بلاخره تونستم فایل رو باز کنم .نقل قول:
اما متاسفانه جملاتش کلا به هم ریخته و یه جورایی بعضی کلماتش نامفهوم هستش . :n27:
Printable View
بلاخره تونستم فایل رو باز کنم .نقل قول:
اما متاسفانه جملاتش کلا به هم ریخته و یه جورایی بعضی کلماتش نامفهوم هستش . :n27:
من با برنامه Advanced office repair1.5 فایل رو باز کردم ولی به جای کلمات فارسی علانت ? میزاره.حالا نمی دونم شما تونستید چیکار کنید اگه مقدوره لینک دانلودشو میزارید.اگه درستم نشد زحمت شما برام یک دنیا ارزش داشت.ممنوننقل قول:
بی خیالش شو درست بشو نیست . کلمات کلا خرچنگ قوباغه شده :n02:نقل قول:
آقا ویندوز xp ، میخوام اعداد تو برنامه world 2010 فارسی تایپ بشن
چکار کنم ؟
سلام
می خوام شکل بکشم (مثلا مستطیل،مثلث) و اندازه اش به سانتیمتر باشه،یعنی دقیقا شکلی بکشم که بدونم موقع پرینت اندازه اش چقدره.
ممکنه کمک ام کنید؟
سلام
من چطور ميتونم تعداد Recent Places رو كم كنم ؟ Recent Documents رو از 25 به 5 تغيير دادم
ولي اين يكي رو پيدا نكردم . ممنون
توی Word 2007 یا 2010نقل قول:
گزینه word option را می زنی
سپس از منوهای سمت چپ گزینه Advanced را انتخاب می کنید
سپس از قسمت Display گزینه show measurements in units of را روی centimeters تنظیم می کنی
با این کار خط کش بالای و کنار word بر حسب سانتی متر میشه
حالا می تونی از قسمت shaps مستطیل یا مثلث خودت را بکشی
برای راحتی کار می تونی از سربرگ view تیک گزینه Gridline را فعال کنی تا خطوط شبکه ای ورد فعال بشه و دقیقتر بتونی شکل ها را ترسیم کنی .
نقل قول:
Exit all Office programs.- Click Start, click Run, type regedit, and then click OK.
- Locate and then click to select one of the following registry subkeys:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\W ord\Place MRU
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\E xcel\Place MRU
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\P owerPoint\Place MRU
- After you select the subkey that is specified in step 3, right-click Max Display, and then click Modify.
- Click Decimal, and in the Value data box, type a number to represent the number of places that you want to list in Recent Places, and then click OK.
Note By default, Max Display is set to 25.- Repeat steps 3 through 5 for each Office program for which you want to change the number of places that you want to list in Recent Places.
- On the File menu, click Exit to exit Registry Editor.
سلام چرا در بعضی از فایل ها فهرست به این صورت می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
من یه مشکلی پیدا کردم لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید
چجوری میتونم کلمات انگلیسی رو توی ورد پهن کنم یا بهتر بگم کلمات رو از عرض بکشم ولی طولشون ثابت باشه؟