این پست رو دیدم ، ولی مشکل من این نیست دوست عزیز
من به مودم با وایرلس وصل میشم ولی تنظیمات ADSL و اکانت رو وقتی تو مودم میزنم مودم اینترنت رو وصل نمیکنه که من استفاده کنم با چند دستگاه ، مجبورم روی bridge بزارم تا فقط یک دستگاه کانکت بشه
Printable View
این پست رو دیدم ، ولی مشکل من این نیست دوست عزیز
من به مودم با وایرلس وصل میشم ولی تنظیمات ADSL و اکانت رو وقتی تو مودم میزنم مودم اینترنت رو وصل نمیکنه که من استفاده کنم با چند دستگاه ، مجبورم روی bridge بزارم تا فقط یک دستگاه کانکت بشه
--------------
ممنون از جوابتوننقل قول:
ولی من اصلا همچین چیزایی رو گفتید تو ویندوز سون ندیدم بعدشم اینایی که شما گفتید برای Wireless هست
خوب پس معلوم شد مودم شما به صورت PPPOE تنظیم شده. باید اون و به صورت bridge تنظیم کنین:نقل قول:
تنظیم مودم به صورت Bridge
کد:http://www.4shared.com/file/5AE2xZaX/Bridge_Modem.html
منتها پارامترها رو بر اساس شرکت سرویس دهنده خودتون در نظر بگیرین.
دوستان من مودم Asus g31 دارم و از صبانت اینترنت گرفتم . مشکل اینه فقط لپتاپم با وایرلس کانکت میشه ... لپتاپ برادرم کانکت نمیشه ... همینطوز گوشیهامون که wireless داره ... روز اول همشونو کانکت می شدند نمی دونم روتر مودم خراب شده یا بحث آدرس mac صبانت است ؟ لطفا کمک کنید
تنظیم مودم هم روی PPPoE است ... گوشیم همش می گه No Gate Reply
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین پستت رو بعد از 2 سال عضویت ، تبریک میگم . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !نقل قول:
1- لپ تاپ ها شبکه مودم رو تشخیص میدن ؟ اسم مودم تون رو تو لیست شبکه های اونها می بینید؟
2- چراغ Wirless روی مودم روشنه؟
3- تو تنظیمات مودم ، Wireless اکتیو هست؟
4- روی شبکه وایرلس پسوورد گذاشتین؟ اگه آره ، کدوم حالت امنیتی رو فعال کردین ؟
سلام بچه ها
کسی تنظمیمات مودم tp_link 8811بلده برای بزاه؟+آی پی های صبانت و طریقه ساخت کانکشن +dnsوهرچی که تا وصل شدن به اینترنت لازمه
ممنون
تنظیم مودم به صورت PPPOEنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/o24EoQqF/PPPOE_Modem.html
تنظیم مودم به صورت Bridge
کد:http://www.4shared.com/file/5AE2xZaX/Bridge_Modem.html
vpi=0 vci=35
Encapsulation Mode : LLC
MTU:1500
طریقه ساخت کانکشن:
برین :
control Panel .......> Network and Sharing Center .........> set up a New connection or Network
پنجره زیر باز میشه که می تونین کانکشن رو اونجا بسازید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مودم رو با کابل LAN به سیستم وصل کنید نیاز به نصب درایور مودم نیست ولی اگر با USB مودم رو وصل کنید باید درایورش رو نصب کنید.
DNS ها:
می تونین بهترین دی ان اس رو از تاپیکی که توی امضام آدرسش رو گذاشتم استفاده کنی واقعا محشره. :31: طریق استفاده از دی ان اس های به دست اومده هم توی همون تاپیک در غالب راهنمای تصویری موجود هست.
من 2تا سوال اساسي دارم-لطفا کامل و دقيق توضيح بديد
در ضمن مودم من8901 هست-دکمه سخت افزاري ريستش هم شکسته(اگه نرم افزاري داره بگيد کجاست{البته اگه لازمه})
1)چه در سون و چه در اکس پي ،2روزه ديگه در حالت bridge کانکت نميشه
ولي تا تنظيم ميکنم روي pppoe سريع ميره تو نت
ارور 691 ميده-در صورتي که يوزر و پسم را درست وارد ميکنم
2)از ديروز بعد از ظهر تا حالا تنظيمات ويندوز سونم مشکل پيدا کرده
به اينترنت وصل ميشه(البته فقط حالت pppoe) ولي هيچ کدوم از مرورگرهام صفحه ها را باز نميکنند
براي اثبات اتصال هر فايلي که تو hdm دارم دانلود ميشه،ولي صفحه مرورگرها ارور ميده(با فايرفاکس-اکسپلور-اپرا-کرم تست کردم) اصلا فايده نداره
فکر کنم تو صفحه ها هم ارور ------ ميده(دقيق نميدونم!!!!!!!!!)
لطفا 2سوال من را کامل کامل جواب بديد
ممنون
مشکل من :دوستان من مودم Asus g31 دارم و از صبانت اینترنت گرفتم . مشکل اینه فقط لپتاپم با وایرلس کانکت میشه ... لپتاپ برادرم کانکت نمیشه ... همینطور گوشیهامون که wireless داره ... روز اول همشونو کانکت می شدند نمی دونم روتر مودم خراب شده یا بحث آدرس mac صبانت است ؟
تنظیم مودم هم روی PPPoE است ... گوشیم همش می گه No Gate Reply
نقل قول:
آقا ممنون .... 2 ساله عضو بودم خودم هم نمی دونستم
من اولین بار که مودم را تنظیم کردم هر دو لبتاپ و گوشی به اینترنت همزمان وصل می شد .. اما نمی دونم چه چیزی را تغییر دادم که این اتفاق افتاد البته چندین بار موردم را نرم افزاری و سخت افزاری ریست کردم اما دیگه درست نشد.
1- بله لبتاپ و گوشی ها تشخیص می دهند
2 و 3- چراغ مودم وایرلس روشنه و وایرلس اکتیو
اینو بگم که در حال حاضر یکی از لبتاپ ها به راحتی از وایرلس استفاده می کند و با ارتباط دارد ... مشکل اینه که لبتاپ دیگری و گوشیم به آن کانکت نمی شود
4- وایرلس پسورد دارد از نوع WEP2
من Username و Password اینترنت را در همان تنظیمات مودم وارد کردم و اصولا نباید مشکلی باشد و هر لبتاپ و گوشی وایرلسی باید به محض زدن پسورد WEP2 بتواند از اینترنت استفاده کند و همانطور که گفتم در حال حاضر یکی از لبتاپ ها بدون هیچ مشکلی دارد از اینترنت استفاده میکند ...
در گوشی بعد از اینکه پسورد WEP2 را وارد میکند بعد از چند دقیقه این پیام را می دهد No Reply Gate
در لبتاپ دیگری هم میگوید به وایرلس وصل شده اما ارتباط اینترنت دارد
کمممممممممممممممممک