4 بازی میکنند اماً ایران 2 یا 3 سال دیگه میاد تازه خدا میدونه بازی هاش چقدر باشه و نکته مهم تر اینه که خیلی زمان میبره تا -- شه تا اون موقع دیگه ما پیر شدیم :31:
به منم جواب بدین دیگه یعنی کسی نمیدونه ps3 چنده؟نقل قول:
قیمت اونجارو ندارم
ولی بازی هاش کپی هم هست
دوست عزیز الان قیمت ps3 160gb 590 هزار تومان و320gb 640 هزار تومان البته اینا قیمت شهرستونه ممکنه تهران ارزون تر باشه. شما یک بازی orginal میخری 20 تش 25 هزار تومان هر بازی ای بعد هر بازی ای که خواستی میریزی روی هارد ps3 فکر میکنه که بازی هایی که توی هارد هستند شما دیسک ارجینالشو انداختی با برنامه های مختلف.نقل قول:
من که داخل شهرستون kilzoon 3 و god of war 3 رو دونه ای 2500 تومان گرفتم خیلی هم رازی هستم.
The REBUG team has released a new version of their custom firmware: REBUG 3.41.3 and 3.55.2. Also released is REBUG OtherOS++ with the ability to "QA Flag" from GameOS.
What's new in REBUG CFW 3.41.3 and 3.55.2? All this:
- UPDATED – Rebug Selector 1.5
- UPDATED – 3.66 Version Spoofer files
- UPDATED – Package Manager file path tweaks
- ADDED – LV1: Peek and Poke support (gitbrew.org)
- ADDED - LV2: Peek and Poke support for LV1 (3.55.2 ONLY) (gitbrew.org)
- ADDED - LV2: LV1 CALL System call (3.55.2 ONLY) (gitbrew.org)
- FIXED – Black Screen issue on certain PS3 titles
(Uncharted 2 and some other games would not load from Disc or HDD)- FIXED – MINIS Black Screen issue
- FIXED – QA Token compatibility
- FEATURE – NO Button Combo QA Menu when in DEBUG XMB
(★Debug Settings – Menu 1. Requires QA Token for some features)- FEATURE – Fake Save Data Owner
(Use Game Saves from ANY Owner)- FEATURE – Lock/Unlock Trophies
- FEATURE – Cinavia protection disabled
- FEATURE – Debug for HDD Exchange Utility
(Clone your HDD straight to USB HDD, NO QA Token needed)
The Custom PS3 Boot Logo/sound
کد:http://www.megaupload.com/?d=L2D97UH8
کد:http://www.megaupload.com/?d=Z9Q6HLPA
[/COLOR]???!!!! چه گرون من فکر می کردم 400~500 :31:نقل قول:
اخه تو سایتش زده بود $ 160:299 - $ 320:349 منم میگفتم دیگه چقد فرق میکنه فوقش 100 تومن:18: ولی گویا دو برابره:19: مملکته داریم؟:19:
+
اگه از جای دیگه بخرم مشکلی واسه کرک پیش نمی مثلا ریجن ایناش فرق داشته باشه؟
نقل قول:
فعلا قیمت ها داره میره بالا:31:
به چند دلیل که شامل فرا رسیدن سه ماهه مبارک تابستان - کپی خور نشدن دستگاه رقیب(xbox360):31: و کم شدن تدریجی ps3 هایی که قابلیت کپی خور شدن رو دارند ( فریم ور زیر 3.55)
در پناه حق باشید.:11: