من الان قسمت ادوات هستم. بدک نیست.نقل قول:
Printable View
من الان قسمت ادوات هستم. بدک نیست.نقل قول:
مددجو مگه منظورتون همون زندانی نیست؟نقل قول:
کسی که زندانی شده باشه معافیتی شاملش میشه؟
خیر به هیچ عنوان حتی اگه پدر خوانواده هم در بند باشه پسر معاف نمیشهنقل قول:
منظور هم از مددجو تحت کمیته امداد و بهزیستی و.... بودن هستش
- - - Updated - - -
معافی خیلی سخت شده,یکی از فامیلامون که تو ده زندگی میکنه رفت سربازی بعد فرار کرد,بعد خودشو زد به دیوونه بازی و 100 تا مار دگ معافی ندادن دوباره رفت منشی کردنش راحت باشه دوباره فرار کرد چتد وقت پیشم رفت کل بدنشو خالکوبی کرد گفت معاف میکنن ولی بازم نکردن الانم فراریه .کلا سخت شده معافی
معافی خیلی سخت شده,یکی از فامیلامون که تو ده زندگی میکنه رفت سربازی بعد فرار کرد,بعد خودشو زد به دیوونه بازی و 100 تا مار دگ معافی ندادن دوباره رفت منشی کردنش راحت باشه دوباره فرار کرد چتد وقت پیشم رفت کل بدنشو خالکوبی کرد گفت معاف میکنن ولی بازم نکردن الانم فراریه .کلا سخت شده معافی
سلام؛ من الان سربازم (ناجا) و میخوام هرچی آزمایش، عکس و تست و... هست انجام بدم.البته یه چک آپ کلی شدم و خدا رو شکر مشکلی نداشتم.
لطفاً هرچی به نظرتون میرسه بگید.
- - - Updated - - -
سلام؛ من الان سربازم (ناجا) و میخوام هرچی آزمایش، عکس و تست و... هست انجام بدم.البته یه چک آپ کلی شدم و خدا رو شکر مشکلی نداشتم.
لطفاً هرچی به نظرتون میرسه بگید.
به نظرم کسانی که شرایط معافیت ندارن به جای پیچوندن باید دنبال راهی باشن که راه براشون آسونتر بشه نه اینکه از این مسئله قول درست کنن. چون اینطوری فقط شرایط رو برای خودمون سخت تر می کنیم.
سلام دوستان
میگم کسی ک کف پاش صافه و از قضا پزشک نظام وظیفه هم اشنا در اومده (البت اون منو نمیشناسه ها باس معرفی بدم تا پارتی بشه :دی ) پزشک میتونه معافیت کلی بده یا ن؟
خودم بعید میدونم چون ب نظر باید از فیلترای دیگه هم بگذره این معافیت و نشه پارتی بازی کرد
سلام دوستان، بنده اعزام 1 شهریور هستم و الان دوران خدمت در یگانم رو سپری می کنم، یگان خدمتیم هوافضای سپاه هستش و به دلیل اینکه دوره تکمیلی بسیج داشتم دوره آموزشی رو نرفتم و مستقیم به یگان اعزام شدم. چندتا سوال داشتم، میخواستم بدونم دو ماهی که به دلیل داشتن دوره تکمیلی آموزشی نرفتم رو باید در یگان خدمت کنم یا اینکه به صورت کسری از خدمتم کاسته میشه؟ سابقه فعالیت در بسیج بنده هم از سال 90 - 91 هست و پرونده ام در حوزه موجوده جهت گرفتن کسری خدمت باید چه مراحلی رو برم؟ قوانین کسری بسیج الان به چه صورته؟
به صورت کسر خدمت حساب میشه
الان تقریبا به ازای هر سال یک ماه کیر میدن حداکثر تا 6ماه
Sent from my SM-G7102
گرفتن کسری بسیج 2 قسمت مهم داره:نقل قول:
1) گرفتن نقص پرونده و تحویل دادن مدارک (از خود حوزه پیگیری کنید)
2) داشتن آشنا و پارتی که هر جا کار خوابید سفارش بدن تا پرونده دنبال بشه؛ وگرنه تا برگه کسریت بیاد ممکنه خیلی طول بکشه.
البته منظورم از پارتی بازی کار غیر قانونی نیست. بسیج بی نظمی های خاص خودش رو داره و اصولاً نیروهاشون درست کار نمیکنن.
- - - Updated - - -
گرفتن کسری بسیج 2 قسمت مهم داره:نقل قول:
1) گرفتن نقص پرونده و تحویل دادن مدارک (از خود حوزه پیگیری کنید)
2) داشتن آشنا و پارتی که هر جا کار خوابید سفارش بدن تا پرونده دنبال بشه؛ وگرنه تا برگه کسریت بیاد ممکنه خیلی طول بکشه.
البته منظورم از پارتی بازی کار غیر قانونی نیست. بسیج بی نظمی های خاص خودش رو داره و اصولاً نیروهاشون درست کار نمیکنن.
صافی کامل کف پا هر دو پا در انواع سخت (Rigid) و یا با تحدب شدید استخوانی و یا با انحراف پاشنه پا معاف دائم.نقل قول:
اگه مشکلتون جدیه و چند درجه از این بند که گذاشتم بالاتره دنبال معافیت باشید
آشنا هم به تنهایی کار خواستی نمی تونه انجام بده جون شما از چندین فیلتر رد می شید و اگه مشکلی تو کار باشه یه جا به گیر می خوره کارتون مخصوصا تو قانون جدید ولی خوب داشتنش خیلی بهتر از نداشتنشه
- - - Updated - - -
صافی کامل کف پا هر دو پا در انواع سخت (Rigid) و یا با تحدب شدید استخوانی و یا با انحراف پاشنه پا معاف دائم.نقل قول:
اگه مشکلتون جدیه و چند درجه از این بند که گذاشتم بالاتره دنبال معافیت باشید
آشنا هم به تنهایی کار خواستی نمی تونه انجام بده جون شما از چندین فیلتر رد می شید و اگه مشکلی تو کار باشه یه جا به گیر می خوره کارتون مخصوصا تو قانون جدید ولی خوب داشتنش خیلی بهتر از نداشتنشه
یک درصد مشمولان این تست ها را انجام نمی دهندنقل قول:
تنها پیشنهاد این است که در خدمت اگر از محل سکونت به دور هستید, حتما ویتامین کافی در هفته داشته باشید یا با اسفاده از قرض های مولتی ویتامین
اگر تنها می خواهید برای صافی کف پا اقدام کنید , امید زیادی به نتیجه ان نداشته باشید, در جلسه کمیسیون پزشک از شما می خواخد که روی پنجه پا بیاستید و از دو طرف پا شما را نگاه می کند اگر کف پا شما کمی قوس بگیرد شما را حتی ممکن است معاف از رزم هم نکنند , افراد بسیار نادری هستند که در این حالت کف پایشان قوسی نمی گیرد که به این نوع کف پا سخت می گویند.نقل قول:
سازمان بازرسی نظام وظیفه در حال حاضر تمرکز زیادی روی پرونده پزشکی افرادی که معافیت می گیرند دارد و حتی مشادهده شده افرادی که معافیت دائم گرفتند دوباره برای بررسی به شورای عالی پزشکی(این شورا بالاترین مرجع تصمیم گیری در مورد معافبت است) احضار شدند بنابراین پزشکان ریسک نمی کنند تا موقیعت شغلی و حرفه ای خود را به خطر بیاندازند.
سلام دوستان
بنده برج 10 اعزامم به نظر میاد زمستون سردی هم در پیش داریم سوالم اینه که رو لباس سربازی میشه کاپشن پوشید یا حتماواباس سربازی باید روی همه پیرنا باشه؟اگه نزارن که الکی ساک سنگین نکنم کاپشن نبرم
- - - Updated - - -
سلام دوستان
بنده برج 10 اعزامم به نظر میاد زمستون سردی هم در پیش داریم سوالم اینه که رو لباس سربازی میشه کاپشن پوشید یا حتماواباس سربازی باید روی همه پیرنا باشه؟اگه نزارن که الکی ساک سنگین نکنم کاپشن نبرم
سلام و عرض ادب
یکی از دوستان میخاد مشرف:n04: شه اجباری :n02: ولی تا الان معلوم نیست اموزشی کجا افتاده و به اون ادرسی هم که داده چیزی پست نشده .تو سامانه پیامکی سازمان نظام وظیفه پیام میدیم وضعیت درخاستو همین تاریخ اعزامو میده .
چقد طول میکشه برگ سبزه یا سفیده نمیدونم دوم بیاد توش مکان اموزشی و شهرش مشخص باشه
توسایت هم اینو زده براش
آخرین وضعیت صدور دفترچه اعزام بخدمت
تاریخ پست 1394/06/28
تاریخ اعزام 1394/11/19
بارکد بدون مقدار
مرکز آموزش بدون مقدار
تاریخ آخرین وضعیت 1394/06/29
غيبت:0
به دیپلم هم امریه تعلق میگیره بره دنبالش ؟
ممنون :n16::n16::n16::n12::n13::n13:
- - - Updated - - -
به شما در استحقاقی اورکت می دهند همه باید ان را در زمستان به تن داشته باشند.نقل قول:
از الان که کد مراکز اموزشی مشخص نمی شود, بین دو تا سه هفته قبل از اعزام کدها تعیین می شوند.نقل قول:
- - - Updated - - -
به شما در استحقاقی اورکت می دهند همه باید ان را در زمستان به تن داشته باشند.نقل قول:
از الان که کد مراکز اموزشی مشخص نمی شود, بین دو تا سه هفته قبل از اعزام کدها تعیین می شوند.نقل قول:
ممنون از پاسختون
امروز ک پیش دکتر رفتم گفت رو پنجه بایست و اینا ... بعد بم گفت اگه دیپلم میبودی معاف میشدی ولی الان ک لیسانسی نمیشه ، گفت میتونم کمیسیون کنم معاف از رزم بری اصفهان کمیسیون بعدم گفت تو ک لیسانس هستی معاف از رزمی دیگه نیازی نیس ب کف پا صاف بودن و کمیسیون ، قضیش چیه ینی هرکی لیسانسه معاف از رزمه؟ معاف از رزم بودنش با معاف از رزم کف پا صاف چ فرقی داره؟ یکی هستن ایا؟ من دیگه اقدام نکنم برا معاف از رزمی بخاطر کف پام؟ کلا موندم چیکار کنم گیج شدم ممنون میشم راهنمایی کنید
تا اون جایی که من میدونم و از سربازها شنیدم الان دیگه فرقی بین معاف از رزم و بقیه ی سربازها نیس و همشون باید پست بدن حتی یه روز تو نظام وظیفه شهرمون چند نفر برای معافیت پزشکی اقدام کرده بودن که معاف نشدن و فقط معاف از رزمشون کردن که بعدا چند نفر کلی به اون افسر گیر داده بودن و التماس میکردن که حالا که معاف نشدن لااقل معاف از رزمو براشون حذف کنن چون دیگه خدمتو باید برننقل قول:
و اگه بخوای واسه سپاه پذیرش بگیری نباید معاف از رزم باشی
من تیر رفتم آموزشینقل قول:
نه چون توی آموزشی اگه بگی معاف رزمم یه چیز هایی ازت می خوان که نگو آدم عادی وضعیتش بهتره
من که توی ارتش نیروی هوایی تهران بودم این بود
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواستم ازتون
خواهشا دوستانه جواب بدین
من ماه دوازده باید برم سربازی ، و وزنم خیلی زیاده
دنبال معاف از رزمی هم نرفتم چون میگفتن باید کارای بدتری انجام بدین
فقط چیزی که نگرانم میکنه اینه که برای لباسای سربازی چیکار باید بکنم ؟؟ بعید میدونم لباس واسه ادم صد و سی کیلویی داشته باشن . خیلی فکرمو مشغول کرده این مساله
نگرانم که واسه این مساله تا آخر سربازی مورد تمسخر قرار بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنین
با سلام
13 روز آموزشی ما تو 01 هم گذشت دیگه کم کم داره هتل میشه روزای اول رسمونو کشیدن و لی الان خیلی بهتر شده البته نمیشه گفت خوش میگذره چون قرار نیست خوش بگذره و لی خوبه من که راضیم:n01:
سلام؛نقل قول:
حالت عادی به هر نفر یه کوله میدن، حالا اینکه واسه شما چه سایزی باشه شانسی هست. بعد باید بگردید بین بچه ها که کدوم یکی لباس بزرگ داره، بعد باهاش تعویض کنید.
قبل از اینکه لوازم استحقاقتون رو پخش کنن، برو به فرمانده گروهانتون بگو بزرگترین سایز رو واست جدا کنن. (لباس کار، گرمکن و...)
سلام.
من الان چند روزی هست توی یگانم هستم و میخواستم بدونم واسه گرفتن کسری ایثارگری بایست چکار کنم؟ لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان
از دوستانی که امسال اعزام شدن یا بقیه دوستان اگر میدونن ، الان وضعیت خدمت مدرک فوق لیسانس به بالا چطوره؟ چون شنیدم قانون جدید دیگه سربازای با مدرک فوق لیسانس و بالاتر رو از کارای عادی معاف میکنن؟! منظورشون چیه؟
فوق لیسانس به بالا کار ستادی میکنند و خلاصه حالشو میبرن.نقل قول:
01 نه هتل 01 :46:نقل قول:
منم 01 آموزش دیدم آخراش یه بدن ورزیده و ورزشکاری پیدا کرده بودم:n25:
فرمانده مون هم سرهنگ نوری عزیز بود خیلی هوامون رو داشت یادش بخیر ...
این کار ستادی شامل دوره آموزشیشون هم میشه یا برای بعد آموزشی هستنقل قول:
تو آموزشی(01 تهران) کارهای تمیز کاری دستشویی شستن و این جور کارها با بچه های لیسانس بود فوق لیسانس ها هم تخته وایتبرد رو موقع رفت و برگشت به کلاس جابجا می کردن! ... اما بعداز آموزشی و تو یگان با این چیزهایی که من از دوستام شنیدم خیلی شیک بچه فوق لیسانس میرن بالای برجک نگهبانی میدن! خلاصه اینکه انتظار چندانی برای آسایش و راحتی نداشته باشیدنقل قول:
سلامنقل قول:
نگران نباش
دو دست لباس بهت میدن ببر خیاطی یکیش کن
من شنیدم بچه ها این کارو می کردن
واقعا هیچ چیز معلوم نیست!نقل قول:
بستگی داره به خیلی چیزا!
مثل یگان و تعداد نیرو و فرمانده و خیلی عوامل دیگر!:n19:
به هر حال باید انتظار هر چیزی رو داشته باشی ولی استرس نباید داشتی:n05:
می تونه خیلی خیلی خوب باشه،معمولی باشه یا اصلا خیلی بد باشه!
ولی مهم اینه که شب سمور می گذره و لب تنور هم می گذره:n25:
شنیدهایم که محمود غزنوى، شب دِى
شراب خورد و شبش جمله در سَمور گذشت
گداى گوشه نشینى لب تنور گرفت
لب تنور بر آن بینواى عور گذشت
على الصّباح بزد نعرهاى، که اى محمود
شب سَمور گذشت و لب تنور گذشت
شب یلدا هم می گذرد، چه در پوست سَمور، چه لخت و عورْ کنارِ تنور!
گنج و رنج و غم و شادىّ جهان در گذر است
عاقل آن به که در اندیشه پایان باشد
معمولاً بعد آموزشی هم همینوطر هست ولی 100% نیست. فوق لیسانس سراغ دارم پست میداد (ناجا)نقل قول:
داشتم با جا به جا کردن تحته وایت بورد حال میکردم که یهو ضد حال زدی بعدش :n09:نقل قول:
بله گذشتن که میگذره ولی اینکه چطور میگذره هم مهمه ... دو سال از عمر به بطالت میگذره :n09:نقل قول:
امسال؟ من بیشتر وضعیت اعزامی های 94 به بعد مد نظرم بودنقل قول:
معاف كف پا هم به ديپلم ها به اين سادگى نميدننقل قول:
خودتون تحربه كردين فرايند كميسيون رو كه گفته روى پنجه پا بياستيد، اما در حالت كلى بچه هاى تحصيل كرده رو به سختى معاف كامل مى دهند
لباس براى شما است من هم وزن شما زياد ديدم در خدمتنقل قول:
هيچ كس نمى تواند به شما قول دهد كه بعد از اموزشى كارى دفترى و ادارى داشته باشيد اگر سر چهاراه راه را ببينيد متوجه مى شويد بچه هاى ليسانس و فوق ليسانس پست هاى بلند مدت ٨ ساعت و ١٠ ساعت در روز دارند ، روزهاى تعطيل گاها بايد سر خدمت باشند حتى اگر طرف در شهر خودش هم باشد ممكنه هر دو ياسه روز به خانه برودنقل قول:
اما در ارتش هم جا خدمت راحت نيست ديدم فوق ليسانس در هواى سرد يا گرم بخش بزرگى از زاغه مهمات رو پاسبخشى مى كرده ، حتى در همان كارهاى ادارى و دفترى هم بعضى قسمت ها تنش و فشار كار زياد است
با اين انديشه كه بايد خدمت راحتى داشته باشيد به خدمت نرويد ، ١٩ ماه اموزشى به اندازه كافى طولانى است و اثرات مخربى مى گذارد
اگر خدمت راحت مى خواهيد ، دنبال امريه باشيد در ان صورت ٢٤ ماه خدمت مى كنيد
اگر پدرتان خدمت در ارتش بودند نياز به كارت ايثارگري دارند ، مراجعه كنند به پيشخوان دولت فرم ها را پر كنند ، شما هم يك نامه اشتغال به خدمت براى يگانى كه پدرتان در دوران جنگ در ان حضور داشتند تهيه كنيد ، سپس پدرتان با مدارك به ان يگان مراجعه مى كنندنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
در مورد بسیج و دوره اموزشی میشه بیشتر توضیح بدید من کمتر از 9ماه دیگه باید کارای سربازیم را درست کنم چیکارا میشه کرد
سلام بچه ها:
طبق تبصره 2 ماده 39 از بخش معافیت پزشکی قانون خدمت وظیفه عمومی: نحوه آموزش و خدمت مشمولین معاف از رزم، برابر دستور العملی است که از سوی ستاد کل تهیه و ابلاغ می گردد.
این دستور العمل رو از کجا میشه تهیه کرد؟
اين دستورالعمل ها به صورت بخشنامه اى به اطلاع سازمان هاى نظامى مى رسد ، حالت عمومى ندارد كه همه بتوانند به ان دسترسي داشته باشندنقل قول:
سلام به همه خیلی زود گذشت دو ماه اموزشی عجب شیر و بعدش دو ماه دوره کد و الانم امریه یگانم اومد
دوستان یه سوال کسی میدونه فرماندهی آماد و پش م 1 غرب چجور جاییه ؟؟؟؟؟
روزبرگ میدن بهم به نظرتون ؟ یه دو سه تا خیابون باهامون فاصله داره اخه
بعد تقسیم میشیم با از همینجا ؟
نگهبانی داره اینجور جاها ؟ لیسانسم
یه توضیح بدید ممنون میشم
بچه ها یه دیپلمه ( دانشجوی انصرافی بدون مدرک معادل) اگه فروردین سال بعد ( 10 فروردین ) دفترچه رو بفرسته اعزامش احتمالا کی خواهد بود؟ اگه شروع ادعا کنه بیماری قلبی داره و معافیت بخواد حداکثر چقدر میتونه معطلشون کنه تا سالم تشخیص داده بشه و دفترچه بفرسته ؟
پشتيبانى هاى ف اماد و پش نزاجا در بين يگان هاى نيروى زمينى بهترين جا براى خدمت هستند ( پرسنل كادر هم ارزو ان را دارند) ، بيشتر فعاليت اين يگان ها لوجستيكى است بر خلاف تيپ ها و لشكر ها كه هر چند وقت يكبار رزمايش و عمليات مشترك دارند ، پشتيبانى ها تنها تامين كننده نيازهاى يگان هاى نزاجا هستند، روز برگ بودن وابسته است به نظر فرمانده يگان شما، پشتيبانى ها تعدادى يگان زير محموعه در شهرستان ها يا استان هاى ديگر دارند ممكن است انجا تقسيم شويد، نگهبانى هم خواهيد داشت.نقل قول:
ديپلم و زير ديپلم ها ١٩ هر ماه اعزام مى شوند ، فروردين ارسال كنيد احتمال خرداد يا تير اعزام خواهيد شد( در مال ماضر اعزام تعداد بچه هاى ليسانس و فوق ليسانس به علت درخواست بالا تاخير دارد) اگر درخواست كميسيون داشته باشيد يك ماه اعزام شما جا به جا مى شودنقل قول:
اگه يك دانشجوي ترم اخر كارداني،الان امريه اش جور بشه بايد چكار كنه،بنظرتون ارزش داره بخاطر امريه ي اداره اي كه ماهي يك تومن حقوق ميده درس رو ولكرد
Sent from my iPhone using Tapatalk