حالا جالبیش اینه با سند و مدرک هم میخاستن ثابت کنن که این طرح عالیه:n24:
۱۹ تومن قدیم میدادی سرعت باز
حالا باید ۴۰ بدی با همون سرعت قرارداد:n03:
بعد این شد بیشرفت واقعا؟:n09:
۱ ب ۱ از کجاشون دراوردن جالبه:n08:
Printable View
حالا جالبیش اینه با سند و مدرک هم میخاستن ثابت کنن که این طرح عالیه:n24:
۱۹ تومن قدیم میدادی سرعت باز
حالا باید ۴۰ بدی با همون سرعت قرارداد:n03:
بعد این شد بیشرفت واقعا؟:n09:
۱ ب ۱ از کجاشون دراوردن جالبه:n08:
دوستانی که شاتل دارن آیا کسی از مودم Tp link استفاده می کنه؟ من برای خط دومم از شاتل سرویس گرفتم اس ام اس اومده که خط آماده بهره برداری هست ولی لینک ندارم روی مودم
می خواستم ببینم که ممکنه به نوعی سازگاری نداشته باشه؟
من مودم tp-link دارم و مشکلی با شاتل نداره!نقل قول:
باید یه زنگ به اپراتور بزنی. تا لینک دیتات رو فعال کنهنقل قول:
زنگ زدم می گه همه چیز اوکیه از سر خط و اینا چک کن چک کردم بازم نبود دیگه اعلام خرابی زد برا مخابراتنقل قول:
ممکنه اپراتور mdf تایید رانژه رو برای شرکت فرستاده باشه ولی هنوز خط رو رانژه نکرده واقعا و میخواد اینکار رو کنه. اگه اینطور باشه تا اخر ساعات اداری امروز انجامش میده.نقل قول:
آره حق با شماس شاید منم عجله دارم می کنم کلا عجولم:n02: مرسی از پاسخگوییتون هر دو عزیز:n16:نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم راجع به شاتل لند الان دانلودی که از شاتل لند انجام بدیم کلا رایگانه یا نیم بها هست یا بسته خاصی باید خرید توی سایت شاتل خیلی واضح این رو ندیدم نوشته باشه
داداش همه که مثل شما خوره اینترنت ندارن 24 ساعته بشینن پشت کامپیوتر و دانلود کنن !نقل قول:
اتفاقا این طرح واسه خیلیا ضرر هست !! و فقط واسه یه عده که کارشون دانلوده سود داره !
الان مثلا منی که ساعت 8 شب میرم خونه و کلا 4 ساعت بتونم از اینترنت میتونم استفاده کنم و شب ساعت 12 بخوابم
این حجم واسه من مسخرست !
یعنی ارزون ترینش که میشه ماهی 12.5 با حجم 12 گیگ ( اینترنت ملی هم به درد عمشون میخوره ) هیچ سودی نداره
هم سرعتش افتضاحه ( 64 ) هم قیمتش برام زیاده
نهایت حجم من در ماه 3 گیگ هم نمیشه !
قبلا با جشنواره ها ماهش 7-8 تومن میوفتاد سرعت هم روی 8 مگ ( با توجه به خطم )
الان باید سرعت 64 استفاده کنم یا ماهی 12.5 تومن !!!
حجم 50 گیگ قبلا که گیگی 3000 تومن بود با تخفیف میشه حدود 100 تومن
الان که گیگی شده 2000 تومن کاری که کردن فقط این بوده که میزان تخفیف رو کم کردن شده 90 تومن ! بعضی شرکت هام اصلا تخفیف ندادن و همون 100 تومن مفروشن !
همه این طرح ها فقط واسه سود بیشتر شرکت هاست
اگه راست میگن با این طرحی که دادن ( مثلا 12 گیگ 12.5 تومن ) یعنی گیگی مویفته 1000 تومن / پس بیان حجم 3 گیگ در ماه هم بذارن با قیمت 3000 تومن ! چرا این طرح رو نمیذارن ؟!
الان سرعت شما از ۱۹۰ شده ۲۷۰ خیلی خوشحالی داره؟
با این سرعت که هیچکار نمیشه کرد
نه استریم نه دانلود اپدیت بازیها(ماشالا اپدیتاشون اندازه یه گیمن)
تو این دوران کیلوبایت معنی نداره با این حجم اطلاعات
بله دو گروه هستن که خوشحالن
۱-کسایی که نت رو فقط تلگرام و اینستا میشناسن
۲-کسایی هم که فقط ۲۴ ساعت دستگاه روشنه و شروع به پر کردن بی هدف هارد میکنن و اصلا به برقی که هدر میدن اهمیت نمیدن
و همچنان کاربر اصلی نت سرش کلاه میره
نقل قول:
قبلا یه بسته شاتل لند خریداری میشد که تا سقف 5 هزار گیگ اجازه دانلود میداد و همینطور میتونسی فایل لیچ کنی. الان دقیق نمیدونم شرایط خریدش چطوره و بعد از ورود به سایت شاتلند (با ایدی و مشخصات شاتل) کاربرا میتونند ببینن تعرفه رو یا روش دیگه.