این طرح جدید که آشغاله
Printable View
این طرح جدید که آشغاله
این طرح ها برای کدوم شرکته ؟ تو پنل اسیاتر که خبری نیست از این طرح هانقل قول:
واقعا داره به کجا میره این اینترنت مملکت این چه وضع قیمت گذاریه؟؟؟نقل قول:
اگه فیبر نوری پشتیبانی میکنه چرا من به کارشناس گفتم دارن فیبر میکشن محله مارو گفت پول باقی مانده سرویستون رو میدیم و باید برین از مخابرات نت بگیرین؟؟
به هر حال شرایط جدید فروش هستش و تخفیف ها نسبت به قبل کمتر شدهنقل قول:
فیبر نوری را پشتیبانی میکنه اما بستگی به شهر و منطقه تون هم داره دقیقش را با دادن شماره ثابت براتون چک میکنن / بنده در حالت کلی گفتم
یکساله 24 گیگ قبلا با همین قیمت بودنقل قول:
شرکت آسیاتک و از امروز تو پنل موجود میشهنقل قول:
ساعت رایگان ندارند؟نقل قول:
سلام دوستان
آسیاتک سرویس یک ماههای داره که سرعتش از ۴ مگ به بالا باشه و تایم رایگان داشته باشه و تایم رایگانش قانون مصرف منصفانه نداشته باشه؟
دوستانی که عصرانه دارن از سایت asiadl هم محدود شدن توی تایم رایگان ؟
بله همشو محدود کردن حتی ویدیو با کیفیت از آیو نمیشه دید باید با کیفیت پایین ببینی به اعضای خانواده هم بگی منتظر بمونن فیلم دیدن من تموم شه :n35:نقل قول:
سلام . من هم میخواهم اعتراض کنم باید چیکار کنم . 60 گیگ همینطوری از دست دادم بدون اینکه اطلاع بدن . میشه راهنمایی کنید
از بسته و طرح های جدید که خبری نیست باید کلا درشو گل گرفت
من یک خطم که آسیا بود رو 3 اردیبهشت درخواست تخلیه دادم و 7 اردیبهشت کاملا جمع آوری شد (درخواست فقط از داخل پنل 1544)
شبانه 4 تا 10 صبح رو هم جمع کردن:n34:
به سلامتی من منتظرم فقط شبانه رو کامل جمع کنن تا دیگه بعد چند سال با خیال راحت و بدون عذاب وجدان و نگرانی کوچ کنم یه شرکت دیگه . قشنگ دارن با گندایی که یکی پس از دیگری میزنن این بهونه رو دستم میدن . خدا خیرشون بده :دینقل قول:
اگه اینقدر 4 تا 10 رو دوست داری اینو بگیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودمشو بیرون 60 میدن میتونی 55 بدی خودشم 107 تومن هست میشه 52 تومن سرویست
بعد یه خورده حجم بخر بریز توش تا 6 ماه دیگه
تو الکامپ ببینی چی میدن
آسیاتک: بهار و تابستان امسال وب سایت تیوا برای آسیاتکی رایگان شد
تو رو خدااا؟! این خبر راسته؟! باورم نمیشع!!!
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود تیوا گفته تا ۸ اردیبهشت
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
من قصد دارم بیام روی آسیاتک ،خواستم ببینم بسته به صرفه و زمان دار چی داره که مثل فشفشه های وب باشه؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
با مدیرعامل آسیاتک صحبت کردم و قرار شد پیگیری انجام بده
نتیجه رو به اطلاع دوستان می رسونم
در چه موردی باهاش صحبت کردین؟نقل قول:
همین محدود شدن سرویس های 4 تا 8 بعد از ظهرنقل قول:
:biggrin: وقتی اینطوری میگین یاد وضعیت اینترنت تو روزای خاص می افتم. وزیر ارتباطات که مثلا باید به عنوان بالاترین مقام مربوطه بدونه چه خبره قول پیگیری میده. حالا اون به کنار میگیم دولتیه هرکی هرکیهنقل قول:
ایشون دیگه چرا این حرفو زده! ×_× یعنی تو این شرکت هم یه عده که معلوم نیست کی هستن سرویسا رو دستکاری میکنن؟ مگه میشه؟! :biggrin: :biggrin:
حرف نمیزدی بهتر بود الآن وضع بدتر میشه ببین کی گفتم :n03:نقل قول:
حالا چی گفتی یکم جزئیات رو بگین
واقعا متاسفم برای اون مدیر عامل که درکش اونقد پایینه نمیفهمه سرعت 150 تو سال 2017 جوابگوی یه خانواده نیست :n41:
سلام
مدتی بود در سطح منطقه ما اسیاتک دچار افت کیفیت شده بود
با توجه به تجربه ای که در شبکه دارم متوجه شدم پهنای باند کم اوردن و طی شکایتی که از طریق سامانه 195 کردم کمتر با من از سوی اسیاتک تماس گرفتم و ایندفعه من بهشون فهموندم : نپیچونید
پهنای باند تموم کردید
چرا ارتقا نمیدید؟
در اخر حرف بنده رو تایید کردن
پس از ۱۵ روز مشاهده میکنم سرعت مجددا در سطح منطقه عالی شده.
خخخخخخخخخ منم همین مشکلو داشتم قبلا شکایت کردم 195 درست شد :n09:نقل قول:
نقل قول:
سلام داداش منم دقیقا همین مشکلو با شاتل دارم کیفیت خطم خیلی خوبه ولی خطم یه مدته از 16 مگ بستن رو 8 مگ
وقتیم زنگ میزنم میگن که مرکز مخابراتی با کمبود پهنا باند مواجه شده...
حالا منم از طریق 195 شکایت بکنم هم فایده ای نداره درسته؟؟!!
چون این 16 مگی که میدن حالت پرومشن داره!!!
یه راهنماییم میکنی!!
مرسی:n03:
تو جلسه فنی بحث گذاشته شده و قرار بر حل مشکل شدهنقل قول:
فکر نکنم بیشتر از 10 روز طول بکشه
پ.ن : البته فکر کنم فقط مواردی مثل داخل شبکه خودشون رو سرعتش رو حل کنند ، یعنی مثلا سایت ها یا سرورهایی که داخل شبکه آسیاتک هستند و VOD ها
همون سایت های داخلی رو درست کنن من راضیم از سایت خودشون asiadl با سرعت 150 دانلود میکنه خیلی فاجعستنقل قول:
سلام دوستان
از داخل پنل باشگاه مشتریان پین کد 3 گیگ حجم رو بگیرید
210 امتیاز می خواد البته
بعد داخل پنل خرید حجم گزینه 3 گیگ رو بزننین
پین کد رو در قسمت بن تخفیف وارد کنین
حتما انگلیسی وارد کنین اعداد رو
قسمت کوچیک عدد تک رقمی پین کد و قسمت بزرگ عدد طولانی پین
بعد ثبت کنین
بعد در قسمت فاکتور ها میادش و روی شکل سکه کلیک کنین تا فعال بشه
از هیچی بهتره 3 گیگ:n16:
سلام... همون طور که اطلاع دارید اسیاتک دزد هر چند ماه یکبار حجم سرویس ها رو انگولک میکنه و در چند ماه اخیر اکثر سرویسهای شبانه رایگان رو حذف کرده....به هر حال تا امسال با هر سازی که زده بود رقصیده بودم و تحملش کرده بودم ... هفته پیش بعد از 5 سال سرویس گرفتن از اسیاتک لعنتی خداحافظی کردم....!! این حرکت انتحاری رو بنا به راهنمایی سکرت و صمیمانه یکی از دوستام انجام دادم (خدا پدرشو بیامرزه..!:n10:)..امروز سرویسم از شرکت جدید وصل شد....واقعا برام باور کردنی نیست....تعرفش و سرویسش واقعا مقرون به صرفست....80 گیگ یکساله با هزینه رانژه برام 70 هزار تومن درومد..! تازه یکسالم شبانه رایگان داره...!!(ای جان درد و بلاد بخوره تو سر اون شرکت پول پرست..!) خدایا شکرت یکی از معدود انتخابهای درستم رو کردم...خخخخ..:n08:.
یکم بیشتر توضیح بده. از کدوم شرکت و چه سرعتی خریدی الان؟ 80 گیگ واسه یک سال یا یک ماه؟ و اینکه سرعتت روز و شب چقدره؟نقل قول:
قرعه کشی باشگاه مشتریان سال 95 کی برگزار میشه؟
والا مدیرعامل شرکت قول پیگیری دادن و تو جلسه فنی هم مطرح کردننقل قول:
امیدوارم زودتر درست شه چون من یکی اصلا نت رایگان نمی خوام ، فقط بشه استفاده کرد
گیگ باکس 3 گیگ 2 روزه خریدم
الان فعال شده زده ولی زده 14 ساعت از زمان فعال شدن می گذره !!!!!
یعنی به جای اینکه 48 ساعت زمان استفاده رو از الان شروع نن از ساعت 00:00 دیشب حساب کردن
اینا دیگه رسما دزدن :n34::n34:
اون نشانگر اشتباهی نشون میده ولی تایم شما درست حساب میشه و تا جمعه شب 23:59:59 اعتبار دارهنقل قول:
تا 24 جمعه؟ یا 14 جمعه ؟نقل قول:
چون ساعت14 خریدمش
همون سروری های داخلی هم محدود نشن ما ممنون میشم.نقل قول:
حداقل سرورهای داخل کشور رو محدود نکنن در اون تایم. چون منکه همیشه از سرورهای خود اسیاتک دانلود دارم در اون تایم.نقل قول:
تا 24. در واقع 58 ساعت مهلت استفاده دارهنقل قول:
سلام
یکی دو هفته اس تو روز 3.4 بار نت میپره مجبور میشم مودم رو خاموش روشن کنم و بعد اون درست میشه
مشکل از مودمه یا این تایم اوت های خود آسیاتکه؟
مدت زمان اینترنتم تمام شد
دوستان طرح خوبی داره آسیا تک که ارزون در بیاد ؟