dns سرعت دانلود رو زیاد تغییر نمیده بیشتر توی باز کردن صفحات تاثیر دارهنقل قول:
اینم بد نیست 8.8.8.8 و 8.8.4.4
Printable View
dns سرعت دانلود رو زیاد تغییر نمیده بیشتر توی باز کردن صفحات تاثیر دارهنقل قول:
اینم بد نیست 8.8.8.8 و 8.8.4.4
نقل قول:طیق روشی که ایشون گفتن پیش بریدنقل قول:
چون dns رو روی مودم ست می کنید دیگه نمی خواد روی دستگاه هم ستش کنید و اتومات ست میشه اما برای اطمینان می تونین دقیقا همون dns هایی که توی مودم قرار دادین رو دستی توی دستگاهم قراربدین
----------------------
DNS پیشفرض مخابرات واقعا کسی نمی دونه چند هست ؟
37.255.176.33نقل قول:
192.168.112.10
نقل قول:
درسته اما منظور من انتخاب بهترین dns بود،یه نرم افزارم توی یکی تاپیک ها بود که مناسب ترین dns رو پیدا میکرد.بازم ممنون
باسلام
دوستان من سال پیش طرح پاییزی 1 مگ با 4 گیگ ترافیک را ثبت نام کردم
حالا میخواستم بدونم این طرح 99 درصد رایگان شبانه با 5 گیگ بهتره یا همون طرح خودم را تمدید کنم
و یک سوال دیگه((خطم DLC هستش))
قبلا خط بنده روی 2 مگ بسته شده بود و SNR رویه 30 بود تقریبا
ودر حال حاضر تقریبا روی 10 مگ بسته شده ولی SNR شده 10
سرعت هم تفاوتی نکرده و میانگین رویه 160 هستش
قضیه چیه:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
بعد باید مودمو خاموش روشن کنم یا نیاز نیست؟نقل قول:
سلام
آقای توسلی شما نمیدونید این مخابرات چه گندی زده که snr همه مشترکین پایین اومده ؟؟؟؟؟
من قبلا snr ام عالی بود و روی 30~35 بود ولی الان افتضاح شده و حدود 15 شده !!!!! پینگ هم داغون شده !!!!
برای اینکه مطمئن شی یه بار خاموش روشن کننقل قول:
یه سوال دیگه :
من طرح ولادت تا ولایت ثبت نام کرده ام و به دلیل اینکگه خابرات اصفهان همه کاراش اینترنتیه !!!!!! فردا باید برم user و pass طرح رو حضوری !!!!! بگیرم.
اگه پورتم رو روی 5 مگ بسته بودند به کی باید بگم درستش کنه ؟؟؟ اصلا درست میکنند یا نه ؟؟؟
یه چیز دیگه » من الان طرح کمپین پاییزه 92 رو دارم به مدت 1 سال و تاریخ اعتبارش هم تا آذر هست و میگن برای انصرافش باید جریمه بدید و من تصمیم گرفتم ماه آبان هر دو طرح را داشته باشم. حالا میخواستم بدونم میشه برای آذر طرح کمپینم تمدید نشه؟(یعنی اعتبار کمپینم به جای 2 آذر تا 31 آبان باشه)
با تشکر
من dns مودمم را تغییر دادم وحالا میخوام عوضش کنمنقل قول:
دیگه عوض نمیشه و حتی رو حالت auto قرار نمیگیره
کمک.....:n04: