سیم کارت دایمی هستش. اعتباری نیستش مقدار کمی هم پول توش هستش کمتر از 5 هزار تومن
Printable View
سیم کارت دایمی هستش. اعتباری نیستش مقدار کمی هم پول توش هستش کمتر از 5 هزار تومن
سیم کارت دایمی هستش. اعتباری نیستش مقدار کمی هم پول توش هستش کمتر از 5 هزار تومننقل قول:
ستاره 21 مربع شماره مورد نظر رو گرفتین؟
اره *21*شماره#نقل قول:
با ussd تو مودم اینکار رو کردم ولی همش اون منوی اصلی ایرانسل رو میاره
1. خدمات
2. اینترنت و بقیش
ی بار درش بیار بذار تو گوشی با گوشی انجام بدهنقل قول:
مپ فایوجی ایرانسل هم اضافه شد به مپ فیبر نوری (اپدیت شده و غیر رسمی )
از منوی سمت چپ انتخاب کنیدش
پوشش ممکنه کمی دقت کافیو نداشته باشه مناطق زرد رنگ مناطق پوشش فعال هست و پین دراپ ها لوکیت دقیق دکل هست هرچی بهشون نزدیک تر سرعت خفن تر (اگر پین دراپ ندیدید و منطقه زرد بود اون منطقه حالت ازمایشی فعال سرویس دهی میکنه )
مثل دماوند و زنجان قزوینو ...
کد:https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1yJ5BVY2uRWnrv3DOEKhdm2TfrEabRIrz&usp=sharing
پست بخاطر خر از مرز فرار کن اینترنت دوبار ارسال شد
باپوزش از مدیران عزیز پاک شود
سلام دوستان . یه سیمکارت دائمی همراه اول دارم میخوام ترابرد کنم به ایرانسل . سوالم اینه که بسته های پیشنهادی تو اپ ایرانسل من مثل سیمکارتای اعتباری هست یا نه؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان . یه سیمکارت دائمی همراه اول دارم میخوام ترابرد کنم به ایرانسل . سوالم اینه که بسته های پیشنهادی تو اپ ایرانسل من مثل سیمکارتای اعتباری هست یا نه؟
سلام ب نظر من بسته های همراه اول بهتره با شبانه و نامحدود کاری ندارم ولی جدای از اینا حیف نیس همراه اول رو ترابرد کنی ب ایرانسل؟!نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام ب نظر من بسته های همراه اول بهتره با شبانه و نامحدود کاری ندارم ولی جدای از اینا حیف نیس همراه اول رو ترابرد کنی ب ایرانسل؟!نقل قول:
نقل قول:
سلام اره حتی اگه دایمی باشه بسته پیشنهادی رو داره
باز قابل برگشت هست به همون همراه اولنقل قول:
پوشش شبکه بهتر
کیفیت تماس بهتر
اینترنت نگیم بهتره
اینترنت ملی پرسرعت تر
این کیفیت تماس بهتر و اینترنت پرسرعت تر منظورت سیمکارت ایرانسله؟ یعنی ایرانسل بهتر از همراه اوله؟نقل قول:
- - - Updated - - -
این کیفیت تماس بهتر و اینترنت پرسرعت تر منظورت سیمکارت ایرانسله؟ یعنی ایرانسل بهتر از همراه اوله؟نقل قول:
اره کلی ایرانسل تو ایران خوبهنقل قول:
من به تازگی تصمیم گرفتم
مودم 4.5 ایرانسل بگیرم
چون مستاجر هستم. امکان جابجایی زیاد هست
یه مودم همراه میخوام.. چه مدلی خوبه بگیرم ؟؟
کسایی که استفاده میکنن راضی هستن؟؟
من ساکن تهران شمال هستم
HUAWEI B612نقل قول:
- - - Updated - - -
HUAWEI B612نقل قول:
اگر به فکر تی دی ایرانسل هستی که گزینه ای غیر از خود مودم ایرانسل نداری .نقل قول:
اگر نه ... میتونی قسطی از دیجی کالا مودم 5g بگیری که احتمالا به شمال تهران هم رسیده . میگم قسطی چون قیمت اش سر به فلک میزاره .
- - - Updated - - -
اگر به فکر تی دی ایرانسل هستی که گزینه ای غیر از خود مودم ایرانسل نداری .نقل قول:
اگر نه ... میتونی قسطی از دیجی کالا مودم 5g بگیری که احتمالا به شمال تهران هم رسیده . میگم قسطی چون قیمت اش سر به فلک میزاره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم میکروتیک 5G با پشتیبانی از باند تی دی ایرانسل
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم میکروتیک 5G با پشتیبانی از باند تی دی ایرانسل
مپ رو الان اپدیت زدم
کد:https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1yJ5BVY2uRWnrv3DOEKhdm2TfrEabRIrz&ll=26.52769425837533%2C53.990429130660424&z=13
کیش تقریبا چیزیش نمونده همه جاش داره تحت پوشش فایو میره
خلاصه کیشا حالشو ببرید پوشش فایو و زیتل فیبرو ... همه جوره دارن میرسن خفن بهش
فقط سه تا استانای کشور الان یه دونه سایت فایو ندارن
بقیه بالای 2 3 تا تو شهر مرکز هر استان
باند 40 هم داره ب شهرستان ها میرسه (شهریار محل خودمون تازه نصب کردن) هرچند حیفه این باند روش فایو نباشه ولی خب
- - - Updated - - -
مپ رو الان اپدیت زدم
کد:https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1yJ5BVY2uRWnrv3DOEKhdm2TfrEabRIrz&ll=26.52769425837533%2C53.990429130660424&z=13
کیش تقریبا چیزیش نمونده همه جاش داره تحت پوشش فایو میره
خلاصه کیشا حالشو ببرید پوشش فایو و زیتل فیبرو ... همه جوره دارن میرسن خفن بهش
فقط سه تا استانای کشور الان یه دونه سایت فایو ندارن
بقیه بالای 2 3 تا تو شهر مرکز هر استان
باند 40 هم داره ب شهرستان ها میرسه (شهریار محل خودمون تازه نصب کردن) هرچند حیفه این باند روش فایو نباشه ولی خب
نقل قول:
این پوشش بیشتر از اون چیزی هست که در سایت ایرانسل قابل مشاهده هست . منبع شما چیه ؟
سلام؛ دوستان نظرتون راجب این دو مدل مودم رومیزی ایرانسل چیه ؟
TF-i60 S1
TF-i60 G1
با اینکه مدل S1 از نظر داشتن پورت و امکانات، از مدل G1 بالاتره اما این مدل G1 هست که قیمت بیشتری داره؛ چرااا ؟؟
منبع اش اینه داشمنقل قول:
کد:https://b2n.ir/manbaaaaa
میتونید لوکیت ها رو تست کنید (اگر هم سیگنال نداشتید تو محدوده زرد جایی رو سیگنال نداشتی باید با مودم فضا بیرونی تست بگیری)
تازه دقیق تر هم هست به عنوان مثال میگم فاز 1 اندیشه تو شهریار زده دکل فایوجی رو ولی این سایت خاموشه ولی تو سایت زده ک تحت پوشش هست (هرچند هست ولی خاموشه)
تو سایت ایرانسل هم اینو بگم ک پوشش رو نزده دقیق ادرس دکل رو داده
من آیفون 13 دارم . نمیتونم از ایرانسل استفاده کنم . با پشتیبانی ایرانسل هم صحبت کردم چیزی در مورد نسل پنجم و لایسنس این چیزا نمیدونستن . اصن نمیدونن فرکانس ایرانسل چیه !نقل قول:
ما آیفون دارا رو اصلا تو شبکه حساب نمیکننن جز خود مدیرشون ...نقل قول:
غمت نباشه فعلا تحریما برداشته شده امیدوارم ک بیاد برای سامسونگ و مشکلاتشون کلا حل بشه
ولی اگر نشه فعلا راهی جز شیاومی و مودم و هواوی برندای چینی نیس
خودمم همینطورم با ی پوکو f3 ک ی چیپ مودمش همونیه ک تو ایفون 12 هم هست خوبه سرعت روش
مپ بازم اپدیت شد مسکن مهر صفادشت هم اضاف شد
اتفاقا سوال منم الان همینه . با مودم نسل پنجمی هووای n5368x میتونم از ایرانسل استفاده کنم ؟؟؟نقل قول:
- - - Updated - - -
اتفاقا سوال منم الان همینه . با مودم نسل پنجمی هووای n5368x میتونم از ایرانسل استفاده کنم ؟؟؟نقل قول:
بله چرا نتونیدنقل قول:
فقط جز پوشش باشه منطقتون وصل میشه
حتی باند های خلوت تر هم میشه با این مودم به راحتی وصل شد (باند 40)
سرپرست معاونت بخش شبکه ایرانسل، با اشاره به راهاندازی بیش از ۳۵۰ سایت نسل پنج تلفنهمراه توسط ایرانسل گفت: هدف ما این است که ایرانسل به سراغ تکنولوژیهای بالاتر برود، چرا که تمام دنیا در حال حاضر برای استفاده از فناوریهای امواج میلیمتری پیشقدم شدهاند. به همین دلیل از تیرماه امسال، اولین سایت 5G مجهز به فناوری موج میلیمتری را در ساختمان مرکزی ایرانسل راهاندازی کردیم. به کارگیری تکنولوژیهای بالاتر با ظرفیت بالاتر که فراتر از رشد ترافیک سالانه کاربر روی اپراتور باشد، ما را ناگزیر به بهرهگیری از آن میکند. چرا که این امر به طور مستقیم بر تجربه کاربر در استفاده از شبکه تأثیرگذار است. با توجه به اینکه زیرساختهای فیبرنوری که برای فناوری موج میلیمتری یکی از مهمترین زیرساختها است، در حال حاضر این زیرساخت در کشور به طور کامل آماده نیست و مشکلاتی را برای ورود فناوریهای جدید به وجود میآورد. ایرانسل آمادگی کامل دارد تا علاوه بر مشارکتها و سرمایهگذاریهایی که تا کنون در حوزه فیبرنوری در شهرهای مختلف کشور انجام داده است، ظرفیتهای بیشتری را به این پروژه اختصاص دهد تا در کنار تلاشهای وزارت ارتباطات و نهادهای ذیربط، به توسعه هرچه بیشتر شبکه تلفنهمراه مبتنی بر فناوریهای نوین ارتباطی منجر شود.
مپ بازم اپدیت شد
پوشش تقریبی هست
پین دراپ های ابی تازه راه اندازی شده
پین دراپ های مشکی سایت هایین ک رسمی تو سایت همراه با اسمشون قرار گرفته
مناطق جدید
اصفهان و شاهین شهر و دزفول سایت جدید
نقل قول:
5g میخوان بیارن برای اینترانت ؟
پهنای باند بین الملل ایرانسل کم بود
از دیشب دیگه کمتر هم شده
ایرانسل هم خودش را مسخره کرده اول یه نگاهی به بسته های اینترنتش بندازه خجالت بکشه نصف بیشتر بسته هاش حجمش کمتر از یک گیگه اونم با قیمت خون پدرشون بقیه بسته هاش هم کمتر از ده گیگه با این وضع بسته هاش همون 3G هم از سرش زیاده با چس گیگ اینترنت حرف از فناوریهای نوین ارتباطی میزنه این بسته های ایرانسل را ببری به هر کشور نشون بدی به آدم پناهندگی میدننقل قول:
:biggrin::biggrin: اگر بسته هاش براتون صرف نداره اپراتور های مجازی هم کمتر از خود شرکت و بسته های بهتری هم دارن ی سرچ بزنید پیدا میکنیدنقل قول:
مثلا سامانتل بسته هاش خیلی ارزون تره ولی رو شبکه رایتله داستانهای خودش کیفیت خودشو داره ب نسبت پولش
الان تو این شرایط شخمیه ایران در حال حاظر بهترین شبکه رو باز خود ایرانسل داره
و اینکه اگر هم الان بسته فروشی اینطور داره میشه و ایرانسل یکم گرون کرده واقعا باید حق داد سایتی ک حدودا بالای 50 هزار دلار پولشه رو با بسته 7 گیگ 28 تومن (کمتر از 1 دلار داره ) داره برای یک ماه ی کاربر میده میره
دخل خرج در نمیاد
تهش هم اگر این هزینه هارو شرکت برای خودش نگه نداره و نکنه برای ارتقای تجهیزات و اینا میشه تهش تالیا
تالیا حالا باز خوب دمو تشکیلات کلا اروپایی بود
سایت هایی ک شما میبنید الان راه اندازی میکنن ایرانسل اون کسی ک میاد نقشه میکشه سایت یابی میکن باید پول بده
یا بالاسر خونه طرف میان دکل میزنن هزینه داره
شرکت هایی ک میان پیمانکارا همه اینها پول میخواد
زیرساخت کشور ک نت میگیره ازش
تنظیم مقررات ک پول لاینسس فرکانس میگیره و حتی شرکت هایی ک بازم پول میگیرن برا لاینسس هاشون و. .....
توسعه فیبر برای شبکه و دیگر هزینه ها
مشکل از شرکت ایرانسل نیست مشکل از اون ادم تروری ستی ه ک داره حکومت میکنه
ولی خب شما اینطور در نظر بگیر ی اتوبانی ک بدون دست انداز و اسفالت تازه ریختن هست الان فایوجی هم همینطوره
:whistle:نقل قول:
والا همه جا ترکیده ی شرکت تو بگو سالم باشه
ولی اگه برات نت بین الملل و ی شرکتی میخوای برت گردونه به قبل شهریور امسال
سیم کارتت رو تغیر بده ب شاتل موبایل:rambo:
بعد اینکه حالا ی ظرفیت هست مثل سیم کشی میمونه برای هممون بده ؟
درسته اینترنت ب فاک تور رفته ولی خب از هیچی بهتره
حذف شد حذف شد شدد
حالا من گفتم یه چیزی با این ریپ زدنت رفیق کل ملت خبر دار میشن :biggrin: چش میخوره فردا و اینکه اینجا تاپیک ایرانسلهنقل قول:
بله کمترین محدودیت دست این شرکته هرچی وی پی ان داری تقریبا رو این شرکت داره جواب میده و محدودیت هاش کمتره
:)
به تاپیک شاتل برو از یکی بچه هایی ک سرویس داره بهش بگو بره از شاتل کلابش یه کد سیمکارت بگیره اگ نیاز نداره بده بهت سیمکارتش مفتی برات میاد
متاسفانه من تموم امتیاز هامو خرج کردم 18 هزار تا بود 5 هزارتا میخواد برای کد سیمکارتش والا کد رو تقدیمت میکردم رفیق:»
ممنون لطف داری . آره من کامنت شما رو خوندم و پرسیدم . اینجوری باشه خوبه یکی سفارش میدم ولی کامنتمو حذف میکنم . چون ممکنه اوضاع اینم خراب بشه . راستی از دکل های کدوم شرکت استفاده میکنه ؟ ایرانسل ؟ کاش از ایرانسل استفاده کنه تو منطقه من پوشش خوبی داره . دانلود ساعتی نامحدودم داره ؟ یکم تعرفه هاش گرونه فقطنقل قول:
رو هر سه اپراتور همراه ایرانسل رایتل قابل متصل شدن هستنقل قول:
رو حالت اسمارت یا هوشمند هم خودش اتوماتیک گوشی به هردکلی ک نزدیک باشه و انتن قوی تری داشته باشه متصل میشه
دستی هم میشه
تو تست هایی ک کردم بهترین نت همین نت شاتل موبایل بود چش نخوره
من الان شاتل موبایل و خونگیش و رایتل ایرانسل همراه اول و مخابرات (نت ثابت خونه همسایه ) اینترنت دارم کمترین اختلال رو ساعت 10 شب همین شاتل موبایل داره
رایتل ایرانسل ساند کلاد 9 شب نمیشه حتی باهاشون ی موزیک گوش داد ی نت در حد 256 کیلوبیت هم ندارن برای خارجی ک ی موزیک بتونی گوش بدی
با اینکه مشکل فرکانسی و ارتباطی نیست گوشی با دکل نیست و مشکل از اینترنت و زیرساخت کشوره
biubiu ruby ryn hook vpn(owl) leafvpn تقریبا خیلی از ویپی های رایگان پلی استور راحت متصل میشن همشون قشنگ 9 10 شب وصل میشن
هرچند محدودیت ها کمتر باز شده ولی خب به نسبت خوبه
سلام . من دیروز سیمکارت رو حضوری خریدم و عجیبه که تا الان فعال نشده . آنتن دارم ولی فقط روی تماس اضطراریه . چند بار با اپراتور تماس گرفتم گفتن مشکل سراسریه و برطرف میشه . که هرچقدر منتظرم خبری نمیشه . راست میگن مشکل داره یا میخوان فعلا مشترک جدید نیارن تو شبکه؟نقل قول:
ن مشترک جدید میگیرن مگه میشه اون همه خط یهو تموم شه مشترک جدید نیارن و اون همه شماره رو نفروشن؟نقل قول:
از دفتر پیشخوان خریدی؟
توی پنل شاتل موبایل لاگین میکنی میگه شماره نامعتبر؟
اگ همچین حالتی هست حدسم اینه اون جایی ک باید عکس کارت ملی رو برای تایید میفرساد نفرساده
یا ....
یخورده تایید مراحل داغونه همون اول ازت نمیخواد خلاصت کنه
برای منم مامور پست اپلود نکرده بود فقط عکس گرفت و علی یارت
باید کارت ملی رو تایید کنن
برای من هم همینطور شد انتن داشت ولی ی طرفه بود نه نت داشت ن ....
ی عکس از کارت ملی رو کراپ کن فقط همه نوشته هاش مشخص باشه
با اون برگه فرم اطلاعات مشتری ک پر میکنه رو باید امضا بزنی
عکس بگیر ازشون
اینجا اپ کن خودت دستیکد:https://shatelmobile.ir/uploaddocument/
حذف شد شد شدددددنقل قول:
مپ اپدیت شد
سایت های جدید کیشکد:https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1yJ5BVY2uRWnrv3DOEKhdm2TfrEabRIrz&ll=35.80614923028628%2C51.48695298399808&z=8
لواسون شهریار کرمانشاه بوشهر و نقده آبادان تهران
- - - Updated - - -
مپ اپدیت شد
سایت های جدید کیشکد:https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1yJ5BVY2uRWnrv3DOEKhdm2TfrEabRIrz&ll=35.80614923028628%2C51.48695298399808&z=8
[QUOTE=MMDFullHD;9191346]مپ اپدیت شد
- - - Updated - - -
مپ اپدیت شد
Deleted post post deleted
آقا یه چیز پی ان که بشه باهاش دانلود کرد و سرعت رو نیاره پایین و قطع نکنه کانکشن رو میشناسید معرفی کنید؟ این ایرانسل لامصب تمام سرورهای خارجی رو تقریبا بسته نمیشه اصلا ازشون دانلود کرد فقط با چیز شکن میشه دانلود کرد. اینی هم که من دارم (اسپید) بیشرفا میگن بدون محدودیته اما دو شب دانلود کردم شب سوم سرعتو اوردن پایین و همش بعد یکی دو گیگ دانلود کانکشن قطع میشه! در کل سگ تو این زندگی و مملکت شیری و باعث و بانی این اوضاع :grrr:
به نظر میاد ایرانسل از یک سیستم هوشمند استفاده میکنه و بعد از چند ساعت سرعت کانکشن میاد پاییننقل قول: