ببخشید ببخشید اما لعنت به جد ور جد پاسماناماد با پشتیبانی بی سواد و الاغش.رسما گاو تشریف دارند.سرعت افتضاح آی پی الان یه هفته است تغییر نمیکنه.بتلفیلد را از پریشب واسه دانلود گذاشتم تازه 10 گیگ بیشتر دانلود نشده!!!(3روزه لپ تاپ روشنه)
Printable View
ببخشید ببخشید اما لعنت به جد ور جد پاسماناماد با پشتیبانی بی سواد و الاغش.رسما گاو تشریف دارند.سرعت افتضاح آی پی الان یه هفته است تغییر نمیکنه.بتلفیلد را از پریشب واسه دانلود گذاشتم تازه 10 گیگ بیشتر دانلود نشده!!!(3روزه لپ تاپ روشنه)
این مشکل از خود پاسماناماده (---- تو اسم گذاریشون)چه جالب پی سی ورد ر ی د ن را فیلتر میکنه:n08:نقل قول:
اگه منظورت نرم افزاری هست که اره دقیقا چون دستی انجام میشه همون تعرفه رو میگیری که از اکانتینگ هم محدود شده ولی اگر منظورت داون استریمه که بدبخت میشم حالا منظورت کدوم یکی بود؟نقل قول:
به نظر من میخواستن ای پی استاتیک بدن به کسی اشتباهی برای تو ست کردن که اگر هم اینطوری بود احتمالا توی مودم خودت هم باید اون ای پی رو ست میکردی ولی با پشتیبانی تماس بگیر ببین دلیلش چیه ؟نقل قول:
ضحی 2020
اگر پورتت انتقالی هست به ماناماد 3036
ماناماد 2227007
نه بابا شایان از منطقه 5 باهنر داریم میریم خیابون 1 ایثار همون رجایی میمونم ولی دهن سرویس فیبر نوری فقط باید از مارمالاد بگیرم :n02: اگه اینطوری پس خوبه همین 512 نامحدود که الان دارم اونجا هم میگیرم سرعت 24 ساعته ثابت روی 65-70 پینگ هم که خیلی خوبه :n12:نقل قول:
هم دان استریم و هم نرم افزاری مثلا شما تا ساعت 5 عصر تو ماناماد میتونی تمدید کنی و وقتیه که همشون هستن و باید دستی این کارو انجام بدن که100%دان استریمتو تغییر میدن اما تو ضحی 24 ساعتس و اگر از سرعت بالا بیای رو سرعت پایین احتمالش خیلی بالاس که نرم افزارشون اشتباه کنه و رو سرعت بالاییه بمونی مثلا یکی از دوستام سرعت 1مگ محدود داشت از 1مگ اومد 128 نامحدود و سرعتش شده بود 60کیلوبایتنقل قول:
خب دوستان این ماناماد کل شارژمو دزدید یه ابیم روش(حرومشون بشه انشاالله) الان1500تومن واسم مونده دو هفته دیگه هم زمان دارم به نظرتون چیکار کنم؟ترافیک بخرم یا قید دو هفته رو بزنم و تخلیه کنم؟دیگه غیر قابل تحمل شده واسم:n21::n21::n21::n21::n21:
زنگ زدم به پشتیبانی میگم شبانه ازم شارژ میخوره میگه یه بار ساعت 2 و یه بار قبل 6 باید مودمو ریستارت کنی هر روز یه قانون جدیدی در میاره 1ساعتی که از شبانه خورده(ساعت6تا7)کم بوده اینم بهش اضافه کرده adslشون بدرد خودشون میخوره
اه تف به این اینترنت
پایداری زیره صفر