تکراری.........
Printable View
تکراری.........
دوستان از همین الان بگم:
به فکر نفر اول شدن در کنکور نباشید لطفا! اون جا قبلا رزرو شده :دی به فکر آوردن رتبه ای کمتر مساوی 2 باشید (در بازه ی بسته 2 تا 420 یعنی: [420, 2]). تلاشتون برای نفر اول شدن هدر خواهد شد :دی
ولی گذشته از شوخی, یعنی نفر اول کنکور ریاضی الان میدونه که نفر میشه؟
هفته دیگه همین موقع, همه مون آزادیم!
آزادی!
(آزادی از کنکور, لطفا برام حرف درست نکنید :دی)
نيو لايف عزيز ممنون كه تنها كسي بودي كه جوابمو دادي
يه سوال ديكه هم دارم
masalan rotbeye 50000 keshvar mishe 28000 mantaghe 1 hamin 50000 chande mantaghe 2 mishe?az 28000 kamtar mishe ya bishtar.
in adada ro haminjoori baraye mesal goftam
mikhastam manzooramo beresoonam
من که امیدوارم زبان مثل پارسال باشه.
اصلا بیان 5 تا ریدینگ بدن بقیه اش رو بیخیال.
آخه بدجوری ریدینگ رو خوب می زنم. دلیلشم نمی دونم چون بنفش گاج رو هم کامل نزدم .
درکل بهترین زبان و استانداردترین (و شاید راحت ترین) زبان که تا به حال دیدم واسه 88 داخل بود.:31:
در ضمن من از یه حس بعد کنکور محرومم که می گن بعدش یه کم ناراحت می شی ولی چند ساعت بعد احساس سبکی می کنی.
آخه من تا از جلسه بیام خونه باید آماده شم واسه بعدازظهر برم سر جلسه هنر. بعدش که باز اومدم خونه زبان اختصاصی بخونم واسه فردا بعد ازظهر. بعد جلسه زبان که اومدم خونه بشینم کم کم برم تو فاز آزاد و یک هفته اونو کار کنم.
واقعا که بدبختیه.:2:
نمی شه کهنقل قول:
:31:
شما چجوری هم هنر شرکت کردی هم زبان اختصاصی مگه هر جفتش میشه شرکت کرد؟نقل قول:
آره میشه. منم هنر و زبان شرکت کردم.نقل قول:
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
وااااااای مردم از خنده! واسه خوابت!! :31:نقل قول:
منظورم از پشمالو دقیقا همین چیزی هست که توی امضات گذاشتی!! اون موقع می خواستم بگردم ببینم که امضای کی بود که این شکلی بود.. حوصله نداشتم!! ولی پیدا شد!! :31::27:
منم خواب کنکور دیدم که رفتیم سر آزمون بعد دفترچه کم اومد! به من دفترچه دست دوم رسید !! :27:
بعد انگار آزمون ورودی تیزهوشان بود! متن داده بود و از اونا سوال می داد!! آخرش هم گفتن حالا 3 دقیقه وقت دارین انتخاب رشته کنین!!!! از همه رشته ها هم میشد بزنیم. تجربی و انسانی و ... :31:
كنكور مگه امروز نبود بچه ها ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیمی امروز سخت نبود؟!
بچه ها قلم چطور بود؟سخت بود دوباره؟
من رفتم مدرسه دیدم در بستست! گفتن آزمون نداریم،برو!
نه عمو...هفته دیگست...نقل قول:
(بخورم امضاتو!:31:)