سلامنقل قول:
حداکثر 63
Printable View
سلامنقل قول:
حداکثر 63
سلام
یه سوال
من adsl شاتل دارم ولی متاسفانه همش wifi قطع میشه و اگه نخوام قطع باشه یاید یه سیم از مودم مستقیم به کامپیوتر وصل کنم
مودمم زایکسل گرفتم ولی باز هم قطع میشه چیکار میتونم بکنم؟
پس من چرا 100 بودم الان :دینقل قول:
حداکثر 63
زنگ بزن بهشون بگو میگفتید مودم از ما بگیرید پشتیبانی میدیم چی شد ؟ تند برخورد کد ردیفش میکنند شل بگیری سه سوت میپیچونننقل قول:
سلام
یه سوال
من adsl شاتل دارم ولی متاسفانه همش wifi قطع میشه و اگه نخوام قطع باشه یاید یه سیم از مودم مستقیم به کامپیوتر وصل کنم
مودمم زایکسل گرفتم ولی باز هم قطع میشه چیکار میتونم بکنم؟
دیشب من از یک تا 8 صبح عملا 4.68 گیگ و بر حسب سایت شاتل 5.36 گیگ دانلود کردم شاید اگه بیشتر میزدم بیشتر هم دانلود می کردم!!! اینکه واقعا عالیه سرعت شده دقیقا مثل روزای اول واقعا عالیه اما کسی می دونه چرا توی هارد من فقط 0.68 گیگ که اضافه دانلود شده دقیقا کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه همه شاتل درست شده؟
سلامنقل قول:
آقا این 63 یعنی چی ؟!
مگه برای 128 به کیلوبایت نباید 16 15 باشه ؟!
ممنون
چون سرویس حجمی هست سرعت رو بالاتر میبندن درواقع پول حجم رو ازتون میگیرن نه سرعت .
سلام
دیروز تولدم بود و من انتظار هدیه از شاتل رو داشتم ولی حتی 1 مگ هم به من ندادن !!
برای بقیه دوستان در روز تولدشان چیزی ریختن یا نه ؟
بگیر نگیر داره ! به بعضی ها میدن به بعضی ها نمیدن !نقل قول:
البته ممکنه چند روز بعد از روز تولدتون بدن ! دفعه قبلی فکر کنم 4 روز بعد از تولد من بهم دادن ! به دختره که از شاتل
زنگ زده بود گفتم تولد من چهار روز پیش بود که ! گفت می خواستیم سورپرایزت کنیم !:31:
سلامنقل قول:
جناب منظور من سرویس art هست که نامحدوده .....
اون روی 16 ثابته ؟
ممنون
به منم ندادن :دی پشتیبانش گفت دیگه نمیدیم حالا شاید به شما دادن .نقل قول:
سلام
دیروز تولدم بود و من انتظار هدیه از شاتل رو داشتم ولی حتی 1 مگ هم به من ندادن !!
برای بقیه دوستان در روز تولدشان چیزی ریختن یا نه ؟
خیر اون رو هزینه بیشتر میگیرن تا بالاتر ببندن :46: بعضی دوستان 70 هم میرسه سرعتشون .نقل قول:
سلام
جناب منظور من سرویس art هست که نامحدوده .....
اون روی 16 ثابته ؟
ممنون
من تولدم مرداد بودنقل قول:
روز بعد از تولدم زنگ زد و گفت دوره ی بعدی شما یه گیگ هدیه دارید :31:
آرت افتضاح شده دوست عزیز. منم دارم میرم مخابرات بگیرم. چه کاریه 3 برابر پول بدم سرعت مخابرات رو بهم بدن اونم 7 ساعت در شب عملاً نشه نه دانلود کرد نه صفحه دید!!!نقل قول:
با کمال احترام ولی خبر ندارین لطفاً دوستان دیگه رو گمراه نکنید. 70 بود که غمی نداشتیم. بیشتر پول میدیم ولی اونم به پای نامحدود بودنش میزنن نه سرعت بیشتر.نقل قول:
گمراه چیه دوست عزیز :دی من اولشم گفتم وضعیت منطقه به منطقه فرق داره من یکی از دوستام مشهده 24 ساعته داره بالای 120kb دانلود میکنه با اکو یکی دیگه از دوستام تهرانه به زور به 20 میرسه من خودم 60 تا 100 متغیره آرت هم همینطوره البته نوسان زیاد داره یک شب میره بالا یه هفته میاد پایین ولی در کل بالاتر از مخابراته اگر نیست که باس بیخیالش شید برید مخابرات ...
منم تولدم دوره پیش بود و این دوره 3 گیگ بهم اضافه کردن :31:
سلام دوستان
یک سوالی داشتم. خواهشا بچه ها جواب بدین....
همان طور که میدونید سرویس 128 اکو که قیلا رو 570 بسته شده بود الان 2 ماهی هست که شده 157 ، البته در تهران فکر کنم این جوری باشه و با این اوضا کار کردن با نت خیلی عذاب آوره ....
می خواستم بدونم بچه هایی الان اکو 256 یا 512 دارن در چه اوضایی هستن ؟ و سرعت هاشون چه جوریاس ؟
اگر اون ها هم مشکل دارن کلا برم یه شرکت دیگه اگه نه که برم اکو 512 بگیرم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید....
آرت اینطوری نیست. همیشه Downstream آرت1 روی 572 هست و سرعت دانلود رو روی 192 کیلوبیت در روز و 128 تو شب محدود می کنن. بعضی مواقع نرم افزارشون دانلود رو نمی تونه با وبگردی تشخیص بده و طرف با همون 572 کیلوبیت دانلود می کنه که این اتفاق خیلی کم میفته.نقل قول:
گمراه چیه دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اولشم گفتم وضعیت منطقه به منطقه فرق داره من یکی از دوستام مشهده 24 ساعته داره بالای 120kb دانلود میکنه با اکو یکی دیگه از دوستام تهرانه به زور به 20 میرسه من خودم 60 تا 100 متغیره آرت هم همینطوره البته نوسان زیاد داره یک شب میره بالا یه هفته میاد پایین ولی در کل بالاتر از مخابراته اگر نیست که باس بیخیالش شید برید مخابرات ...
اکو 512 همین طور هست یعنی چی ؟ اگه منظورت رو 157 بستن هست که جوابت نه هست چون به هیچ وجه دان استریم رو زیر سرعت قرارداد نمی بندن. سرعت 512 مثل قدیم 739 کیلوبیت هست.نقل قول:
سلام دوستان
یک سوالی داشتم. خواهشا بچه ها جواب بدین....
همان طور که میدونید سرویس 128 اکو که قیلا رو 570 بسته شده بود الان 2 ماهی هست که شده 157 ، البته در تهران فکر کنم این جوری باشه و با این اوضا کار کردن با نت خیلی عذاب آوره ....
می خواستم بدونم بچه هایی الان اکو 256 یا 512 دارن در چه اوضایی هستن ؟ و سرعت هاشون چه جوریاس ؟
اگر اون ها هم مشکل دارن کلا برم یه شرکت دیگه اگه نه که برم اکو 512 بگیرم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید....
اگه 128 اذیت می کنه اکو 512 حتما بگیر . ارزش 4 -5 هزارتومن پول بیشتر رو داره.
منظورم اینه که برای 512 هم محدودیتی گذاشتن ؟نقل قول:
اکو 512 همین طور هست یعنی چی ؟ اگه منظورت رو 157 بستن هست که جوابت نه هست چون به هیچ وجه دان استریم رو زیر سرعت قرارداد نمی بندن. سرعت 512 مثل قدیم 739 کیلوبیت هست.
اگه 128 اذیت می کنه اکو 512 حتما بگیر . ارزش 4 -5 هزارتومن پول بیشتر رو داره.
سرعت شبانه و روزانه 512 اکو در چه حده ؟
شما تهران هستین ؟
خیلی خیلی ممنونم بابت جوابتون.
سرعت شبانه و روزانه جفتش 739 هست.نقل قول:
تهران نیستم.
سرعت شبانتون هم بستگی به ترافیک منطقتون داره.
من شخصا مشکلی شب ها ندارم فقط چون پینگ بالا میره سرعت لود پیج ها کم میشه ولی سرعت دانلود اگه از سرور خوبی دانلود کنین فرقی با روز نمی کنه.
سرعت دانلود شب و روز چند کیلو است ؟نقل قول:
سرعت شبانه و روزانه جفتش 739 هست.
تهران نیستم.
سرعت شبانتون هم بستگی به ترافیک منطقتون داره.
من شخصا مشکلی شب ها ندارم فقط چون پینگ بالا میره سرعت لود پیج ها کم میشه ولی سرعت دانلود اگه از سرور خوبی دانلود کنین فرقی با روز نمی کنه.
شما کدام شهر هستین ؟
خبر دارید در شهر شما 128 ها در چه اوضایی هستن ؟ منظورم اینه که 128 ها برگشته به همون 128 ! آخه در بعضی از شهر ها الان هم 128 ها همون 512 هست.
بازهم خیلی خیلی ممنون.
من اکو 512 دارم سرعت دانلود تو روز 65 تا 66 هستش. شبانه ام از 1 تا 3 اصلا نمیتونم یک صفحه باز کنم چه برسه به دانلود از ساعت 3 به بعد به حالت عادی بر میگرده میشه همون 65-66 . تهرانم هستم.
من نهرانم خیلی وقته 128 های اکو رو به سرعت اولیه برگردوندننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب یکم جای تعجب داره چطور بعد ۲ ۳ روز یدفعه ۱۶ ساعت کانکت بودم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
زنگ زدم شاتل دعوا افتادم گفتم من برای فسخ قرار داد باید چیکار کنم؟:31:
بعد دیه قطع نشده:27:
پینگ چه افتضاح هست ....
سرعت مرور وب 62kb از طرفی داره فکر کنم داره حجمم رو میپیچون انشاالله تا فردا کاملا متوجه میشم که داره چیکار میکنه ...
پینگ از شاتل :دی فقط باید باهاش سایت خودش رو باز کنیم ...
واقعا يعني شاتل خوب سرويس نمي دهنقل قول:
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
من كه از خيلي پرسيدم مي گفتن شاتل خيلي خوبه ؟
شاتل خوب نیست ، اتفاقا افتضاحه :دی منتهی تو این اوضاع خراب شاتل کمتر اذیت میکنه ! بعضی مناطق هستند که سرویس دهنده های دیگه بهتر عمل میکنند .
به نظر من کلا همه سرویس دهنده ها شبانه خوبی ندارند شاتل هم بعضی مواقع سرعت شبانه را میاره پایین ولی الان من روزانه سرعت 2 مگ دارم که واقعا خوب است .
کد:http://pcphoto.mihanblog.com
کد:http://www.persianbanoo.com
واسه بیرجند که دوباره عالی شده
هم دانلود شبانه به شبی 5.5 گیگ رسیده و هم پینگ خیلی بهتر شده ( واسه 2 مگ )
چطور میتونم از تورنت شبا دانلود کنم در روز از تورنت با سرعت 60KB دانلود میکنه و شب هم اگر لینک مستقیم باشه تا 1 گیگ دانلود میکنم ولی اگر تورنت بذارم 30 مگ هم تا صبح دانلود نمیکنه راهی هست که مشکل حل بشه ؟ و پ ن شبا وصل میشه ؟ اگه وصل میشه برنامه ای هست که به طور خودکار سر ساعت 1 وصلش کنه ؟
بیرجند 2 مگ اکو داره یا ART ?نقل قول:
با سلام و خسته نباشینقل قول:
دوست عزیز سرعت شهرستان های دیگر ربطی به شهرستان ماها نداره. چرا ؟ چون پهنای باند مشخصی از سوی شرکت اصلی isp به نمایندگی تو شهرستان شما داده و خود نمایندگی آن را بسته به نیاز اون قسمت تقسیم میکنه و اگر حداکثر User در حال دانلود باشن سرعت شما به حداقل و اگر حداقل User در حال دانلود باشن سرعت شما به حداکثر میرسه. پس در مجموع نتیجه میگیریم که به نمایندگی تو شهرستان شما و User در حال دانلود در منطقه شما بسنگی دارد. به همین دلیل نمیشه سرعت شهرستان ها را بر یک مبنا در نظر گرفت. اگه به 2 پست قبلیم توجه کرده باشین سرعت دانلود 128 اکو بنده حداکثر به 63 میرسه که در صورتی عزیزی گفته 128 من تا 100 هم میرسه ....
دوستان آرتی برای شما هم دو روز هست سرعت وحشتناک پاین اومده و نوسان شدید داره؟ خیلی بدتر از امضای من شده دو روز هست :2: روز ها زیر 9 شب ها هم زیر 2-3 کیلوبایت.
من اشتراک اون دوستمون رو پرسیدم ربطی هم به سرعت و پهنای باند ندارهنقل قول:
اکو که دارهنقل قول:
بیرجند 2 مگ اکو داره یا ART ?
اما ارت رو دقیق نمی دونم 2232400 - 0561
دوستان من برا شرکت اکو 128 گرفتم . الان سرعتش چجوریه اکو 128 ؟ بعد من مودم قبلیه خونرو بردم شرکت همون قدیمیا به اسم bilion . اگه میشه تنظیماتشو بهم بگید من دیگه نبرم شرکت شاتل مودم را تا برام تنظیم کنند . مرسی.
من دیشب سرعته دانلودم رو 8 بود اکو128
من دیشب سرعتم نوسان داشت بین 40 تا 60
ECO 128
گفتم که ربطی به شهرستان های دیگه نداره سرعت
درسته
اینجا هم کسی من رو محدود نکرده اصلا شاتل کاری بهمون نداره کلی هم هوا رو داره ولی تموم این نوسانات و محدودیت ها واسه زیرساخت و مخابرات هست مگه این که کلی و سراسری باشه الان سرعت من درست مثل روز اول شده
سلام : واسه شاتل حتما باید مودم زایکسل بگیریم؟ دی لینک 2640 خوب نمیشه باهاش؟
تعرفه هاش چجوری؟ واسه تهران منطقه مطهری- قائم مقام (تهران کلینیک) چه شرکتی بهتره؟
مرسی
هر مودمی دوست داری میتونی بگیری ، ولی زایکسل بگیری بیشتر بهت حال میدن :دی ( یعنی حالت رو نمیگیرن )