بله چند روزی هست اینطوری شده و سرعت تقریبا 150 از سرور خارجی
حالا جدا از اون
چه نت گوشی چه اسیاتک به شدت سرورهای خارجی رو باز نمیکنه مخصوصا اسیاتک
Printable View
بله چند روزی هست اینطوری شده و سرعت تقریبا 150 از سرور خارجی
حالا جدا از اون
چه نت گوشی چه اسیاتک به شدت سرورهای خارجی رو باز نمیکنه مخصوصا اسیاتک
لطفا بگید اگه من سرویس 2Mb/S یا 4Mb/S آسیاتک بگیرم توی تایم شبانش حدودن شبی چقدر میتونم دان کنم؟ سرعت دانلود idm روزانه و شبانش چند MB/S هست?
سلام
من میخوام کاری کنم که مثلا گوشی برادرم بیشتر از 100 مگ از اینترنت استفاده نکنه یعنی براش سقف بگزارم
مودم هم تی پی لینک هست
سلام اينو مطالعه كنيدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما هم نمیتونید گیگباکس بخرید؟
توی فاکتور ها میزنه رکوردی یافت نشد وقتی میزنم خرید.
فقط 30 گیگ نمیخره!
حجم 4 گیگ نتم در عرض چند ساعت تموم شده زنگ زدم میگم چرا اینطوریه؟
طرف میگه استفاده کردی !!!!!! تا اونجایی که یادم میاد داشتم فیلم میدیدم
دوباره یه گیگ حجم گرفتم در عرض چند دقیقه تموم شد فکر کردم یکی مودم رو هک کرده , تنظیمات مودم رو چک کردم هم wps خاموش بود هم مک ادرس سیستم تو مودم ثبت بود
رمزم عوض کردم دوباره یک گیگ گرفتم که یک ساعت بعد اومدم گوگل رو باز کنم دیدم صفحه آسیاتک اومد و نت تموم شده
یه شکایت کن 195.irنقل قول:
ولی قبلش اول ببین و مطمئن شو mac address ات deactivate نباشه
بعد یه bwmeter هم بریز و تو فایروالش دسترسی برنامه ها رو ببند
اگه ویندوز ده هستی گاهی اوقات اون خودش آپدیت میشه خودکار
idm ات رو چک کن چند بار برادرم سوتی داده بود و تایمر شروع براش گذاشته بود
__________________________________________________ _______
برا من یه شاهکار تازه زدن
یه dsl box خریدم تو عید
بعد الان زنگ زدم میگم چرا نیومده میگه شما چیزی نخریدید
میگم همون روز زنگ زدم میگفت ثبت شده (چون از طریق 733 خریدم میخواستم مطمئن بشم)
میگه زنگ بزن پشتیبانی آسان پرداخت کد پیگیری بگیر ،کد پیگری گرفتم بهشون دادم میگه غلطه
میگم اونا بهم دادن چجوری غلطه.
بهش میگم اگه شماها با هم مشکل دارین چرا تو اکانتا تبلیغ میکنین از این طریق پرداخت کنیم
اگه تا فردا درست نشه منم شکایت میکنیم
تمام عکسهای واریزی رو از موبایل گرفتم که نشد شکایت کنم به 195
بعد 15 روز هنوز در ارسال و پرداخت شک و شبهه هست اونموقع میگن یه هفته تا 10 روز میفرستیم
دوستان اسیاتکی یک سوال ت تا چه مدت خطی رو شارژ نکنی جمع اوریش نمیکنن
یعنی یک خط تو اسیاتک رانژه هست و 1ماه بلا استفاده شده تا چه مدت زمان میتونن قانونی خط رو خودشان جمع اوری بزنن
حذف شود....نقل قول:
سلام
دوستان ایا راهی برای شکایت به 195 برای محدود کردن سرعت سرور های خارجی در بازه تایم رایگان وجود داره؟
یا چون طبق قرارداد سرعت بیت 128 تا16 مگ قرار داره نمی شه کاری کرد ؟:n34:
شما چه سرویسی دارین ؟نقل قول:
حد شکایت قابل قبول اینهنقل قول:
بیت به بایت تبدیل کن یعنی یه تتقسیم بر 8
مثلا 128 تا 16 مگ
فقط وقتی میتونی شکایت کنی که سرعتت از 16کیلو بایت کمتر بشه و گر نه میگن تو قرارداد ذکر شده و شکایتت بی فایده هست
اگه هم 16 مگ گرفتی اون هم یه قانون دیگه میزنن تنگش
اول یه ضریب بیت به بایت کم میکنن بعد یه ضریب 1/8 اشتراک میزنن تنگش میگن زیر 256 بود بیا کاری برات بکنیم
این شکایت رو باید قبول کنننقل قول:
شرکت گفته سرعت سرویس خریداری شده بین 128 تا 16 مگ هست
این موضوع فقط وفقط به این معنیه که مشتری خط تلفنش از بین 128 تا 16 مگ هرچقدر کشش داشته باشه برای همیشه همون سرعتو برای مشتری اعمال میکنن و هیچ دلیلی نداره در بعضی از ساعات سرعت محدود بشه
سرویس عصرانهنقل قول:
سرعت رو در ساعت رایگان 4 تا 8 حدود روی 150 کیلوبایت محدود کردن یعنی 1.2 مگابیتنقل قول:
که دقیقا بین همون بازه سرعتی 128 کیلو بیت تا 16 مگابیت قرار می گیره
دنبال یه راهی برای پیگیری و شکایت هستم
با داخلی 3254 صحبت کردم (همون بخشی که شکایت 195 رو پیگیری می کنه)نقل قول:
اظهار بی اطلاعی کردن از محدود شدن سرعت
مبنای شکایتم رو گذاشتم افت سرعت و عدم استفاده از شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام
چون واقعا با سرعت 150 کیلوبایت نمی شه یه کلیپ رو در اینستا دید !!!!!!
دقیقا منم مشکل دارم تو استریم ویدیو تو این ساعات حتی آپارات هم سرعتش شده 150نقل قول:
متاسفانه از وقتی اسم ارزونی اینترنت اومد وضعیت روز به روز بدتر شده ملت هم هیچ کاری نمیکنن
دوستان خوبه که وقتی توقع کمک داریم خودمونم پاسخ بدیم. ینی این همه آسیاتکی هیچکس نمیتونه بگه نرمالش شبی چقدر دان میکنین؟ خوبه که همه ایرانیا توی دانلود رایگان کیلو بایت به کیلوبایت حساب کتاب دارننقل قول:
فقط محض اطلاع میگم خدمتتون آسیاتک حجم دزد هست توش شک نکنین دو نمونه براتون نشون میدم که فعلا حجم یکیش برگشت داده شدهنقل قول:
خط من رو 6 مگ بسته شده دقت کنین که اصلا نمیشه تو اون بازه زمانی همچین حجمی رو استفاده کرد حتی اگه هک شده باشه
اصلا چرا باید این حجم ها خورده بشه چرا هیچکی صداش در نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ :n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34: :n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34: :n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34: :n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34: :n34::n34::n34:
از امروز حتی سرور های خود آسیاتک هم محدود شدن :n34::n35:
آقا امروز چه بوی اینترانتی میاد بیشتر چیزشکن ها مختل شدن :n21:
"شرکت در بازه رایگان هیچ تضمینی برای کیفیت ارائه شده ندارد" بله متاسفانه این یکی از بند های قرارداد هست یعنی چون مجانی هست هرچه بود شما حق اعتراض ندارید...نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
در بازه های تعیین شده برای حجم که اصلا نمیشود کاری کرد چون میگن ما گفتیم از این تا ایننقل قول:
در اونهایی هم که یه عدد مشخص هست الان یاد گرفتن گفتن نامحدود ؛چون اولا یه ضریب 1 به 8 بیت به بایت میخوره بعد یه ضریب 1 به 8 اشتراک یعنی تقسیم بر 64
اگه ازون پایینتر بود میشه سراغشون رفت مثلا اگه برا 16 ممگ کمتر از 256 بود میشه شکایت کرد
میگم خوبه مدرکشو دارم خوبه 733 میگه پرداخت شده به هر سوی گفتم حواستون باشه عین من نشید
الان اون سرویسی که خریده بودم رو حذف کردم دیروز گفتن پولتو پس میدیم گفتم من سرویسمو میخوام امروز که منکر پرداخت میشن میخوان به مرگ بگیرن تا فقط به پولم راضی بشم
منم صبر کردم تا فردا ،اگه درست نشد شکایت کنم
سلام دوستان من نتمو که صبانت بود تخلیه کردم این اسیا تک چجوری بیام شبانه رایگان داره بدون محدودیت ممنون یکی راهنمائی کنه
قبلا گفتم شبانه رایگان داره ولی قانونی نداره مثلا تو همین سرویسی که من دارم و الان وجود نداره من تو داخلی و خارجی 700 کیلو میگیرمنقل قول:
بعضیا داخلی 1 و خارجی 250 میگرفتن
بعضیا داخلی و خارجی 250
هیچ قانونی نداره
فقط اگه سرعتتو تقسیم بر 64 کنی از اون کمتر نمیشه
یه سرویس هم داره برا گیمرها که مجانیه asiadl که کمکی خوبی هست
اینا هنوز درست بشو نیستن ؟
پورت ندارن فروششون بازه
نمیدونم کی روی این شرکت نظارت داره .. کی به این شرکت گفته رتبه اول ؟
سرویس عصرانه طبق مشخصاتش اصلا تایم رایگان ندارهنقل قول:
حالا اگر هم از 4 تا 8 رایگان باشه بازم به همین دلیل حق ندارن سرعتو محدود کنن
من که از خیر این عصرانه هم گذشتم عصر تلکام یه سرویس جدید گذاشته عالیه ۱۰۰ گیگ اینترنت بین الملل و ۳۰۰ گیگ اینترانت و ۱۰۰۰ گیگ شبانه فقط ۱۲۰ تومن
یکی از اعضای خانواده میاد از سرویسی مثل آیو استفاده کنه مجبوره با کیفیت پایینتر ببینه وگرنه قطع میشه تازه اون یکی اعضای خانواده باید قید اینترنتو تو این بازه بزنن مملکت به کجا میره بگو اسکل نمیتونی خدمات درست بدی چرا سرویس بزرگتر از دهنت برمیداری؟؟؟؟ :n35:نقل قول:
مبین نت ساعات شبانه داره 1000 گیگ شبانه برا سه ماه که یه جورایی حجم نامحدود داره چون با سرعت 4 مگ نصف این میشه دان کرد که باز خوبه حجم جداگانه داره با حجم روزانه
یعنی دهن این اسیاتر سرویس بیشر.... این چه بازی جدیدیه در اوردن باز ! 150 کیلوبایت اونم تو سال 2017 ! به خدا خجالت داره !
طرف طرح گذاشته خیر سرش 12 ماه 30 گیگ 250 تومن !!!!!!!!!!!!!!! به قول معروف آر یو فا.... کیدینگ می :n02::n09: ! وات د فاز واقعا !
به شخصه حجمم تموم بشه میرم مخابرات و خودم رو راحت میکنم ! به مخابرات پول بدم شرف داره تا به اینا پول زور به اینترنت بی کیفیتشون بدم !
من که رفتم شاتل و دیگه اسیا رو تمدید نمیکنم
به غیر از اینکه سرعت ساعت 1 صبح به بعد تعطیل میشه ولی حداقل دیگه حجم خوری قطعی و افت توی روز ندارم
اینم سرعت طرح عصرانه اسیاتک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره در این ساعت از سایت هایی که سرور ایران دارن دانلود کنینقل قول:
برای فیلم و سریال
سرورش اسیاتکه:n26:
میگم دوستان منوباش میخواستم بیام اسیا تک با این وجود این غذیه نت همه گیرشد فقط به یجا ختم نمیشه
داداش اونارم زده محدود کرده حتی آیو هم که حجم حساب نمیشه محدوده کلا نمیشه تو این ساعات از اینترنت استفاده کرد مخصوصا چند نفر همزماننقل قول:
از اون ایرانسل باید خجالت بکشه اونقد شعور داره که میدونه وضعیت اینترنت مملکت طوری نیست که بخای سرعتشو محدود کنی همیشه شعارش این بوده: استفاده همزمان 32 نفر بدون افت سرعت واقعا راست میگه سرعتش راحت میره تا 4-5 مگابایت حالا TD-LTE به کنار :n29:
با v.pn از سرورای آسیاتر که یکی توی همین فروم هم میفروشه تست کنین احتمالاً سرعت بره بالانقل قول:
سرعت تحت هیچ شرایطی دیگه بالا نمیره
چه داخل چه خارج و چه با ------ داخلی همونه
حذف شود .....نقل قول:
مگه شاتل خودش یک remote-downloadServer برای شب و رایگان نداره؟نقل قول: