پوشش 5G ایرانسل اضافه شد به سایتشون
لازم به ذکره که 5G NSA هست شبکه و تنها دستگاهای شیاومی و هواوی فعلا قابلیت متصل شدن دارن
گوشی های سامسونگ با تنظیمات فقط روی اندروید ۱۱ قابلیت اتصال داره
باید دید تا چن وقت دیگه چطور میمونه
Printable View
پوشش 5G ایرانسل اضافه شد به سایتشون
لازم به ذکره که 5G NSA هست شبکه و تنها دستگاهای شیاومی و هواوی فعلا قابلیت متصل شدن دارن
گوشی های سامسونگ با تنظیمات فقط روی اندروید ۱۱ قابلیت اتصال داره
باید دید تا چن وقت دیگه چطور میمونه
واقعا اینترنت براشون شده معزل از اولش اینطور بود اینترنت رایگانو با هزار محدودیت میفروشن مردم بنده اصلا نمیتونم گیم بازی کنم انتن دهی رو عمدا ضعیف کردن در حالی که همه جا فرکانس هایی میفرستن که نمیشویم لوله ها هم میلرزه
گوشی من سامسونگ a52 5g با اندروید ۱۲ هست خونمون هم جفت دکل که تو سایتش زده ولی وصل نشد . تنظیمات خاصی داره ؟نقل قول:
اگر رو اندروید 12 هستید از گوشی بک اپ بگیر اطلاعاتت رو (سرچ بزن اموزش فلش رام سامسونگ ) راحته کار زیادی ندارهنقل قول:
با ادین رام اندروید ۱۱ رو بگیر فلش بزن csc اش رو هم غیر از home بذار (رام های سمت اروپا بنظرم بهتره)
بعدش توضیحات لینک زیر رو بخون :rolleye:
کد:https://forum.xda-developers.com/t/enable-5g-with-ca-for-us-s20-series-for-use-in-europe.4254273/
عرزشی بازم بگو مرگ بر امریکا
5G low band وسط بیابون
کد:https://youtube.com/shorts/GsW5ZlOqoss?feature=share
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل عالی مبنوازد
540 مگابیت سرعت و ساعت ۹ شب
4CA 256Qam 4×4 mimo
مدل گوشی ؟نقل قول:
Poco F3نقل قول:
رام و کرنل کاستوم
ایرانسل از افتتاح چهارمین سایت ۵G تبریز خبر داد
ایرانسل امروز خبر از راهاندازی یک سایت ۵g جدید در شهر تبریز داد. به گفته ایرانسل، این چهارمین سایت ۵g ایرانسل در این شهر و ۱۰۶ امین سایت ۵g در سراسر کشور است.
ایرانسل گفته این سایت فایوجی امروز ۸ شهریورماه با حضور وزیر ارتباطات در سالن شهید قندی و به صورت آنلاین راهاندازی میشود. این اپراتور میگوید در اردیبهشت ماه، خبر از راهاندازی ۴۶۰ سایت فایوجی در سراسر کشور داد که تا کنون ۸۷ سایت افتتاح شدهاند تا مجموع دکلهای مخابراتی ۵G ایرانسل به ۱۰۶ دکل برسد.
اینترنت ۵G ایرانسل فعلا روی فرکانسهای زیر ۶ گیگاهرتز ارائه میشود ولی به گفته خود این اپراتور، توسعه اینترنت فایوجی امواج میلی متری در دستور کار آنها قرار دارد. امواج میلی متری برای استفاده در مناطق شلوغ و پر تراکم مانند مراکز تجاری و اداری، ورزشگاهها، میدانهای شلوغ شهری، بیمارستانها و فضاهای بسته بزرگ مناسبتر است.
ایرانسل فعلا در مقایسه با همراه اول و رایتل و شاتل موبایل، سایتهای فایوجی بیشتری راهاندازی کرده و به مرور دارد برای راهاندازی اینترنت ۵G روی سیمکارتهای فعلی کاربران آماده میشود. پوشش ۵G در تمام مراکز استانها و شهرهای اصلی؛ برنامه ایرانسل برای دو سال آینده است.
هنوز ایرانسل قیمت اینترنت ۵g خود را اعلام نکرده است یا سیم کارت ۵g وارد بازار نکرده و مشخص نیست کاربران برای اتصال به شبکههای ۵G این شرکت، باید هزینه جدیدی بپردازند و مثلا سیم کارت جدیدی خریداری و روی گوشی ۵g خود قرار دهند یا اینکه با همین سیم کارت های فعلی نیز میتوانند به اینترنت ۵g وصل شوند.
فعلا، غالب کاربران در مناطقی که سایت ۵g ایرانسل راهاندازی شده است؛ از طریق وای فای عمومی و هات اسپات به ۵g وصل میشوند. یک مشکل بزرگ دیگر پیش پای ایرانسل برای توسعه ۵g در سراسر کشور، عدم اتصال گوشیهای سامسونگ و آیفون به شبکه ۵g ایران به خاطر تحریمها است.
سال گذشته، مدیرعامل ایرانسل وعده داد این مشکل را بهزودی حل خواهند کرد ولی تا کنون هنوز رفع نشده است و اینگونه، بخش بزرگی از کاربران نمیتوانند با گوشی تلفن همراه خود به شبکههای ۵G وصل شوند.
بیژن عباسی آرند، مدیرعامل ایرانسل: ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار گوشی 5g در شبکه ایرانسل داریم که ۹۷۰ هزار عدد از آنها که عمدتا چینیاند، میتوانند در شبکه ایرانسل فعال باشند. گوشیهای کرهای و دیگر کشورها به دلیل تحریمها قابلیت استفاده از 5g را ندارند.
هر چهار تاش خیلی وقته فعالن از همش استفاده کردم 2 ماهه..یا جو تبلیغاتیه یا اشتباه میگن چهارمین..باید 5 امی فعال میشده.نقل قول:
Deleted post
سلام
مودم سیمکارتی هم مثل گوشی باید رجیستر بشه؟
4 امین سایت درست هست اومدن فقط شو اومدن ک فعال شده از قبل درصورتی بودهنقل قول:
سایت های 5جی ک اول نصب راه اندازی میشن توی اسپید تست قسمت نقشه هاش میان یک ماه قبل از اینک تعداد زیادی رو توی تهران فعال کنه فایوجیشونو تو اسپید تست چون یوزر ها تست زدن اومده بود
توی نقشه خود ایرانسل هم قبلا اون 4 تا اضافه شدن سایت جدید اینور قرار داشت
منتهی بعد از این شاید پنجشنبه تو اسپید تست اضافه بشه اگر سایت جدیدی باشه
ولی همون سایت قدیمی هست ک فقط شو اومدن باش
ی سری از سایت ها هم مثل اندیشه هستن خاموشه میاد روشنشون میکنه بعد شو اف میکنه اتشون هرچند ک این سایت رو کرده از قبل و روی این دکل سکتور های 2300 رو داره
سایت اندیشه ک شو افشو سال پیش اومدن فاز 1 سر 6 ام غربی (شقایق)
خیر نیازی نیستنقل قول:
منتهی مطمعن بشید مودم سیمکارتیون موقع ثبت ریجستریش رو چک بکنید ببنید مشکل خاصی نداره (چون پیش اومده ک مودم های ک اکثرا استوک بودن مثل netgear با کلی دنگ فنگ تونستن برگردونن ریجستریشو)
مودم نیازی به ریجستری نداره تو شبکه بیاد باید شناسایی بشه و ...
پهنای فرکانس 5G ایرانسل 80 مگاهرتز شده چند روزه..تبریز یکی از سایتاش تست کردم مثل اینکه لینکش فوله بیشتر از 200 مگ نداد..یه تست میکنید بی زحمت ببینید سمت شما چطور شده ؟نقل قول:
من منطقه امون فعال نیست تو نقشه سایت اندیشه زده ک فعاله ولی رو دکل خاموشه تهران هم کارم گیر نیافتاده برمنقل قول:
اینجا اکثرجاها 100 مگاهرتزه
اخرین تست هایی ک میزنیم تو گپ واتس میفرستن بچه ها تونستن ۱.۵ گیگابیت بوده مشکلی نداره اون eNB تون مشکل پهنا لینک داره ب مرور تقویتش کنن درست میشه
شمارت رو پخ کن دوست داشتی عضوت کنم
حیف فرکانس 2300 ک اینا اوردن تی دی رو روش
تی دی باید جمع شه ب کل فرکانسش ازاد شه بیاد رو 5g
چسب دکل با اینکه سکتور های 2300 داره سرعت ب زور 4 مگابیت میده ک فقط باشه
نوع باند tdd هست و کنار fdd حتی aggregate میشه روی گوشیا.2 تا کریر 20 مگاهرتزی 2300 داره که هم با همدیگه aggregate میشن هم با باندای دیگه.هم Volte داره و برای مکالمه جوابه. ولی سیمکارت مودم های td فقط اجازه دسترسی به باند 3500 دارن به 2300 وصل نمیشن فعلا.2300 برای موبایل استفاده میشه فعلا.نقل قول:
ایرانسل 3 تا کریر 20 مگاهرتزی داره از بازه 3540 تا 3600 برای مودم ها ولی با سیمکارت معمولی موبایل هم میشه بهش وصل شد با گوشی هایی که باند 42 ساپورت میکنن ولی مکالمه نداره فقط دیتا هست، که به قول شما آینده بهتره این 60 مگاهرتزو خالی کنه اضافه کنه به 100 مگاهرتزی که از 3600 تا 3700 به 5G اختصاص داده و سیمکارت مودم هارو به 2300 دسترسیشونو باز کنه.اینجوری پوشش فضای داخلی مودم های TD هم خوب میشه.
ایران بخاطر زیرساخت شخمی ک دارهنقل قول:
اون تایم وایمکس رو جمع کرد فرکانسش رو اورد رو تی دی و فک کنم تو دنیا شاید الان فقط ایران باشه ک داره چیزی ب اسم نت ثابت اینترنت میده اونم روی شبکه سلولار
شبکه سلولار باید اصلا برای نت موبایل و همراه ب کل استفاده بشه
دیگ خلاصه ایرانه
بله تجمیع رو داره ولی ایران مشکلات داره اپراتور هاشون هم از لحاظ لاینسسی خود شبکه اشون ک اکثرا کرکی و ... که مشکلات زیادی رو ب وجود اورده حتی اگر سیمکارت اجازه شبکه تی دی رو میداد بدرد نمیخورد رو گوشی
2300 و کلا فرکانس های td باید جمع بشن و برای 5G اماده بشن
حتی باید از 2 جی و 3 جی فرکانس هاشون گرفته بشه حداقل روی 4 جی ی باند 8 با پهنای 10 مگاهرتز داشته باشن (خیلی جاها الان مشکلات سیگنال هست داخل خونه)
و 3 جی به کل منهدم بشه فرکانس روی 3 جی یعنی 2100 با b1 هم اماده بشن برای 5g
5g با فرکانس 3500 مشکلات زیادی رو داره خصوصا برای اونهایی ک ایندور استفاده میکنن
باید پلهپله رفت جلو..تا زمانی که شبکه LTE بارش کم نشه و روی 5G نره نمیشه کل باندارو کنسل کرد برد رو 5G.هنوز خیلی کشورا این کارو نکردن.حتی تو آمریکا و اروپا هم اکثرا روی باند ۷۷ ۷۸ هست بیشتر ترافیکشون.نقل قول:
مودم ثابت هم خیلی کشور ها هستن استفاده میکنن مثل هند چین روسیه که پهناورن و زیرساخت ثابت خوبی ندارن تو اکثر نقاط.
این برنامه به شدت مزخرف و اطلاعات غلط میده بعضی وقتها و اطلاعات قابل استناد نیستنقل قول:
تو اسکرین شات دوم 5G رو بصورت SA داره نشون میده ک کاملا اشتباه هست
درسته بعضی جاها اطلاعات رو داره از فون اینفو اندروید میگیره درست نشون میده از لحاظ دکل شماره دکل موقعیت و ... ولی پهنای باند ها همینطور تجمیع ها اصلا قابل تایید نیستن
نمونه ای ک برای خودم پیش اورده
حتی بعضی اوقات 5CA هم نشون میده
5G که فقط گوشی چینی با تراشه kirin بگیره 5G نیست
5G اصلی که سرعت گیگابیت میده با فیبر تغذیه میشه
الان شما تو بندر عباس سرعت گیگابیت داری ؟
احتمالا نه
تو آمریکا هم که سه چهار سال داره رو 5G کار می کنه و چیپست ها اکثرا کوالکام یارو سرعت گیگابیت به راحتی نمی گیره با C-Band و فقط با mmwave و با فاصله پنج متر از دکل گیگابیت می گیره.نقل قول:
این دوستمون که از شهریار اسلامشهر گیگابیت دارننقل قول:
بله این نرم افزار همیشه اطلاعات 100 درصد درستی رو نمایش نمیده ولی میشه فهمید که چه زمانی داره اشتباه میکنه، مثلا عکسی که شما قرار دادید pci های متفاوت با هم دارند و مطئنا فقط دو کریر با pci 317 با هم جمع شدند و دو کریر بعدی رو گوشی فقط داره میبینه ولی بهش وصل نیست.نقل قول:
در خصوص فایوجی هم بله SA نیست و اون اسکرین رو فقط یه ثانیه نشون داد و دیگه نشون نداد و من محض تنوع گذاشتم. چیزی که در بندرعباس وجود داره NSA با باند 7 هستش و اگه شما بغیر باند 7 به باندی دیگر وصل شوید عملا فایوجی ندارید.
نقل قول:ببیند دوست عزیز در ابتدای راه عرضه فایوجی بصورت عمومی در کشور هستیم.اگر به یاد داشته باشید در ابتدای راه اندازی تریجی و فورجی هم مشکلاتی بود که به مرور زمان رفع شد. پس نیاز به صبوری هست. شبکه انتقالی که در اختیار مخابرات هستش در اکثرا نقاط بدلیل عدم ارتقا، ظرفیت مناسبی نداره و در مواردی لینک با ظرفیت 1 گیگابیت بین 10 تا سایت به اشتراک گذاشته شده که مطئنا کیفیت مناسبی رو در اختیار مشترک نخواهد گذاشت.نقل قول:
از لحاظ دیوایس هم بله فعلا اپل و سامسونگ بدلیل مسائل نرم افزاری نمیتونن وصل بشن ولی بقیه دیوایس ها مشکلی ندارند. امیدوارم در آینده این مشکلات هم حل بشن
نقل قول:
اینجا همچین داستانی نیست
ولی خب باید حتما باند ۷ رو یبار لاک کنم تا با بقیه بتونه 4ca بشه اثکر اوقات رو 3ca میمونه
:Dدوستان من از طریق 4G و مودم i60 انلاک شده تونستم به صورت ثابت 134 مگابیت و سرعت 15 الی 16 مگابایت از سرور های ایران از طریق شبکه ایرانسل دانلود انجام بدم.
قبلا تا 10 مگابایت از شبکه داخلی فقط نصف شب و این ساعات سرعت داشتم و تو روز کم تر بود .
بخاطر تحولات این روز ها شبکه خلوت شده و سرعت من بیشتر؟
رو هیچ باندی هم قفل نکردم . اوتومات وصل شدم
اینم یک سری مشخصات اتصالی به دکل :
RSRQ-4.0dB
RSRP-94dBm
SINR20dB
بحث دیگه سرعت وصل به نت نیست مسئله دور زدن فیلترینگه حتی اگه سرعت بالای یک گیگ باشه اما همه چی بسته باشه چه فایده داره ؟! میشه همون اینترنت کره شمالینقل قول:
کمی دور تر از منزل ما یه دکل 5G ایرانسل زدن.
از اپراتور ایرانسل سوال کردم که سیم کارت باید عوض بشه تا بتونم نت 5G بگیرم؟ گفت نه.
موبایل من 4G+ قبلا 100 مگابیت سرعت گرفتم.
الان باید حتما موبایل عوض کنم به 5G تا بتونم تست سرعت بگیرم؟
گوشی باید قابلیت 5G داشته باشه و همچنین فعال باشه روش.نقل قول:
اگر خواستی گوشی5 g بخری اول تحقیق کن خیلی از گوشی های 5 g در ایران قابلیت اتصال به ۵g ندارند این هم از معجزات تجهیزات ساخت چینه !!نقل قول:
دوستان ایرانسل نت شبانه رو که ۳۰ گیگه رو محدود کرده ۲ تا بسته زدم بازی بردارم قشنگگگ سرعت رو بعد چند دقیقه میاره زیر ۱ مگ
دوستان اخرین ابدیت فریمور i60 s1 رو چه جوری میشه گرفت
دوستان اینترنت فورجی ایرانسل سرعتش بالاتره یا ای دی اس ال مخابرات؟
مخابرات
همین سرعت را میده با پینگ بهتر
دوستان خطی که رو مودم میشه دایورت کردش؟
من هر چی کدش رو میزنم نمیشه
اگه شارژ داشته باشه دایورت میشه احتمالا سیم فقط بسته اینترنتی داره و شارژ مکالمه ندارهنقل قول: