سلام حمید جان... خوبی ؟ ............ اسپیکر کنوود 6989 آمپ می خوره ؟ کلا چجوریه ؟ خوبه ؟
سلام حمید جان... خوبی ؟ ............ اسپیکر کنوود 6989 آمپ می خوره ؟ کلا چجوریه ؟ خوبه ؟
سلام دوستانمن یه پخش دارم به اسم Marshal ME2228ممکنه کمکم کنید که تا دویست تومن چی بهترین گزینه است که میتونم براش بخرم تا صدای مناسبی ازش در بیاد. بلندی زیاد نمیخوام فقط تا جایی که از این پخش بر میاد، تناسب باس و تربل و تفکیک صداش مناسب باشه. من اطلاعاتم در این زمینه کاملا صفره. ممنون می شم راهنماییم کنید که فروشنده کلاه سرم نذاره. مرسی
سلام شایان جان خوبی؟نقل قول:
6989 رو من نشنیدم صداش رو.بهتره آمپ داشته باشه.مستقیم با پخش بستن زیاد صدای قوی نمیده.
دوست عزیز،متاسفانه شما پخشی تهیه کردید که اصلا کیفیت مناسبی نداره و به درد سیستم هم نمیخوره.نقل قول:
بهتون پیام خصوصی دادمنقل قول:
نقل قول:
حمید جان اگر اشتباه نکنم و خودش باشه 6989 رو ماشین یکی از بچه های دانشگاه بود تست کردم صداش خیلی فلت هست خوشم نیومد از صداش البته بدون آمپ بود و اینکه به یه هد معمولی جی وی سی وصل بود
سلام. بله از کیفیت پخش اطلاع دارم که در چه حد هست. فقط خواستم تا دویست تومن یه جفت باند بهم معرفی کنید که براش مناسب باشه.نقل قول:
ممنون
1. اینکه می فرمایین آمپ خوب همون دو كانال آديو سيستم سري X--ion مدل X100.2 که خودتون پیشنهاد دادین کفایت می کنه؟نقل قول:
2. بعد در مورد باند جلو هم پرسیده بودم ولی پاسخ ندادین.
3. آیا 6049 می تونه جایگزین 7016 بشه؟
4. ممکنه قیمت ریز قطعات رو بدین و اینکه چون من تهران نیستم آدیو سیستم رو چطور می تونم تهیه کنم؟
با تشکر
سلام. دوستان اگه باند DLS 1073 بدون برچسب گارانتی زاب کیش باشه تقلبی محسوب میشه؟
سلامنقل قول:
آديو سيستم سري MXC 609 قيمت 218 تومن.البته آمپ هم نياز داره.
1- بله آمپ خيلي عالي هستش.نقل قول:
2-من براي استيج جلوي پرايد(جاي فابريك) سعي ميكنم پيشنهاد ندم چون هزينه كردنش= پول دور ريختن.مگر اينكه اهل ساختن كيكپنل باشي و رو در نصب كني.اونوقت موضوع فرق ميكنه.
3-من پخشهاي سوني رو صداشون رو گوش نكردم. قديم كه خيلي مناسب نبود. الان رو نميدونم.شرمندم.ولي فكر نميكنم تو رنج قيمت 7016 هيچ رقيبي باشه.
4-اگر مايل بوديد بنده ميتونم مستقيم از شركت براتون محصولات اديو سيستم رو تهيه نمايم.
خير.DLS خوشبختانه Fake نداره و همه (غير قديميها كه كارتون سبز رنگ داره) ساخت تايوان هست :46:نقل قول:
سلام
می خواستم پخش و یک جفت باند عقب برای خودرو 405 تهیه کنم.
سیستم پیشنهادی:
پخش: Pioneer DEH-5450SD
باند: Pioneer TS-6975 V2
آمپلی فایر: Pioneer GM-3500T
به نظر شما انتخاب خوبیه یا انتخاب های بهتری هم در این رنج قیمت وجود داره؟
با سپاس فراوان
6049 رو فکر کنم اشتباه نوشتین چون کنوود هست اگه بخواهیم هزینه رو کمتر کنیم می تونیم از 6049 استفاده کنیم طوری که کیفیت خیلی افت نکنه؟نقل قول:
بعد ممکنه ریز قطعات رو با قیمت لیست کنین و چون من تا 20 پست به PM دسترسی ندارم ممکنه یک شماره تماس بدین؟