منم با شما موافقم...البته بجز اون قسمت کاکانقل قول:
منم با شما موافقم...البته بجز اون قسمت کاکانقل قول:
مرسی داداش مخلصتیمنقل قول:
:40::40::40::40::40::40:
نوووووووووکرتیم داداش !!!:31:نقل قول:
:40::40::40:
روبرتو كارلوس:
به خاطر پرس به رئال برمي گردم
خبرگزاري فارس: بازيكن برزيلي تيم فوتبال فنرباغچه تركيه گفت: به خاطر پرس حاضر هستم به رئال مادريد بازگردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه حريت، روبرتو كارلوس اظهار داشت: با وجودي كه مدت ها است در رئال حضور ندارم، اما به اين تيم علاقه خاصي دارم. به اين خاطر هر زمان كه به وجودم نياز باشد، به اين تيم بازمي گردم.
اين بازيكن كه از سال 2000 تا 2006 براي رئال مادريد بازي كرد و سپس به فنرباغچه پيوست، افزود: بازگشتم به رئال بستگي به حضور پرس دارد. اگر او به مديريت رئال برگردد و به من بگويد كه برگردم، حتما اين كار را خواهم كرد.
بخشي از عمرم را در رئال سپري كردم. بديهي است نمي توانم نسبت به اين تيم بي تفاوت بمانم.
با اعلام پزشك رئال مادريد
پهپه مي تواند برابر آلمريا بازي كند
خبرگزاري فارس: مدافع پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد براي بازي در هفته بيست و هشتم آماده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پهپه در بازي رئال مادريد برابر اتلتيك بيلبائو به خاطر سهل انگاري فابرت، هم تيمي خود، از ناحيه انگشتان دست راست به شدت آسيب ديد اما گويا مشكلي براي بازي در هفته بيست و هشتم ندارد.
پزشك رئال مادريد معتقد است كه پهپه حتي بدون بانداژ دست وارد زمين مي شود و مشكلي نخواهد داشت.
رئال مادريد يكشنبه شب ميزبان آلمريا است.
با اعلام دل بوسكه
رائول به تيم ملي اسپانيا باز ميگردد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا از احتمال دعوت رائول به تيم ملي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، ويسنته دل بوسكه، سرمربي كنوني تيم ملي اسپانيا و مربي سال هاي نه چندان دور رئال مادريد با اشاره به ميزان آمادگي رائول 31 ساله، از احتمال بازگشت او به تركيب تيم ملي اسپانيا سخن گفت.
اين در حالي است كه قرار بود رائول در بازي دوستانه اسپانيا با آرژانتين به صورت نمادين از بازي هاي ملي خداحافظي كند.
رائول كه ركورد برترين گلزن تيم ملي اسپانيا را در اختيار دارد، از زمان آغاز ديدارهاي مرحله مقدماتي رقابت هاي يورو 2008 تاكنون، پيراهن تيم ملي كشورش را برتن نكرده است. اين در حالي است كه او در روزهاي اوجش به سرمي برد و تاكنون و در رقابت هاي اين فصل توانسته 20 گل براي تيم مادريدي در رقابت هاي مختلف به ثمر برساند. خيلي از كارشناسان معتقدند درخشش دوباره رائول در تيم ملي دير و بيهوده است.
رئال مادرید جرارد را می خواهد
باشگاه رئال مادرید تلاش خود را برای به خدمت گرفتن استیون جرارد آغاز کرده است. به گزارش خبرگزاری مهر، کاپیتان تیم فوتبال لیورپول تا سال 2011 با این تیم قرارداد دارد و طبق اعلام "نیوز آو ذ ورلد" قیمت این بازیکن حدود 85 میلیون یورو است.
این درحالی است که ژابی آلونسو هم در طرح های تیم اول اسپانیا قرار دارد. فلورنتینو پرز به احتمال فراوان مجددا به عنوان رئیس باشگاه رئال مادرید انتخاب می شود و در نظر دارد این بازیکنان را به خدمت بگیرد.
واقعا بازیکن خوبیهنقل قول:
به نظر من که میتونه برامون مفید باشه.
گرچه به نظر سخت میرسه انتقالش ولی اگه پرز بخواد صد در صده دی:
جرارد
رونالدو
کاکا
؟؟!!!
من که هنگ کردم
به نظرتون کدومشون رو بزاریم رو نیمکت دی:؟
ببخشید این حرف رو میزنم...
ولی احمد خان شما خیلی توی رویا سیر می کنی هااااااااااااااا
یک کم منطقی فکر کن ببین درصد انتقال این بازیکنان به رئال چقدره؟
خود بازیکنان چقدر تمایل به این انتقال دارن؟
ادم نباید هر چی رو که شنید باور کنه....
اون قضیه پرز هم مال چند ساله پیشه...فکر نکنم بتونه مثل اون موقع هر کی رو خواست بیاره
از من گفتن بود....بشینید و ببینید
آقا ما هم مخلصیم : )نقل قول:
نه برادر ایشون متعصب نیستن.
شما مثه اینکه بازیای رائول رو فراموش کردید.
من که یه تاره مویه رائول رو به 100 تا رونالدو و کاکا و ....... نمیدم.
زنده باد کاپیتان با تعصب. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچکی مثل رائول نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]