در جواب دوست گرامی بگم که ممنون می شم از این به بعد برای هر صحبتی دلیل و مدرک بیارید اونم از سایت معتبر هر چیزی ممکن در دوران بودنش در پروسسه مشکلی پیش رو داشته باشه از پس اون براومده باشه فکر نکنم هیچ نرم افزاری وجود داشته باشه که دچار ایراداتی نبوده باشه از ویندوز بگیر که بیس همه است تا .....
کاسپر - بیت - نود - و ..... نکات منفی دارند که در سایتهای معروفی همچون CNET-PCWORLD-CHIP , .... اشاره شده . جریان کاسپراسکای و دزدی لایسنس که معروف شده !!! سرچ کنید بخونید البته به زبان انگلیسی هستش در سایتهای معتبر البته کمی زحمت داره
100% تراستپورتم کامل کامل نیست اما به نسبت بقیه روند چشمگیری داشته
و نکته آخر شما این ویروس های به اصطلاع مبتدی رو به آنتی ویروستون بفهمونید بگیره حالا من هروقت دچار مخربهای پیچیده شدم به فکر چاره می افتم
تا حالا هر تعداد ویروسی که بصورت اتچ در انجمن گذاشته شده تا جاییکه بنده می تونستم تست کردم و بهترین نتیجه رو در بین آنتی ویروس های نام برده داده . حداقل در 90% موارد اینطور بوده .
در ضمن این تاپیک جای پرسشو و پاسخ نیست نمی خوام ادمین تاپیک رو ناراحت کنیم با پستامون . اگر مایل بودید تاپیک جدید بزنید تا کاملا جواب تک تک شماهارو با دلیل و مدرک از سایتهای معتبر بدهم
پاینده باشید