خوب رفتم تو همون نامي كه خودم انتخاب كردم و داخل app data هم رفتم اما حالا باز پوشه ي local رو انتخاب نميتونم كنم.نقل قول:
يه چيزي هم من بگم شايد موثر بود. من بازي رو در درايو c نسب نكردما!!!!
خلاصه ببخشيد FGI جان. اگه راهنمايي كني ممنون ميشم :11:
Printable View
خوب رفتم تو همون نامي كه خودم انتخاب كردم و داخل app data هم رفتم اما حالا باز پوشه ي local رو انتخاب نميتونم كنم.نقل قول:
خلاصه ببخشيد FGI جان. اگه راهنمايي كني ممنون ميشم :11:
ببخشید مسیرش تو xp چیه؟نقل قول:
توی XP هم همینه . .نقل قول:
فقط جای Users شما Documents and Settings رو داری . .
XX هم که نام یوزر ویندوز شماست / .
موفق باشی . .
نقل قول:
درصدش را دیگر نگاه نکردم ولی تقریبا" پایان داستان بازی میباشد که باید بین پول و انتقام یکی را انتخاب کنید؛ که دوستان سیو اینجا را خواسته بودند.
بنده هم روی درایو C بازی را نصب نکردم.نقل قول:
خوب رفتم تو همون نامي كه خودم انتخاب كردم و داخل app data هم رفتم اما حالا باز پوشه ي local رو انتخاب نميتونم كنم.
خلاصه ببخشيد FGI جان. اگه راهنمايي كني ممنون ميشم:11:
شما در ابتدا به قسمت Tools در My Computer بروید و Folder Options را انتخاب کنید به پنجره View بروید Show hidden Files And Folders را انتخاب کنید و سپس Ok کنید.
بعد مسیر زیر را دنبال کنید:
C: Documents and Settings -----> name Windows shoma----->Local Settings ------> Application Data ------> Rockstar Games ------> GTA IV
حتما" باید Show hidden را زده باشید تا بتوانید ببینید.
منظور از نام ویندوز ؛ نامی است که خود شما در نصب ویندوز اتخاب کردید؛ به طور مثال برای بنده اسم خودم میباشد و برای شما هم شاید اسم خودتان.
اگر باز هم پیدا نکردید؛ بگویید تا کجا پیش رفتید تا با عکس ادامش را توضیح دهم.
بای بای
چه عجب من پيدا كردم. حميد جان مرسي از راهنماييت اما جاي app data و local فكر ميكنم تو XP تغيير ميكنه. آخه مال من تو پوشه ي local پوشه ي app هست!!!!
C:\Documents and Settings\Satriani\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
بازم ممنون ازت. saxiass جان 2-3 مگ هست تا آپ كنم يكم طول ميشكه. به محضي كه آپ كردم واست ميزارم.
اي ول FGI. با هم پست داديمااا!!ساعت پست و نگاه!!! پيدا كردم. ممنونم.نقل قول:
چه جالب. تا زيپ كردم فايل رو از 2- مگ شد كيلوبايت.
اينم لينك دانلودش. به هر حال ببخشيد دير شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک دانلود چیست دوست عزیز؟نقل قول:
بای بای
سلام . .نقل قول:
فکر میکنم . . سیو بازی .
همونطور كه حميد جان گفتن سيو بازي هست تا 40 درصد. آخه SAXXIAS گفته بود بذار. ببخشيد ننوشته بودم چيه!! :31: