نه .متاسفانه گوشیه خودمه .البته الان دیگه تیپ آب نفتی زدم.نقل قول:
Printable View
نه .متاسفانه گوشیه خودمه .البته الان دیگه تیپ آب نفتی زدم.نقل قول:
سلامنقل قول:
این گوشی تمام مشکیش اکش تو بازار اومد؟
آقا اگه کسی خواست گوشیشو بفروشه یه خبری به ما بده ..... البته اگه سالم و تمیز باشه ...
منم تائید میکنم:10:نقل قول:
مرسینقل قول:
فقط دعا کنین لمسی نباشه
چون از بس امسال گوشی لمسی اومده . حالم ار هر چی گوشی لمسی به هم میخوره
بالاخره تونستم توی یوتوب صدای w995 رو در دوتا فیلم بشنوم....اسپیکرش بیس 5700 رو نداره و صدای اسپیکرش زیرتر هست اما از بقیه ی گوشی های نوکیا و سونی اریکسون که تا بحال شنیدم بهتر بود:20:
در یک دوتا کلیپ هم صدای 5700 رو با ان95 8گیگ و 5800 مقایسه کرده بودند اما هیچکدوم صداشون جذابیت 5700 رو نداشت...
صدای اسپیکرهای 5700 تک هست
فقط یک مشکل جدیدا در 5700 پیدا کردم : در هدفون زمانی که بیس عمیق هست در صداهای زیرتر اغتشاش به وجود میاد یعنی زمان بیس عمیق بقیه ی صداها نیز لرزه دار میشوند که این نشانه ی بیس ناهموار هست...در گوشی های جدید سونی اریکسون فناوری clear bass که به معنی بیس تمیز هست احتمالا این مشکل برطرف شده است :8:
تابحال شده گوشی اخطار کمبود حافظه برای اجرای نرم افزار یا بزرگنمایی عکس به شما بده؟...حتما اون موقع آرزو می کردید کاش پخش کننده ی موزیک بسته میشد...حالا من میگم چطوری دهنشو ببندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- در (فهرست موزیک) یعنی همون جایی که هنرمندان و آلبوم ها و...هست از(گزینه ها) (رفتن به در حال پخش) رو انتخاب کنید
2-دوباره از (گزینه ها) (همسان ساز) رو انتخاب کنید...سپس روی یکی از حالت های کلاسیک یا پاپ یا غیره (گزینه ها) رو زده و (ویرایش) رو انتخاب کنید
3-در آخرین مرحله نیز دوباره (گزینه ها) رو زده و (خروج) رو انتخاب کنید
می بینید که دیگه موزیک پلیر هم به همین راحتی بسته میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
امیدم به این بود که بازم نشد
نقل قول:
مرسی
ولی من هیچ وقت حافظه کم نیاوردم
چون زیاد اهل نرم افزارو این جور چیزا نیستم
فقط گوش دادان موزیک با اسپیکر
فقط دوستانی که این گوشیو دارن میدونن چه لذتی داره
البته من تصمیم دارم اگه یه زمانی 5700 رو فروختم یه نوکیا تاچ بگیرم:46:نقل قول:
اما اگه مثل 57 تک باشه:8: