مرسی بابت کمکتون! اصلا به ذهنم خطور نکرده بود!!! / خط رانژه هست٬ اما تا وقتی که شاتل باور نکنه مشکلی حل نمیشه!نقل قول:
Printable View
مرسی بابت کمکتون! اصلا به ذهنم خطور نکرده بود!!! / خط رانژه هست٬ اما تا وقتی که شاتل باور نکنه مشکلی حل نمیشه!نقل قول:
آخرشم جواب من بینوا رو ندادید...:
به نظر میاد باید بشینم به پای همین صبانت بازم به شغل شریف مگس کشی وقتی سرعت از 1024 میشه 128 ادامه بدم و منتظر پایان دانلود بمونم.......کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3965733&postcount=8303
البته مگس کشی شغل شریفیه و میگن برخی بزرگان کشور هم شغل اصلیشون مگس کشیه (منبع موثق روزنامه ک.)... البته در اینکه صبانت با این عمل بشر دوستانه باعث میشه ما توجه بیشتری به مگس ها بکنیم شکی نیست و بشر رو از معضل مگس نجات میدیم (البته تولید مثل مگس بالاس فایده نداره)... البته از دید روانشناختی من به نتایجی در مورد عقده های دوران کودکی صبانت رسیدم که نشون میده این فرد وقتی بچه بوده خونه اولشون در WC با پهنای باند خیلی حجیمی داشته ولی خونه دومشون در WC ش پهنای باند بسیار کمی داشته و این عقده شده و اینجور دل ما جوانان و لاله های وطن رو خون میکنه تا ما هم عقده ای بشیم... البته از دیدگاه های دیگه هم خواستید بگم؟ میگما...
بابا یکی به من بگه چجوری میشه شاتلو پیچوند... آخه من رزومه شرکت از تو قبر کی بیارم بدم 512 بگیرم...
نصفه شبی چت زدم نمیدونم چی میگم برم توی حالت Hibernate شاید سیستم عاملم به حال عادی بازگشت...
با سلام به همه دوستان
من در تهران زندگی میکنم و کارت تخفیف شاتل رو می خواستم
ببخشید چون عضو جدید هستم امکان پیام خصوصی را ندارم
اگر لطف کنید فقط شماره کارت را هم بدهید ممنون میشوم
منم حدود 2 3 هفته اين مشكل را داشتمنقل قول:
روز اول زنگ زدم پشتيباني چند بار مودم را ريست و كانفيگ كرديم نشد:41:
از فرداش تا حدود 2 3 هفته كه كاملنگ درست بشه اين پشتيباني منا كچل كرد :19:
تو كلاس بودم زنگ ميزد كه مشكلت حل شد يا نه؟
اولش مودم را ــ بعد از ريست و كانفيگ مجدد ــ آپگريد كردم ، حل نشد:41:
سيم تلفونا عوضيدم ، حل نشد:41:
هر كاري كه اون خانمه پشت تلفون ميگفتا انجام ميدادم حل نشد:41:
تا آخرش پشتيباني حضوري برام فرستادن و حل شد:10:
اومد آي پي ها را از اول چك كرد و يه سري كار ديگه كرد حل شد:8:
البته اون خانمهي پشتيباني يه بار لا به لاي حرفاش گفت كه ما اينجا يه كاري كرديم درست شد:27:
حالا شما سيما عوض كن و ريست كن و دوباره كانفيگ كن
نشد آپگريد كن
اگه نشد آي پي هارو چك كن
ديگه اگه نشدزنگ بزن پشتيباني :31:
(دل ميسوزه. از تهران زنگ ميزدند به موبايلم كه تو اصفهانم و حدود 10 20 دقيقه اي مكالمه طول ميكشيد :31:)
:40::11:
بحث ديگه اي نبود به جز مگس و WC و ... :2:نقل قول:
يه كاري ميتوني بكني:27:
جعل نامه ي دانشگاه:46:
Downstream575نقل قول:
Upstream157
والا خودمم نمیدونم چرا اینجوری شده؟؟؟
سیامک جان من نوکرتم انشا الله واسه شما جور میشه....:10:نقل قول:
دوستان واسه وب گردی آرت هوم بسه؟
آخه این آرت 1 هزینش رفته بالا واسم سخته
Copy Direct Link رو بزنی نتیجه تست رو میتونی بیاری اینجا....نقل قول:
چرا اکو نمیگیری؟؟؟نقل قول:
دلمو کباب کردی سیا جون، خدا دلت کباب کنه! نه اشتباه شد ببخشید...من الان احساس عذاب وجدان دارم که 512 دارم و تو نداری. بیا 512 م مال تو...بوی گندم مال من، هر چی که کاشتم مال تو...:37:نقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم قابل نداشت!:31: شما کدوم شهری که شاتلت اینقدر گیره!!! زنگ بزن اینو بگو، اصلا حرف رانژه و اینا نزن، بگو: من نصاب نمیخوام الان پشت تلفن راهنمایی کنید تا کانکت بشم.
برای وبگردی آرت هوم عالیه. ولی اکه میتونی اکو بگیر، چون هم هزینه ش کمتره و هم میتونی مثلا 128 بگیری.نقل قول: