اگه امکانش هست براتون هارد رو کلا فرمت کنید و دوباره پارتیشن بندی کنید و دوباره چک کنید درست نشد فریم ویر هارد رو آپدیت کنید و دوباره بررسی کنیدنقل قول:
Printable View
اگه امکانش هست براتون هارد رو کلا فرمت کنید و دوباره پارتیشن بندی کنید و دوباره چک کنید درست نشد فریم ویر هارد رو آپدیت کنید و دوباره بررسی کنیدنقل قول:
relocated sector ها خیلی زیاد شده و بعید میدونم نرم افزاری و با hdd regener درست بشه ببرید به یک تعمیرگاه معتبرنقل قول:
از سال پیش تا حالا مقدار Reallocated ثابت مونده ! تعمیرگاه هم بردم میگن که مشکلی نداره !نقل قول:
حالا چرا نرم افزار سلامتی رو OK زده ؟؟؟
آقا مهرداد میشه این relocated sector های هارد رو پس تعمیر کرد ؟نقل قول:
چجوری تعمیر میکنن ؟ تعویض قطعه است یا ... ؟
سکتورهایی است که قابل خوندن و نوشتن نیست و تعدادش هی زیاد تر میشه والا من یک هارد رسید با نرم افزار hdd regener, و فرمت سطح پایین درست نشد بی خیالش شدم ولی فکر کنم با تعویض پلاتر درست شه ولی بازم مطمئن نیستمنقل قول:
با سلام
من یه 2 روز میشه یه هارد وسترن ultra 1tb گرفتم الان چند روز دارم تست کپی میگیرم
مشگل من اینه که من هارد رو با ntfs فرمت کردم و فرمت اولیه هم همین بود برای تست 3 تا فابل 1 گیگ رو همزمان(داخل پوشه هست یا یه یه فایل 1 گیگ فرقی ندارد ) از کیس کپی میکنم تو هاردم بعد که اخری پارت 1 گیگ اولیه میرسه یه stop میکنه یعنی از مقداری که به صورت مدام کم میشه stop میشه بعد چند ثانیه معمولا 5 ثانیه صول میکشه تا پارت 1 گیگ اول بریزه مدام همون صفحه بازه خودم میبینم که داره تموم میشه بعد 5 ثانیه حرکت میکنه پارت دوم هم تا اتمام شدنش یعنی اخری پارت 2 که داره تموم میشه 5 ثانیه طول میکشه تا پارت اخر یه این صورت هست
ضربه نخورده اصلان
من با هارد سونی تست کردم به این شکل نبود شاید سرعت کم باشه ولی مدام صفحه کپی ویندوز در حال کم شدن از حجم ارسال.
تو رو خدا کمک کنید باور کنید 230 t دادم با خوشحالی ولی الان دارم دارم نامید میشم از وسترن
راستی گارانتیش سازگاره
سلام
من یه هارد اکسترنال دارم که ارور calibration retry count میده که مقدارش 1 هست الان و سرعت انتقالش هم به زور به 20 مگ در ثانیه میرسه هارد هم silicon power A80 هست و گارانتی داره هنوز
و به هارد لپ تاپ دارم که ساتا هست و لپ تاپم هم Acer 5742G هست اینم باز موقعی که میخوام از یه درایو یه فابلی مثل فیلم بریزم تو یه درایو دیگه سرعتش همون حدود 20 مگ هست و HD tune هم چک کردم این هارده مشکلی نداشت
یک مخواستم مشکل هارد اولی که ارور داره برطرف بشه
دو می خواستم بدونم چه طوری میتونم سرعت انتقال این دوتا هارد رو بالا ببرم
سلام .نقل قول:
پیشنهاد میکنم از نرم افزار Teracopy برای انجام عملیات copy/paste استفاده کنید .
منظور من چیز دیگه بود میگم تازه هاردو گرفتم اینطوری کسی هست که عین من مشگل داشته باشه؟
نقل قول:
منظور من چیز دیگه بود میگم تازه هاردو گرفتم اینطوری کسی هست که عین من مشگل داشته باشه؟