بله دوست عزیز قانونا اینه ولی ممکنه بعضی ها بشتر باشهنقل قول:
Printable View
بله دوست عزیز قانونا اینه ولی ممکنه بعضی ها بشتر باشهنقل قول:
عزيز مگه رفتی جنگ این قضیه غرامت چیه شما هی میگینقل قول:
ما سرعت روز و شبمون در حد 128 کم شده قطعی فراوون صدامونم در نمیاد بعد شما دنبال غرامتی!!!!!!!!!!:n28:
:n04:نقل قول:
من که خیلی اعصبانیم :n05:داش برو کارشنو بساز یا خوب میشه :n02:یا اخرش خدایی نکرده پورت تو خالی میکنن:n04: و ضرر زیان میدن دیگه :n13:
برو جلو همه بچه ها پشتتن ( حدا اقل من من هستم ):n12:
اره داداش پیش پارس نباید کم بیاری من توی 7شب میتونستم کم کم 40گیگ دان کنم چرا غرا مت نگیرم ؟؟ به من ضرر زدن :n05:نقل قول:
همین طوری حق ماروخوردن گنده شدن:n05:
دمت گرم داداش! من که سعیمو میکنم ولی اراده ای برای رفعش نیست!نقل قول:
داش پارس همینو میخواد کم بیاری اونا سود کنن:n05:نقل قول:
بگو من میتونم بروجلو
برادرا فک نکنین من دشمن خونی پارس هستم .........:n02:
کسی دشمنی نداره با پارس انلاین ما فقط حقمونو میخام همین:n01:نقل قول:
منم اصلا نمی تونم دانلود کنم سرعتم 5 کیلوبایت !نقل قول:
واسه من هم فقط یه شب خوب شد حالا قراره ساعت 3 نصف شب دوشنبه بهم زنگ بزنن ، در ضمن اس دی پول برای پارس هست ولی پول دانلود برای پارس نیست !
اره اسانلو امروز بهم زنگ زد کلا رفتارش عوض شده بود !نقل قول:
وایسا بزار 10 روز از عید فطر بگذره اگر 2باره بد بود دیگه نگیر !نقل قول:
اخه یکم پست های خشن گذاشتم بچه ها فکر بعد نکننقل قول:
من قلبا خوبم ولی بعضی موقه ها از گوره در میرم میبینم حق منو و دیگرانو میخورن ناراحت میشم :n12:
آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است
کد:http://upload7.ir/imgs/2014-07/27887174363291304915.png
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره بابا... فعلا در راستای فک زدنم شوخی شوخی اپلودم رو بسته رو 1 مگ! فک کنم حالشون از من بهم خورده!!!!!!!نقل قول:
بعد از یک ساعت تو سیستمم چرخیدن میگه یه سیستم دیگه یا لپتاپ باید باشه! والا از شما چه پنهان بعد از نماز صبح فقط 3 ساعت خوابیدم... یه بار ساعت 8 بهم زنگ زد . دوباره 12 . بعدش 2 . الانم گفته لپتاپو اماده کن بیام توش قر بدم! خدا هممونو راحت کنه از این وضعیت... تا کم میارن میگن زیر ساخت پکیده و رفع میشه.... امروز از 195 بهم یه زنی زنگ زد گفت کارت درست شد؟ گفتم قراره 2 بهم زنگ بزنن گفت دوباتره بهت میزنگم!!!!! فکر کنم اینا با هم جنگ دارن و همش میخوان همو بزنن زمین.... کاری ندارم ولی الان کارشناسشونم گفت تا دوروز دیگه بهت میزنگم.... .... یعنی پول بده. ولی باید از خوابت هم بزنی اخرش جمله ای میشنوی که اینجوری میشی :n15: دوباره شکایت میکنی موقع ثبت شکایت اینجوری میشی:n10: فرداش بهت میزنگه موقع حرف زدن با یارو اینجوری میشی :n21: و در اخر میگن در حق ما داره اجحاف میشه......
فکر کنم تنها مردمی باشیم که یکی از مشکلات زندگیمون سرعت کم اینترنت باشه....
پ.ن : هر جا هستید همونجا بمونید... پارس ررررررررررررررررررررررررر رررررری-ه
به من داره میگه ساعت 3 نصف شب بهت زنگ میزنن !نقل قول:
حالا راست میگه ؟؟!!!!!!!!
شیطونه میگه پشت تلفن یه سی*تیر بهشون بگما !
نه عامو.... از این وعده ها بمنم دادن تا 5 هم واستادم نزنگیدم... طرف ساعت 5 صبج تو چرت هست!نقل قول:
متاسفانه دست دست میکنن تا بلکه شرایط خود بخود درست شد.
صبح یه چیزایی گفت که من خواب بودم درست نفهمیدم... میگفت سیاست پارس اینه که کسی که میخواد با skype صحبت کنه مکالمش دلنشین باشه! دیگه گذشت زمانی که ملت دنبال سرعت بودن.... همه دنبال اینترنت پایدارن... ما با اینکه ایرانیم از اخرین تکنولوژی دنیا بهره میبریم... بزرگترین تو خاور میانه ایم... جالب بود بهش گفتم مرد مومن شما این مدت چیزی که زیاد دادید بمن و کاربرا قطعی های چند ساعته بوده! پینگتونم شهره عام و خاص هست! گفت اره مشکل از زیر ساخته....:n08:
اگر با من بودیننقل قول:
۲ مگ محدود دارم
بعله متاسفانهنقل قول:
برا اینکه سرعت رو تو اون زمان بررسی کنه و یه سری چرت و پرت بگه
تو ساعت ۳-۴ زنگ میزنن
به خود من ساعت ۴ یه بار زنگ زدن میخواستم از ۷ تا سولاخ ............ :n02::n09:
دوستانی که 128 دارنشبا سرعت دانلودشون چقدره؟
مال من 15 کیلو شده یه ماهه... حسابی کلافم کردن کره بزا!:n13:
دارن همون سرعت اصلی سرویست رو بهت میدن شکایت هم نمیتونی بکنی:n02:نقل قول:
من واسه دوستم 5gb-128 گرفتم روز و شب سرعتش بالای 900هنقل قول:
خودم هم که تست زیاد گذاشتم با خط 4مگ سرعت 450 فیکسه
در کل چون ساختمون مرکزی پارس تو خیابون ماس کل پهنای باند مطقه هم فقط دست پارس و داتکه واس همین ما مشکل سرعت نداریم
یه پیشنهادم بدم تست کنید شاید سرعتتون بهتر شد
من چن شب پیش اومدم از mykorea دانلود کنم سرعت 20 بود در حالی که مثلا از تاینی موویز که همیشه دانلود میکنم همون 450 بود بعد یه dns ست کردم سرعت از 20 شد 450
شمام چنتا dns عوض کن شاید درست شد
خوشا به حالت ، فرزندم !:n28:نقل قول:
ساختمون مرکزی پارس که تو منطقه مسکونی نیست :n02: اینا تو پارک علم و فناوری پردیس هستن که خروجی شهر پردیس دست چپ خارج از شهره. منظورت ساختمان فروششونه ؟ آپادانا-مهناز؟نقل قول:
در کل من هم هیچوقت شبانه مشکلی در سرعت دانلود نداشتم (به جز همون یک شب)، دوستان احتمالا لینکهاشون داغونه ! من امشب بعد بازی فوتبال میام فروم یه چند تا لینک ارسال کنین ببینم منطقه ما خوبه یا اینکه لینکای شما داغون!
سلام بکس عزیز و دوست داشتنی پارس آنلاین ! به ویژه دکتر شلدون خودمون ! :دی
خدایی سریال که نیس عشق ِ ! :دی
آقا مارو چشم نکنین که 2 شبه دارم 5 گیگ دان میزنم ! :دی
داداش لینک مستقیم که دیگه این حرفارو نداره! سرورهای دانلود هم حرفه ای هستن! یکی نه! هزار لینک مختلف! 10 تا فایل همزمان هم تغییری ایجاد نمیکنه... مشکل از پهنای باند هست...نقل قول:
نقل قول:
بله همون آپادانا واحد فروش و پشتیبانی و ... اون پردیس مال سرور هاشونه
میگم از طریق مودم چطوره من 2730 دارمنقل قول:
تغییر DNS از توی مودم ممکنه مگه ؟؟
داداش میشه بگی چه DNS ای ست کردی؟نقل قول:
واسه هرکی یه چیزی جواب میدهنقل قول:
من 4.2.2.2 و 8.8.8.8 ست کردم
اره ممکنه !نقل قول:
مثلا مودم من 8151تیپی لینک .
تب interface set up بخش lan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n26:
البته من به تنظیمات مودم دست نزدم فقط mtu رو تو مودم عوض کردم 1386
واسه dns به صورت pppoe کانکت که میشم اینجوری تو ویندوز تنظیم کردم
نقل قول:
192.168.1.1 رو میزنی یوزر و پسورد رو admin بزن
Advanced Setup رو باز کن
بعد DNS رو باز کن بعدش هم DNS server رو بزن
بعدش تیک Use the following Static DNS IP address رو بزن
و در آخر هم DNS رو وارد کن و Apply رو بزن
هر شب سرعت شبانه من داره کمتر میشه! امروز شده 50!!!!!! جالبه روزای اول خرابی 150 بود الان دارم به خودم لعنت میفرستم که کارمو با همون سرعت راه ننداختم!
دوستان 2 روزه Downstream Speed من 1184kbps شده مشکل از چی میتونه باشه؟
(رو 4 بسته شده)
دوستان سرعتم از 200 بالا نمیره (شبا) به نظرتون چه کار کنم میشه کاری کرد بیشتر بشه قبل ماه رمضون 800-900 بود ولی وسط ماه رمضون شکایت کردم طرف گفت الان شلغوه سرعت خودت (1 مگ که میشه 128) رو بهت بده کافیه
حالا چه کار کنم ؟
داداش من بنده با 2 مگ سرعت شبانم 50 هست! شما برو عشق کن! کار خاصی نمیخواد بکنی... شانس من رو نداری همین کافیهنقل قول:
احتمالا برای نویز خط هستنقل قول:
من سرویس 2 مگ دارم سرعت روزانه بالای 150 نمیره. شکایت از شبانه 200 میکنی ؟ من تا حالا سرعت 900 رو امتحان نکردم. چه حسی داره ؟ :n28:نقل قول:
شبا هم که سرعت بین 50 تا 70 هست. فکر کنم اینترنت هم روزه گرفته حال نداره دانلود کنه
اخه شما ممکنه به خاطر مشکل خط یا شلوغی مرکز و ... باشه ولی من که قبلا سرعت 900 رو بهم میداد الان اومده رو 200 خوب فرق میکنه ولی در کل فکر نکنم تا بعد ماه رمضون درست بشهنقل قول: