دوستان لطفاً جواب بدید
نقل قول:
Printable View
دوستان لطفاً جواب بدید
نقل قول:
شما اول باید انصراف بدید، بعد برید نظام وظیفه تا تکلیفتون مشخص بشه که میتونید بعد از انصراف ادامه تحصیل بدید یا نه، اگه مشکلی نباشه یه نامه بهتون میدن که ببرید دانشگاه که ادامه تحصیل شما مانعی نداره. با پلیس +10 کاری ندارید.نقل قول:
ممنوننقل قول:
مگه قانونش این نیست که بعد از انصراف یکسال فرصت هست برای ادامه تحصیل؟؟
پس برای چی دیگه باید برم نظام وظیفه؟
یعنی امکان داره نذارن ثبت نام کنم دانشگاه جدید؟؟ فقط یکسال از معافیت تحصیلی استفاده کردم
انتخاب اولم (مهندسي شهرسازي واحد مشهد) قبول نشدم:n03:
انتخاب دوم (شهرسازي) قبول شدم :n03:
شهرسازي با م شهرسازي چه فرقي ميكنه دقيقا ؟ :n03:
آهان، من اینکه شما فقط 2 ترم خوندید رو ندیدم.. اگه هنوز فرصت دارید نه مشکلی نداره، اما از مسئول نظام وظیفه دانشگاهتون هم سوال کنید تا خیالتون راحت بشه.نقل قول:
خیالم راحت شد. فکر کردم دیگه کارم تمومهنقل قول:
میخوام اول برم دانشگاه آزاد سوال کنم بعد که مطمئن شدم بیام از پیام نور انصراف بدم.
این مراحل انصراف بیشتر از یک روز طول میکشه؟؟
آخه دانشگاه آزاد مهلت ثبت نام کارشناسی پیوسته بدون آزمون رو تا فردا (25 شهریور) اعلام کرده.
حالا اگه فردا نتونستم برم مشکلی پیش نمیاد؟؟
چطور مهلت ثبت نام تا فرداست ولی هنوز ثبت نام سایت Azmoon بازه :n13:
سلام
دوستان من 43 واحد تا حالا پاس کردم
میخوام انصراف بدم آیا مدرک معادل میدند؟
کارشناسی پیوسته میخونم
آیا یه خانوادم خبر میدند؟از چه طریقی؟
دوستان اگه کسی دانشگاه آزاد امسال کنکور داده باشه و انتخاب اول قبول شده باشه میتونه انتخاب های بعدیش مثل انتخاب دوم را بره؟ممنون میشم سریع جواب بدید خیلی فوریه
سلامنقل قول:
ماده 67 :
معادلسازي واحدهاي درسي گذرانده شده، پذيرفته شدگاني كه قبلاَ دروسي را در يكي از واحدهاي دانشگاهي و ساير مؤسسات آموزش عالي معتبر داخل و خارج از كشور گذرانده اند، مشروط به شرايط زير است :
1-67 – دانشجو با توجه به سوابق تحصيلي خود، مجاز به تحصيل در رشته جديد باشد.
2-67 – دانشجو از طريق آزمون سراسري وارد دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي مربوط شده باشد.
3-67- دروس گذرانده شده قبلي از نظر تعداد واحد درسي كمتر از تعداد واحد درسي دوره جديد نباشد.
4-67- محتواي آموزشي دروس گذرانده شده، حداقل 80 درصد با محتواي دروس مشابه در رشته جديد مطابقت داشته باشد. و نمره های هر یک از دروس کمتر از 12 نباشد.
تبصره 1 : معادلسازي دروس، توسط 3 نفراز اعضا گروه آموزشي ذي ربط در واحدهاي دانشگاهي پذيرنده دانشجو با رعايت موارد فوق انجام مي شود.
تبصره 2 : نمرات دروس پذيرفته شده، عيناَ در كارنامه دانشجو ثبت مي شود و در تعيينميانگين نيمسال محاسبه نمي گردد، ولي در محاسبه ميانگين كل نمرات در پايان دوره محاسبه خواهد شد.
تبصره 3 : به ازاي هر 20 واحد درسي معادلسازي و پذيرفته شده، يك نيمسال و كسري ازواحدهاي باقي مانده كه از 12 واحد كمتر نباشد نيز يك نيمسال از مدت مجاز تحصيل كسرمي گردد.
تبصره 4- پذیرفته شدگان آزمون سراسری در دوره های کاردانی و کارشناسی چنانچه قبلا دروسی را در یکی از دوره های کاردانی یا کارشناسی گذرانده باشند برابر مفاد ماده 67 آیین نامه آموزشی و بند های مربوطه قابل معادلسازی است .
تبصره 5 – دروس فارغ التحیصلان مقاطع کاردانی و کارشناسی که در آزمون ورودی مقاطع کاردانی یا کارشناسی رشته یا گرایش دیگری پذیرفته می شوند برابر مفاد ماده 67 آیین نامه آموزشی وبندهای آن قابل معادلسازی است .
تبصره 6- هزینه معادلسازی هر واحد درسی برابر یک سوم شهریه متغییر درس مربوط مطابق با آخرین دستور العمل شهریه می باشد .
تبصره 7- معادلسازی و پذیرش دروس گذرانده شده دانشجویان انتقالی و میهمان بر اساس ماده 52 و تبصره های آن انجام پذیر است .
تبصره 8- معادل سازی دروس عمومی و تربیتی دانشجویان و فارغ التحصیلان مراکز تربیت معلم با دروس دانشگاهی بر اساس مصوبه جلسه 288 شورای عالی برنامه ریزی مورخ 13/9/73 که ضمیمه این آیین نامه می باشد انجام میگیرد .
تبصره 9 – معادلسازی باید در نیمسال اول شروع به تحصیل دانشجو انجام شود لیکن چنانچه بدلایلی به تأخیر افتد انجام آن باید با مقررات زمان شروع به تحصیل دانشجو صورت گیرد.
+
تا جایی که من میدونم خانوادتون در جریان قرار نـمیگیرند
مگر اینکه قوانین تغییر کرده باشه که به طریقی اونها رو مطلع کنند.
موفق باشید....
منظورم از معادل، فوق دیپلم بودنقل قول:
+
تا جایی که من میدونم خانوادتون در جریان قرار نـمیگیرند
مگر اینکه قوانین تغییر کرده باشه که به طریقی اونها رو مطلع کنند.
موفق باشید....
آیا در صورت انصراف مدرک فوق دیپلم به من میدهند یا خیر؟