-
ماركو در گفت و گو با فارس:
پرسپوليس با اين دفاع نميتواند در آسيا موفق شود
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بدون شك با اين خط دفاعي نميتوانيم در ليگ قهرمانان آسيا موفق شويم.
ماركو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در ديدار برابر فولاد اهواز عملكرد خيلي بدي داشتيم، به ويژه در خط دفاع شرايط براي پرسپوليس مناسب نبود.
وي ادامه داد: به دليل اشتباهات زياد در خط دفاع در اهواز شكست خورديم، اگر چه در دقايقي از جريان مسابقه به راحتي به بازيكنان حريف اجازه داديم كه پا به توپ شوند.
مربي پرسپوليس در مورد به دلايل اصلي ضعف خط دفاع پرسپوليس عنوان كرد: به طور دقيق علت اين ضعف را نميدانم؛ اما براي رفع آن با تك تك بازيكنان صحبت كردهايم و در تمرينات تلاش داريم كه آنها را به هماهنگي بيشتري برسانيم و ساختار دفاعي را محكم كنيم.
مربي برزيلي گفت: بدون شك چنانچه در ليگ قهرمانان با همين روش دفاعي شركت كنيم، با مشكل روبرو خواهيم شد.
وي افزود: ليگ قهرمانان جايي براي غفلت نيست، بنابر اين بايد سازماندهي دفاعي خود را براي آن مسابقات تقويت كنيم زيرا در صورت تكرار اشتباهات نميتوانيم در اين تورنمنت موفق باشيم.
ماركو در مورد جذب رحمان رضايي گفت: شناخت زيادي از توانايي رضايي ندارم؛ اما براي جذب وي با افشين قطبي صحبت ميكنم تا به يك جمعبندي خوبي برسيم.
وي در باره نگراني هواداران از شكستهاي اخير پرسپوليس اظهار داشت: بزرگترين حاميان پرسپوليس هواداران هستند و به آنها حق ميدهم كه 2 شكست اخير عامل نگرانيشان باشد؛ اما قول ميدهم به زودي مشكل خط دفاعي پرسپوليس را حل خواهيم كرد. اين احتمال وجود دارد كه براي رسيدن به هدف خود تغيير سيستم بدهيم.
-
دايي لطف دارد اما
علي كريمي: ديگر براي تيم ملي بازي نميكنم
در فوتبال ايران هر كسي توپ را زود بردارد، پنالتي ميزند!
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
علي كريمي گفت: با وجود لطف علي دايي، ديگر در تيم ملي ايران بازي نميكنم.
علي كريمي پس از پايان بازي پرسپوليس مقابل برق شيراز و حضور علي دايي در رختكن پرسپوليس و ديدار با وي به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: در هر صورت من در ايران به سورپرايز شدن عادت دارم و چنين مسائلي تنها در فوتبال ايران رخ ميدهد. من از حضور دايي در رختكن پرسپوليس خبر نداشتم و البته با سرمربي تيم ملي نيز قهر نبودم كه بخواهم با او آشتي كنم. هيچ گاه مشكلي با علي دايي نداشتم و اين موضوع را به او نيز گفتم اما تصميمم را گرفتهام و ديگر به بازي در تيم ملي فكر نميكنم، حتي اگر كس ديگري جاي علي دايي سرمربي تيم ملي باشد.
وي افزود: اين تصميم را پس از اردوي تيم ملي در اردبيل گرفتهام و معتقدم مدتي است ديگر خوب بازي نميكنم و بايد جاي خود را به جوانترها بدهم. باور من اين است كه ما استعدادهاي بسياري داريم كه اگر به اين جوانان ميدان داده شود ميتوانند بهتر از من براي تيم ملي باشند. البته مردم ايران به من لطف دارند و من تلاش ميكنم پاسخ اين لطف را با حضور موفق در پرسپوليس بدهم.
كريمي ادامه داد: من بر سر تصميم خود هستم، چرا كه تصميم من براي خداحافظي از تيم ملي مقطعي نيست بلكه يك تصميم دائمي است و من براي هميشه از تيم ملي ايران خداحافظي كردهام.
بازيكن تيم پرسپوليس تهران درباره صحبتهاي مديرعامل اين باشگاه پيرامون تلاش براي بازگرداندن كريمي به تيم ملي نيز گفت: مصطفوي به من لطف دارد و همواره تلاش كرده است تا به فوتبال ايران خدمت كند اما من در تصميم خود قاطع هستم و مردم نيز همه مسائل را ميدانند. من براي تيم ملي آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم تيم ملي به جام جهاني راه يابد.
كر يمي درباره بازي مقابل برق شيراز نيز گفت: بسيار خوشحالم كه پس از دو شكست پياپي در اين بازي نتايج گذشته را جبران كرديم، به برق نيز تبريك ميگويم چرا كه آنها به خصوص در نيمه دوم پرسپوليس را تحت فشار گذاشتند. اما بسيار خوشحالم كه 3 امتياز بازي را به دست آورديم و اين برد براي پرسپوليس بسيار مهم بود. معتقدم مدافعان پرسپوليس در اين بازي نمره قبولي گرفتند و از اين بازي بار ديگر سير صعودي تيم ما به سمت صدر جدول آغاز ميشود.
وي افزود: تمامي تيمهاي دنيا ضعف دارند و امكان دارد دو بازي پشت سر هم را ببازند اما اين موضوع را نبايد به حساب افول يك تيم گذاشت.
كريمي درباره ضربه پنالتي پرسپوليس و علت اين كه اين ضربه را او نزده است نيز گفت: در فوتبال ايران هر كسي زودتر توپ را بردارد، پنالتي را ميزند! و نيكبخت واحدي نيز كه تازه به زمين آمده بود و آماده بود توپ را برداشت و ضربه را زد و من تنها خوشحالم كه اين پنالتي گل شد.
-
واعظي: با تلاش پزشك تيم به بازي رسيدم
بازي با برق پايان زيبايي داشت
دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مصدوم بودم اما به لطف خدا و تلاش پزشك پرسپوليس به بازي مقابل برق رسيدم.
مهدي واعظي پس از پيروزي تيمش مقابل برق شيراز در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: ما بازي را خوب آغاز كرديم وبه مرور روند بهتري را پيدا كرديم؛ در نهايت هم پايان بسياري زيبايي داشتيم. من اين برد را به تمامي هواداران پرسپوليس تبريك ميگويم و خوشحالم كه تيم ما پس از دو باخت قبلي با كسب اين پيروزي از زير فشارهاي رواني بسيار خارج شد.
وي همچنين درباره رفع مصدوميتش نيز گفت: من از ناحيهي گردن به شدت مصدوم بودم و حتي شرايط بازي كردن در اين مسابقه را نيز نداشتم اما به لطف خدا و تلاش پزشك تيم پرسپوليس مهياي اين مسابقه شدم.خوشحالم كه در حضور دوبارهام پرسپوليس موفق شد پيروز مسابقه باشد.
واعظي درباره گلي كه ازمهاجم تيم برق شيراز دريافت كرد، گفت: به هر حال بايد قبول كنيم كه برق هم تيم بسيار قدرتمندي است آنها حمله كردند ودر نهايت به گل رسيدند.
-
حاشيه هاي ديدار تيمهاي پرسپوليس تهران و برق شيراز؛
شعارهاي متفاوت در روز آشتي دايي وكريمي
برق تماشاگري نداشت
ديدار تيمهاي پرسپوليس تهران و برق شيراز با حاشيههايي از جمله تشويق هاي متفاوت تماشاگران پرسپوليس همراه بود.
به گزارش خبرنگارورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازي تيمهاي پرسپوليس تهران و برق شيراز كه سرانجام با پيروزي سه بر يك پرسپوليس همراه بود حاشيههايي را به دنبال داشت:
•اين بازي كه قراربود در ساعت شانزده و 45 آغاز شود به دليل پخش مسابقه تيم ملي واليبال نوجوانان ايران با 15 دقيقه تاخير آغاز شد.
•تابلوي نمايشگر ورزشگاه آزادي در پنج دقيقه ابتدايي بازي خاموش بود وباعث شد تماشاچيان لحظات حساس آن دقايق را نبينند.
•مسعود عنايت رييس كميته داوران، عزيز محمدي رييس سازمان ليگ،علي دايي سرمربي تيم ملي و همچنين اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس اين بازي را از نزديك نظارهگر بودند.
•هواداران تيم پرسپوليس كريم باقري و علي كريمي را به شدت تشويق كردند و زماني كه متوجه حضور علي دايي در استاديوم آزادي شدند شعارهاي انتقادآميزي را عليه دايي و در حمايت از علي كريمي سر دادند.البته با توجه به اتفاقات بين دو نيمه تماشاگران پر سپوليس در نيمه دوم علي دايي را تشويق كردند.
•دي كارمو مهاجم برزيلي تيم پرسپوليس در ابتداي بازي چندين موقعيت را خراب كرد كه باعث انتقادات هواداران و شعارهايي عليه او شد اما در نيمه دوم تماشاچيان شعارهايي در حمايت از اين بازيكن سر دادند.
•جايگاه هواداران استقلال در اين مسابقه خالي بود و حتي يك تماشاگر هم از هواداران تيم برق در استاديوم حضور نداشت.
-
نيكبخت واحدي در گفتوگو با ايسنا:
پنالتي زن اول پرسپوليس من بوده و هستم
استقلاليهايي را كه به ورزشگاه ميآيند دوست ندارم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: امسال هم مثل سال پيش پنالتي زن اول پرسپوليس من بوده و هستم.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويا ن ايران (ايسنا) پس از پيروزي تيم فوتبال پرسپوليس مقابل برق شيراز گفت: بازي بسيار سختي بود و خوشحال هستم كه توانستيم پس از دو هفته ناكامي با اين پيروزي دل هواداران را شاد كرده و آرامش را وارد تيم پرسپوليس كنيم. بدون شك پس از اين برد ما وضعيت بهتري در جدول خواهيم داشت و از زير فشار و استرس روزهاي گذشته خارج ميشويم.
وي همچنين درباره تشويقهاي هواداران پرسپوليس هنگام ورودش به زمين بازي تصريح كرد: من واقعا از صميم قلب از تمامي هواداران پر سپوليس تشكر ميكنم و مديون آنها هستم. آنها براي من سنگ تمام گذاشتهاند و به من محبت دارند، البته معتقدم آن دسته از هواداران استقلال كه جزو مردم عادي جامعه هستند و به ورزشگاه آزادي نميآيند نيز به من لطف دارند و قدر زحمتهايي كه براي تيمشان كشيدهام را ميدانند. تنها آن هواداراني كه به استاديوم ميآيند و استقلال را تشويق ميكنند كم لطفي ميكنند و من دوستشان ندارم.
نيكبخت همچنين درباره اين كه چرا او ضربه پنالتي تيم پرسپوليس را زد به ايسنا گفت: سال گذشته پنالتي زن تيم پرسپوليس من بودم و امسال نيز هستم. از اين رو پنالتي اين بازي را بايد من ميزدم كه زدم. خوشحال هستم كه اين ضربه تبديل به گل شد.
-
پایان هفته یازدهم لیگ برتر
پرسپولیس جان تازه ای گرفت
تیم فوتبال پرسپولیس با برتری مقابل برق شیراز موقعیت خود را در جدول رده بندی لیگ برتر تحکیم بخشید.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، در آخرین بازی از هفته یازدهم رقابت های لیگ برتر کشور که در ورزشگاه آزادی برگزار شد، پرسپولیس 3 بر یک برق شیراز را شکست داد.
کریمی در دقیقه 24، باقری در دقیقه 40 و نیکبخت در دقیقه 77 از روی نقطه پنالتی برای پرسپولیس گل زدند و تنها گل برق را نظرزاه در دقیقه 73 به ثمر رسان
-
احتمال خروج ابراهيم توره از ليست پرسپوليس؛ مهاجم تيم ملي كره شمالي مد نظر قطبي
در شرايطي كه هيچ كس در باشگاه پرسپوليس خبر دقيق از ابراهيم توره ندارد،گفته مي شود كه قطبي قصد دارد اين بازيكن را از ليست خود خارج كند و يك مهاجم كره شمالي را با ليست پرسپوليس اضافه كند.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)،در شرايطي كه حتي مدير برنامه هاي ابراهيم توره نيز از اين بازيكن خبر درستي در دست ندارد و مهاجم سنگالي پرسپوليس بدون اطلاع مديران اين تيم به خارج از كشور سفر كرده است اين طور شنيده مي شود كه افشين قطبي قصد دارد توره را از ليست اين تيم خارج كند و يك مهاجم كره اي را به ليست اضافه كند.
البته مديران پرسپوليس و حتي افشين قطبي تا لحضه اي كه توره به ايران برنگردد هيچ تصميمي اتخاذ نخواهند كرد اما به احتمال فراوان اباهيم توره از ليست پرسپوليس خارج مي شود.
از اطراف باشگاه پرسپوليس اين طور شنيده مي شود كه يانگ تسه مهاجم تيم ملي كره شمالي و يك مهاجم كره اي ديگر مد نظر افشين قطبي قرار دارند اما تا اين لحظه هيچ قطعي نشده است.
-
با حضور اعضاي هيات مديره، قطبي و بازيكنان ؛ جشن بزرگ پرسپولیس فردا برگزار می شود
جشن بزرگ باشگاه پرسپوليس فردا پنجشنبه دوم آبان ماه با حضور سرمربي و بازيكنان مطرح اين تيم برگزار مي شود كه به قيد قرعه به هواداران اين تيم نيز جوايز نفيس اهدا خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)،جشن مذکور با حضور کلیه بازیکنان، مربیان و مدیران باشگاه از جمله علی کریمی، کریم باقری، افشین قطبی، علیرضا نیکبخت واحدی و دیگر بازیکنان تیم پرسپولیس برگزار خواهد شد.
در جشن بزرگ پرسپولیس علاوه بر اجراي برنامه هاي شاد، به قيد قرعه یک دستگاه MVM و جوایز نقدی دیگر، نيز به شركت كنندگان در جشن پرداخت خواهد شد.
کلیه هواداران و علاقمندان جهت حضور در این جشن خانوادگی می توانند تا 48 ساعت آینده با شماره های 88552350 – 88552370 – 88552644 – 88552645 تماس حاصل کرده و بلیت جشن را خریداری نمایند.
-
داریوش مصطفوی:
امیدوارم کریمی به تیم ملی برگردد / پرسپولیس مستحق پیروزی بود
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس ابراز امیدواری کرد علی کریمی به تیم ملی برگردد و مثل گذشته در خدمت فوتبال کشورمان باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، داریوش مصطفوی پس از بازی تیمش مقابل برق شیراز با بین این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: در بین دو نیمه بازی امروز علی دایی و علی کریمی با هم روبرو شدند و با هم روبوسی کردند.
وی آشتی دایی و کریمی را به نفع فوتبال کشور خواند و افزود: انشاءالله کریمی به تیم ملی بازمی گردد تا با حضور او تیم ملی قوی تری از قبل در میادین حضور یابد.
وی در خصوص دیدار پرسپولیس مقابل برق شیراز نیز گفت: تیم ما امروز مستحق پیروزی بود و امیدوارم با این پیروزی پرگل مجددا به عنوان یک تیم مدعی به رده های بالای جدول صعود کنیم.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس پیرامون چگونگی حضور رحمان رضایی در تیم فوتبال این باشگاه گفت: در خصوص مسائل فنی افشین قطبی تصمیم می گیرد اگر قطبی تمایل داشته باشد و تصمیم بگیرد که رضایی به عضویت پرسپولیس درآید قطعا این بازیکن را جذب می کنیم.
تیم فوتبال پرسپولیس در آخرین دیدار از هفته یازدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور با حساب 3 بر یک از سد برق شیراز گذشت.
-
حسین هدایتی:
اختلافی با مصطفوی ندارم / با این پیروزی اوضاع پرسپولیس آرام می شود
رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ضمن رد اختلافش با مدیر عامل این باشگاه گفت: پیروزی امروز مقابل برق شیراز اوضاع سرخپوشان را آرام خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، حسین هدایتی پس از برتری 3 بر یک تیم فوتبال پرسپولیس مقابل برق شیراز با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: وجود هرگونه اختلاف نظر ریشه ای با مصطفوی را تکذیب می کنم. من با مدیر عامل باشگاه هیچگونه مشکلی ندارم وبا هم دوست و یار هستیم.
وی افزود: شاید بین من و مصطفوی و دیگر اعضای هیئت مدیره اختلاف سلیقه هایی باشد اما این اختلافات ریشه ای نیست.
رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با رد این شایعه که خود راسا برای جذب رحمان رضایی اقدام کرده است گفت: من چکاره هستم که برای جذب یک بازیکن تصمیم گیری کنم. باشگاه مدیرعامل و کادر فنی دارد و آنها خود در این زمینه تصمیم گیری می کنند.
وی درپایان ضمن تبریک به هواداران پرسپولیس مقابل برق شیراز گفت: خوشحالم که امروز پس از 3 بازی به برتری رسیدیم . مطمئنا با این پیروزی همه آرام می شوند و دیگر شایعات برای باشگاه پرسپولیس ساخته نمی شود.