من ميگم زير حمايت ما باشند :31:نقل قول:
راست میگه یه ترایب درست کنید بعدش دشمن بشید برید غارتشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من ميگم زير حمايت ما باشند :31:نقل قول:
راست میگه یه ترایب درست کنید بعدش دشمن بشید برید غارتشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يوزر : SPAMP30
ترايب : SPAM
اسم روستا : Only SPAM
:31::31::31:
بچه ها میشه داغون های ترایب رو اخراج کنید یه سری با امیاز بالا بیارید؟! همینطور داریم میایم پایین ...
(راستی، شاید تو مدرسه از هفته بعد بازی کردم و سیتر نخواستم، معلم ها چند تاشون بازی میکنن!! اگه بشه میرم زیر حمایتشون!)
راستی اگه میشه ادرس یاهو هاتونو به من بدید تا ادتون کنم
نمی خواین شما منو ادد کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
],k ldo,hl fn,kl ;d isjdn dh h'i s,hgd nhajl vhpj jv f\,vsl
بچه ها ببينيد چه بلايي سرم اومده خواهشا كمك كنيد نيروهام رو دوباره بازسازي كنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان نفهمیدم
این نیو استراتژی چی شده؟
کی باید رو کی سیت کنه؟
lol !!! بدون جاسوس حمله کردی ؟؟؟
یعنی وقتی همه ی نیرو های من مردن و من ریپورتش رو گذاشتم بازم نگرفتی بدون جاسوس مثل من میشی :((
من الان 80 تا سوار دارم ولی اگه اونا نمرده بودن الان 130 تا سوار داشتم
آخی! چرا خب از این کارا میکنی؟(دوروزه شاخ شدم؟! نه؟!!برا تو شاخ میشم!)
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآهنقل قول:
پسر چیکار کردی ؟
تازه بعد از اسکات کردن من از سیمولیتور هم استفاده میکنم
بابا شماها خیلی بی کله این !!
بنظر من دیگه آپ نکن فقط نیرو بساز تا یکم جبران شه
407/652
کسی ریسورس اضافه داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 508 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 522 بدبخت شدم!
البته زیاد هم مهم نیس، تا 2 ساعت دیگه آپگرید هام ساخته میشن، ولی ذخیره هام پریده. غارت هم زیاد نمیتونم بکنم(نمیدونم چرا. 50 تا اسپیر و 50 تا شمشیر زن و 20 تا اکس میفرستم همیشه)
استراتژی جدید اینه که همه نیروهاشونو به رهبر گروه اعلام کنن و اون هم بگرده دنبال هدفهای بالای 500 امتیاز و اگر احتیاج شد رهبر گروه سیتر بازیکنا بشه تا هم نظارت کنه هم نیروی مورد نیاز رو درست کنهنقل قول:
نه بابا منم ذغالیم فقط سرعت عملم بالاس :31:نقل قول:
دفه آخرش باشه ها :31:نقل قول:
نقل قول:
بابا ديروز اسكاتش كردم ولي امرزو ديگه حوصله نكردم اسكاتش كنم به همين خاطر نيروهاش رو بيشتر كرده بود الان هم مشكلي نيست نيروها تو سه سوت دوباره ساخته ميشن راستي اكانت پي سي الان دست كيه ؟؟؟ پي سي به من گفت به اين حمله كنم و من فكر كردم پي سي دست پدرامه به همين خاطر جهاد كردم .
عوضش يه فارم 500 الي 600 امتيازي نصيبمون شده .
ميگم كسي از اين ليدر گروه 4 اطلاعي نداره ؟ نيوكلاي رو ميگم قرار بود 2 روز سيترش باشم تا برگرده ولي الان 4 روزي ميشه خبري ازش نيست حتما مرده :دي
اگه مرده باشه بايد يه فكري به حال اين اكانتش بكنيم (اينجا هم محل اسمايل هست )
پدرام منو از لیدری گروه اول بردار
اعصاب مصاب ندارم.من تا حالا کسی از بچه های این تاپیکو مسخره نکرده بودم و سعی کردم با همه شوخی داشته باشم و رفیق باشم ولی یکی انگار بدبرداشت کرده بوده رفتار منو.مشکلی نیستش،منم رفتارمو تغییر میدم تا دیگه متهم به احمق بودن و دلقک بودن نشم
يه سؤال:
اين روستا كه صفا اول تاپيك گزاشته چقدر روش كار شده؟!!!!!!!!!!!!!
خيليل باحاله نه؟
ليدر گروه ها بايد در جريان نيروهاي همه گروهشان باشند و اگر خواستند همه گروه بايد روي اون سيت كنند(مهم نيست آنلاين هست يا نه چون به هر حال هر زمان خواست ميتواند وارد بشود و شما هم تايمي را از دست نميدهيد)نقل قول:
تمام روستاهاي بالاي 400 اطراف گروه را بايد ليست كنند و بعد كلير كنند طبق اولويت البته بعد از تاييد من
شما هر فردي همكاري نكرد اسمش را به من بدهيد.من كه نميتوانم همه چيز ترايب را از غيب بدانم.اگر هر فردي مسئوليت خودش را انجام ندهد مثل قطع شدن يك شريان خون بدن است كه به كل بدن اسيب ميرساندنقل قول:
آقايان و خانمهاي ايراني كه طلبه ترايب ايراني بوديد.بسم ا... يكخورده سيستماتيك تر بازي كنيد
هر جا هم سوال داشتيد از خود من تو ايميل بپرسيد
ليدرهاي گروه ها هم اگر گيج هستند از من بپرسند
الان اگر جاي پا ترايب را سفت نكنيم اخرش زمان رسيدن نوبل رنكمان ميره بالاي سي
خیلی باحاله من که خیلی خوشم میادنقل قول:
وای بر تو بادنقل قول:
باید لحظه ای اسکاتش کنی پسرم :31:
آخ جون ریسورساشو بفرس اینورنقل قول:
هااااااا ؟؟؟نقل قول:
کی اینکارو کرده ؟
بستگی داره چقد سریع باشی ؟نقل قول:
الان دیگه این روستا سوسک به حساب میاد :دی
پدرام نگفتي پي سي دست تو هست ؟؟؟ لااقل اگه دست تو باشه من ميدونم كه نيرهام رو الكي هدر ندادم و با حكم رهبري عمليات انتحاري انجام دادم :دي
راستي مصطفي من كلي از افرهاي تو رو قبول كردم تو هم افرهاي من رو قبول كن تا فردا بايد دوباره عين اين نيرو ها رو بسازم اسپيرها كه دارن ساخته ميشن ميمونه اكس و ال سي ها .
اسپير براي چي؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
فقط ال سي و اكس و رم بساز
فقط همينا
اصلا دنبال نيزه دار نباش.بعد از اينكه هجومي ات درست شد اگر خواستي شمشيرزن بساز
ولي بهترين دفاع حمله است.
بقيه گروه چهارم هم به اين dragoon58 حمله كنند امشب رم بفرستيد تا ديوارش خراب هم بشود
اونهايي كه دهكده شان هجومي است سريع همسايه هاشون را اسكات كنند .اون روستاهايي كه هجومي بودن كلير كنيد چون خطرناكه براتون
آفرين داوود كارت خوب بود نيرو نبايد تو روستا بيكار باشه.بايد كلير كنه
شرمنده سرم شلوغ بود.نقل قول:
چشم ...
آيدين من آفر تو رو قبول كردم حالا تو آفر منو قبول كن :31:
منجنيق بهتره يا رم؟؟؟؟
مصطفی سیترت کردم. حال این معلم مارو بگیر!!(حمله نکنی!!) امتیازش داره زیاد میشه، نباید تزش عقب بیافتم.
(100 تا جلو بود! نیم ساعت پیش یه دونه امتیاز عقب بودم ازش!! دوباره زد بالا)
خیلی خیلی ممنون
منجنيق توي وردهاي پرسرعتتر بهتره
ولي تو 21 رم بهتره
من گروه 3 هستم ولي چون گفتيد حمله كردم !!!نقل قول:
بقيه گروه چهارم هم به اين dragoon58 حمله كنند امشب رم بفرستيد تا ديوارش خراب هم بشود
نيروي دفاعي تو روستام دارم يعني يكي برام ساپورت فرستاده ولي هجومي هام 90 درصد مردن الان هم زدم ال سي ها دارن ساخته ميشن اكس ها هم نصفش رو امشب ميتونم بزنم ساخته بشه كلا همه چي حله اسپير رو هم ميخوام كنسل كنم به جاش ال سي ميسازم البته رم هم احتياج دارم .
چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من عمرا اونو قبول کنم
بابا شماها خیلی مفت خور :دی
رم دیوار خراب میکنه اما منجنیق ساختمونا رو هم خراب میکنه البته در هر بار حمله فقط یکینقل قول:
بابا آبتین , سرعت عملت منو کشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خجالتمون نده:46:نقل قول:
ما كه در مقابل شما 0 ريم:31:
میگم داوود با این کشته هایی که دادی کلی Od رنکت رفت بالا ها
برو حال کن :دی
نیم ساعت دیگه میتونم برم تو اسپید
اخجووون
رفتم تو اسپید به به به
برای روستای 10 کیلویی چی پیشنهاد می کنید
می خوام طوری باشه که هم حداکثر نیرو داشته باشم و هم لول ساختمونا بالا باشه
مثلا غیر از منابع و انبار چی رو پایین بیارم
شما ها چی کار کردید که ضرر نکنید؟
این ترایبی که جدیدا میخواین درست کنین چجوریه؟ فقط برا غارت و اینا درست میکنین؟اگه کاری از دست من بر میاد بگین!!!!!!
بدبخت شدممممممممممم
به یکی با امتیاز 1000 حمله کردم
فکرشم نمیکردم
همهی چیزام نابود شد شانس اوردم تونستم نوبلو داشته باشم
الان دوباره شروع کردم
60 Swordsmen
80 Scouts
89 Light cavalry
1 Nobleman
من حالا می تونم وارد ورلد 10 بشم
permium mikhad ke !!!!!!!!!!!!
ورد 21 رو میگی ؟نقل قول: