مگه زایکسل نباشه چجوری حال می گیرن؟؟ + بقیه مارک ها خوب match میشن با سرویساش؟نقل قول:
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
مگه زایکسل نباشه چجوری حال می گیرن؟؟ + بقیه مارک ها خوب match میشن با سرویساش؟نقل قول:
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:21 AM ----------
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهونه الکی میارن ، هر چی بشه میندازن تقصیر مودمت ...نقل قول:
مگه زایکسل نباشه چجوری حال می گیرن؟؟
نقل قول:
بقیه مارک ها خوب match میشن با سرویساش؟
همه مودم ها با تمام سرویس ها سازگارند مگر اینکه مودم از اساس مشکل داشته باشه .
نقل قول:
تعرفه هاش چجوری؟
تعرفه ها یکسانه همه جا ... درباره منطقتون اطلاعات ندارم سایر دوستان راهنمایی مکنند .
نه بابا من الان سه ساله با همین مودم 2640 دارم با شاتل کار میکنم هیچ مشکلی هم نیستنقل قول:
---------- Post added at 07:13 AM ---------- Previous post was at 07:10 AM ----------
این شاتل شبا تورنت رو می بنده راهی وجود داره که بشه دورش زد و از تورنت دانلود کرد ؟
بچه ها کسی هست که ترافیکش رو چک کنه ! من چند روزه چک میکنم حداقل روزی 15 تا 25 مگ بیشتر از مصرفم ازم کم میشه !!
شما آپلود رو هم جمع میکنی با دانلود؟نقل قول:
بله ، همین الان 15 مگ از مصرفم بیشتر کم کرده ...
آقا این عکسی که گذاشتی واقعیه ؟ من میخواستم از داتک کوچ کنم به شاتل یا پارس آنلاین . ولی الان نظرم داره عوض میشه .
داتک حداقل سرویسهای نامحدودش همیشه سرعت ثابتی دارن .
البته من قصدم اینه که eco512 بگیرم و از دانلود شبانش استفاده کنم . نمیدونین دانلود شبانش چجوریه ؟
امروز بعد مدتا وضعیت خوب شده نسبتا و پینگ خوبه :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رشت :20:
سلام دوستان :10:.
من سرویس آرت ۱ دارم و حدودا بیشتر از یه هفته هست که سرعتم به طور حال بهم زنی پایین اومده :2:. (سرعت دانلود فقط پایین اومده و سرعت وبگردی و باز کردن صفحه خوبه).یعنی سرعت دانلود من به زور به ۱۴ میرسه . داون استریمم هم چک کردم که روی ۵۷۶ بسته شده .
خب این چنوقته زمان زیادی پای pc نبودم و لینک دانلودی هم نداشتم به اونصورت اما از چنروز دیگه پخش سریال ها شروع میشه و لینک هایی هست که فرت و فرت اضافه میشه به صفِ دانلود :31:.
میخواستم بدونم اوضاع سایر آرت ۱ــی ها چطور هست الآن ؟
:10:
دوستان من eco 512 دارم هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم(البته این چند وقته سرعت اینترنتم کم شده بود که فهمیدم برای همه شرکت ها مشکل پیدا کرده و اشکال اصلی از مخابرات بوده).
اکثر مواقع سرعت دانلودم تو شب و روز فرقی نداره(میانگین رو 60 KB/S هست).
تنها مشکل شاتل این 3 گیگ محدودیته که واقعا مسخرست.یکی از بیرون این و بشنوه خندش میگیره.(البته همه شرکت ها اینطورین).
انقدر چت با پشتیبانی رو آوردید داخل تاپیک پست کردید ببینید چی نوشتند :
:16:Start Chatمحتوای این گفت و گو کاملا" محرمانه تلقی شده و به این وسیله دو طرف اجازه ی انتشار یا فاش کردن آن را به هر طریق از خود سلب می کنند. بدیهی است در صورت عدم رعایت این موضوع، طرف مقابل می تواند نسبت به اقدامات قضایی اقدام کند.
فکر کنید پشتیبانی می خواد به مراجع قضایی شکایت کنه که من طرف رو سر کار گذاشتم و کاربر این اطلاعات محرمانه رو فاش کرده .
واقعا موندم با این شاتل چیکار کنم...؟ اشک چشم من رو دراورده...:41:
صد هزار تومن صد هزار تومن پول میگیره دریغ از یه جواب آدمیزاد
(تهران-آرت یک)
حیف دیشب صفحه چت را بستم.وگر نه خود اون را میگذاشتم. :8:نقل قول:
این هم صحبت هایی که دیشب بین من و پشتیبانی شاتل رد و بدل شد.خداوکیلی این ها دیگه خیلی پرو هستن.
نقل قول:
تازه از شنبه این هفته بدتر هم شده :2: دیگه حوصله نداشتم عکس رو عوض کنم. این عکسو که میبینی سرعت ثابت هست دیگه درسته؟ حالا از شنبه بر اساس این قانون جدید بین 10 نفر شیر کرده همین رو فرض کن با نوسان شدید روزا افتضاح در حد زیر 10 کیلوبایت شب ها هم بین 0-2 کیلوبایت!!! آخه من 30 تومن پول بدم برای سرعت 0 ؟!!!نقل قول:
بفرمایید یه عکس هم براتون از روز آرت 1 تهیه کردم همین الآن:
شب هم که بیخیال اصلاً!!! 0 کیلوبایت عکس گرفتن نداره :18:
دوست عزیز نوشته های بالای من تا حدودی پاسخ شما هم هست. من که از 3 شهریور عصر بود که محدود کرد بی خیال دانلود شدم. قبلش با یه ترفند اختصاصی ماهی بالای 100 گیگ دانلود میکردم که دیگه جواب نمیده. :31:نقل قول:
واسه من 2-3 روز دوباره شبا اوکی شده ! ولی روزا سرعت پایین ! (بر عکس شده !) 2 شب که 1200 Mb دانلود کرده ! :27:
تازه الان ترافیکها محدوده و سرعت رو kB/S 3 -4 میچرخه، چندوقته بحثه غیرقانونی بودنه محدودیته حجمی داغ شده،اگه محدویتو بردارن دیگه چی میشه سرعتها، تو روز هم صفر میشه باید بازم بریم سراغ دیال آپ!!فک کن ن ن !!!:31::31::31:
بلک هیرو جان امروز پنجمین روز هست که شاتل اون قانون رو برای آرت اجرا کرده و شیر 1 به 10 کرده و دلیل افت سرعت و نوسان شدید هم همین هست ولی هنوز تعرفه توی سایت نزده با این حال فکر کنم امروز فردا دیگه تعرفه رو بزنه چون شرکت های شاخی مثل پارس آنلاین، داتک، آسیاتک، پیشگامان، صبانت و... توی همین 2-3 روز گذشته تعرفه هاشون رو روی سایت گذاشتن که مثلاً 512 نامحدود 1 به 10 حدود 20-24 تومن درج شده.نقل قول:
میگم کسی خبر داره که آیا سرعتهای به روزهای قبلی بر میگرده یا نه ؟ من 128 اکو داشتم که حدود 3 4ماه از سرعت دانلود 65 به 16 رسیده ... اگه قرار نیست برگرده بگید که برم 128 مخابرات رو بگیرم که ماهی 8 تومن از صبح تا شب هم وصل و نا محدود سرعت هم 16 کیلوبایت ...
خیلی نامردیهنقل قول:
اگه قرار شیرینگ 1 به 10 و قسمت های دیگه که بنفعشون هست رو اعمال کنن باید قیمت هاشون رو هم مثل قیمت های مصوب کنن و تمام محدودیت های حجمی رو بردارن .
دقیقا همونطور که دوستمون گفتن از ابلاغیه زیرساخت فقط قسمت هایی که بنفعشون هست رو اجرا می کنن ! اونجایی گه بنفعشون نیست رو هم با سفسطه کردن می پیچونن !!:13:
سلام
دوستان من یه مدته به این تاپیک سر نزدم،قضیه این 3 گیگ محدودیت چیه؟
اگه شاتل این قانون رو اعمال کرده پس چرا هنوز قیمت سرویس ارت 1 همون 29100 تومان هست ؟؟؟
این صورت حسابی هست که برام اومده . این هزینه ی دوره ی بعدی هست دیگه مگه نه؟
جریان چیه ؟؟
کامل اعمال نکرده. تا اطلاع ثانوی همون قیمت قبلی هست.نقل قول:
دوستان مراقب باشید ساعت 1 ساعت عقب رفته از ساعت یک شروع به دانلود نکنین میره تو پاچتون
از ساعت 2 (قدیم) ساعت رایگان شروع میشه.
اینا چرا یه روز زودتر ساعت رو عقب کشیدن؟!قبلا ساعت 24 سی و یکم شهریور اینکار رو میکردن! سایت ساعت رسمی و119 هم هنوز همون قدیم زو اعلام میکنه!!!نقل قول:
راستی من هنوز درست متوجه نشدم وقتی محدودیت حجمی برداشته بشه چی میشه؟! در واقع دیگه نباید فرقی بین آرت و اکو باشه و همه قیمت ها باید یکسان بشه. درسته؟! حالا کی اجرا میشه و مزایا و عواقبش برای ما چی هست؟! یعنی واقعا از چند روز دیگه میتونیم روزها هم هرچقدر بخوایم دانلود کنیم؟! یکی منو نیشگون بگیره ببینم خوابم یا بیدار!!!:18::18::18:
احتمالا مانند بقیه شرکتها فقط سرویسهای جدید اضافه بشن و سرویسهای قبلی به همون صورت باقی بمونن. سرویس های جدید ضریب اشتراکشون بالاتره و شما هرچقدر سیستم رو روشن بذارین برای دانلود بیشتر، بیشتر به پول برقتون اضافه میشه تا حجم دانلودتون ;)نقل قول:
راست میگیدا پارس تو شایتش زده یک مگ 45 تومن اونوقت شاتل برا 256 اونم با سرعت دانلود زیر 40 داره 44 ماهی از من میگیره اینطوری باشه بریم یه شرکت دیگه !
من هم شاتل دارم ،( art1 )ولی مدتش که تموم بشه احتمالا تمدید نمیکنم . سرعت دانلود رایگان که یه ماهه افتضاحه...
مدام هم مشکل قطعی دارم . با همه اینا ساپورت 24 ساعتش خوبه و اینکه لااقل جواب آدمو میدن معطلت نمیکنن!
اقا دیگه چرا امار غلط میدی؟ کجا از ۲ شروع کرده بود؟نقل قول:
دقیق بود اتفاقا :13:
بله ساعت ها عقب کشیده شده و دوستانی که ساعتشون رو تنظیم نکردم دشب از ساعت 12 الی 7 صبح دانلود کردن و یک ساعت رفته توی پاچشون! خود شاتل هم گفت نمودارها نشون میده خیلی از مشترکین اینطوری دانلود کردن!
چی دانلود میکردی ؟ یعنی از کدوم سایت بوده ؟نقل قول:
فیلم ! :18:نقل قول:
در واقع 4 تا لینک متفاوت بود !! :27: :8:
نقل قول:
اینم بیشترین حالت ممکن که تا حالا تونستم داشته باشم بود !
همین حالاشم فقط خدا میدونه ضریبه اشتراک دادنشون چند هست!!! آخه موضوع اینه که طبق قانونه جدید اصلا نباید سرویسی ینام حجمی تو لیستشون باشه،نه اینکه یه سری سرویس های بی کیفیته افتضاح رو اضافه کنن. از طرفی دیگه نباید حجم جداگونه بفروشن. یه موضوعه خیلی مهمه دیگه اینکه این 4-5 سالی که مارو استثمار کردن رو کی جوابگو هست و چطوری میخوان جبران کنن؟!نقل قول:
آره اینطور که بوش میاد تو جلساتی گذاشتن به این نتیجه رسیدن هم محدود بفروشن هم نامحدود آخه هیچ کدوم شرکت ها محدود رو حذف نکردن.
شوخی می کنی ؟!نقل قول:
پرانتز رو دیدی ؟؟؟
یعنی شما میگی دیشب شاتل هیچ تغییری تو ساعت رایگانش داده نشد ؟
شما فعلا تنها کسی هستی که شاتل برای شما ساعت رایگانش رو تغییر نداده . امیدوارم آخریش نباشی !
من که ترجیح میدم تو همین محدود بمونم یعنی اگر نامحدود کنن ( که نمیکنند ) میرم دفترشون داد و بیداد :دی قرارداد من محدوده باید محدود هم بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که گفته شد قراردادهای قدیمی و سرویس های قدیمی همه جای خودشون میمونن و در ابتدا فقط یک چارت جدید اضافه میشه و سرویس های نامحدود با شرایط جدید ارائه میشه . شما دلت خواست می تونی بری بگیری نخواست نمیگیری. زوری هم نیست !نقل قول:
سلام. از دیشب تا الان PING شدید افزایش پیدا کرده.حتی پینگ خود شاتل. با پشتیبانی تماس برقرار کردم مشکل را سراسری و (برخی نهاد ها) و در حال پیگیری اعلام کردند ...
لطفا برسی کنید
باتشکر
امیدوارم اینطور باشه ! چون باید قبول کنیم که اگر بخواند با همین کیفیت به طور نامحدود بدن اصلا براشون به صرفه نیست و با یک کیفیتی میدن که اشک ما در بیاد درنتیجه من حاضرم پول بیشتری بدم ! محدودیت رو هم به جون بخرم ولی وقتی پشت سیستمم هستم نت با کیفت داشته باشم ! هر چند بهترین نتی که ما تجربه میکنیم مزخرفترین کیفیت رو داره دیگه چاره ای نیست ...