من بازي dark sector رو نصب كردم اما وقتي ميخوام برم داخل بازي با همچين پيغامي مواجه ميشم:
unable to find the physcX libraries. the phisX drivers are not installed correctly
Printable View
من بازي dark sector رو نصب كردم اما وقتي ميخوام برم داخل بازي با همچين پيغامي مواجه ميشم:
unable to find the physcX libraries. the phisX drivers are not installed correctly
بله خوشبختانه درست شد ! مشکل از همون گرافیک بود که با آپدیتش درست شد !نقل قول:
اما یه مشکل جدید با یه بازی جدید !!! و البته قدیمی !!! star craft اولین نسخش رو با ورژن 1.05 گیر آوردم تا یادی از قدیما کنیم !!! ولی با یه ارور آشنای قدیمی مواجه میشم !!!
No CD !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از روی سی دی اصلیش رایت زدم !!!
اگه کسی از قدیمی ها patch هاش رو هم داره بده که سخت دبرس شدیم !
درایور NVIDIA PhysX یا نصب نشده یا درست نصب نشده.نقل قول:
از مسیر زیر میتونین آخرین ورژن این درایور رو دریافت کنین در صورتی که موجود نباشه:
کد:http://www.nvidia.com/object/physx_system_software.html
کار خوبی کردین. این بازی هنوز هم که هنوزه بعد از گذشت حدودا 10 سال دلچسبه! :happy:نقل قول:
بازی برای اجرا نیاز به سی دی داره ولی در صورتیکه پچ ورژن 1.15.2 و بعدش رو نصب کنین دیگه نیاز به سی دی نیست!
در صورتی که نسخه اصلی یعنی فقط StarCraft رو نصب دارین آخرین پچ مربوط به همین نسخه رو - 1.161 - از آدرس زیر دریافت کنین:
ولی در صورتیکه نسخه تکمیلی بازی یعنی StarCraft: BroodWar رو هم نصب کردین فقط پچ مربوط به نسخه تکمیلی (مشترک برای اصلی و تکمیلی) - 1.161 - رو از آدرس زیر دریافت کنین:کد:http://ftp.blizzard.com/pub/starcraft/patches/PC/SC-1161.exe
بعد از نصب پچ, برای بی نیاز شدن به سی دی هنگام اجرای بازی به این صورت عمل کنین:کد:http://ftp.blizzard.com/pub/broodwar/patches/PC/BW-1161.exe
- مطمئن باشین که گزینه Hide extensions for known types از بخش Folder Option غیر تایید باشه. (برای تغییر نام پسوند فایل)
- در صورتی که فقط نسخه اصلی رو نصب کردین, از سی دی بازی نسخه اصلی, فایل INSTALL.EXE رو به محل نصب بازی کپی کنین و اون رو به StarCraft.mpq تغییر نام بدین.
- در صورتی که نسخه تکمیلی رو هم نصب کردین, از سی دی بازی نسخه تکمیلی, فایل INSTALL.EXE رو به محل نصب بازی کپی کنین و اون رو به BroodWar.mpq تغییر نام بدین.
با سلام
من بازی sas secure tomorrow را نصب کردم .مراحل نصب بطور کامل انجام شد ولی وقتی میخوام اجراش کنم، اجرا میشه ولی تصویر نداره و فقط صدا داره . البته تصویر موس ظاهر میشه.
یه سوال دیگه هم داشتم. اگر یه بازی کارت گرافیکم رو ساپرت نکنه نمیشه کاری کرد تا بازی اجرا بشه؟
لطفا کمکم کنید
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم بگید ارور از چی هست ...
خواهشا tinypic اپلود نکنین
برای من و بیشتر دوستان ف ی ل ت ر ه
یک جای دیگه اپلود کنین
ای کاش مشخصات سیستمتون رو کامل عنون می کردین که بهتر راهنمایی بشین.نقل قول:
اگه کارت گرافیک شما پایین تر از GeForce FX5700 یا Radeon 9700 با 128 MB رم باشه غیر قابل اجراست. در کل هیچ گونه راهی برای اجرای بازی در کارتهای پایین تر نیست.
ایراد پیش اومده ناشی از نخوندن فایل Data3.cab هست و دو راه دارین:نقل قول:
- دیسک رو پاک کنین و یا دیسک رو در درایو دیگری قرار بدین.
- در صورتی که مشکل هنوز هم باشه متاسفانه باید دنبال دیسک دیگری برین.
با سلامی دوباره..نقل قول:
ای کاش مشخصات سیستمتون رو کامل عنون می کردین که بهتر راهنمایی بشین.
اگه کارت گرافیک شما پایین تر از GeForce FX5700 یا Radeon 9700 با 128 MB رم باشه غیر قابل اجراست. در کل هیچ گونه راهی برای اجرای بازی در کارتهای پایین تر نیست.
مشخصات کامل سیستم:
Mainboard : Gigabyte 945PL-S3
Processor : Intel Pentium 4 @ 3000 MHz
Physical Memory : 1024 MB (1 x 1024 DDR2-SDRAM)
Video Card : NVIDIA GeForce 6200 LE
windows : vista ultimate
به احتمال خیلی زیاد کارت گرافیکتون واسه این بازی ضعیفه .نقل قول:
با سلام به دوستان
بازی Sacred Underworld یادتون هست .
من این بازی را دوباره هفته پیش نصب کردم و با چند تا از دوستان خواستیم این بازی رو در حالت شبکه بازی کنیم .
ولی مشکل ما در این جاست که فقط یکی از دوستان می تونه سرور ایجاد کنه و کس دیگه ای نمی تونه .
من برای حل این مشکل در اینترنت جست و جو کردم و توی یکی از سایت ها پیدا کردم که نوشته بود مشکل از cpu های چند هسته ای و سیتمی که دارای cpu چند هسته ای نمی تونه host بشه از دوستان می خواستم بپرسم که راه حلی هست که این مشکل رو از بین برد .