خیر. همون سرعتی که برای سرویس تعریف شده میشه سرعت اسمی.نقل قول:
فقط یه سرویس شاتل ظاهرا بازه و میشه با هزینه کمتر با نهایت سرعت استفاده کرد و اونم سرویس 4 گیگ و 10 هزار تومنی 512 به 16 مگه .
Printable View
خیر. همون سرعتی که برای سرویس تعریف شده میشه سرعت اسمی.نقل قول:
فقط یه سرویس شاتل ظاهرا بازه و میشه با هزینه کمتر با نهایت سرعت استفاده کرد و اونم سرویس 4 گیگ و 10 هزار تومنی 512 به 16 مگه .
اگه همه شرکت ها سرویس های جدیدشون محدود شده باشن به اسمی و 512 رو مثلا 64 بهت بدن که اصلا نمیصرفه دیگه adsl گرفت برای حجم های 10 گیگ در ماه و همون بسته های همراه اول بهتره حداقل سرعتت محدود نشده.نقل قول:
قبل اینکه طرحهای جدید بیاد من گفتم رفتیم دوران دیال اپنقل قول:
بعد عده اومدن گفتن نه وضع خیلی بهتره شده از قبل و اینا
بله سرعتا مثل قبل نیست
اره درسته برای کم مصرف ها سرعت پایین شده.نقل قول:
از صبانت 50 گیگ 3ماهه با سرعت 2تا12 مگابیت (بیشتر اوقات سرعت دانلودم یک و نیم مگ بر ثانیه بود) میگرفتم با مالیات میشد 66تومن.نقل قول:
الان 60 گیگ یکماهه سرعت 8 مگابیت با مالیات تقریبا 87 تومن میشه.
خداییش کدوم به صرفه تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طرح جدید به ضرر من شد
آره دیگه مثلا من که ماهی 20-30 گیگ لازم دارم یا باید برم سرویس 1 مگ یا 2 مگ بگیرم و سرعت پایین داشته باشم! یا اگه سرعت بالا تر میخوام علی رقم نیاز نداشتن به حجم خیلی زیاد باید مثلا سرعت 8 یا 16 بگیرم و در عوض ماهی 80 تومان هزینه کنم!نقل قول:
دوستان این پست فراموش شد؟؟؟؟نقل قول:
میشه بسته ی 10 هزارتومنی 4 گیگ بین الملل و اینترنت ملی نامحدود رو خریداری کرد و از هر جایی که خواستیم لینک دانلود (مثلا فیلم و بازی) رو (حالا به هر روشی) بدون اینکه از حجم خودمون کم بشه بریزیم داخل آپلود سنتر شاتل و به صورت نامحدود از اونجا دانلود کنیم؟
اگر یه بسته ی ماهانه هم بگیریم اول از کدوم استفاده میکنه؟
مثلا برای ایرانسل اگر یه بسته ی نامحدود 1 ساعته شبانه بگیری و درساعت 7 تا 8 صبح استفادش کنی و همزمان یه بسته ی هفتگی 6 صبح تا 12 ظهر داشته باشی و یه بسته ی ماهانه روزانه داشته باشی
در ساعت 7 صبح اول از بسته ی نامحدود استفاده میکنه و بعد از بسته ی 6 صبح تا 12 ظهر و بعد اگر این دوتا تموم شدن از بسته ی روزانه استفاده میکنه. میخواستم بدونم شاتل هم اینجوریه؟
من بسته "ترافیک ایران شاتل" رو خریدم. بسته ی شبانه ندارم. توی 24 ساعت میتونم ازش استفاده کنم.نقل قول:
فایل هایی که میخوام دانلود کنم رو اول آپلود میکنم توی آپلودسنتر (اگه لینک مستقیم باشه از "آپلود از لینک" استفاده میکنم. اگه مستقیم نباشه، با vps دانلود و آپلود میکنم). بعدش خودم دانلود میکنم.کد:shatelland.com/promotion
محدودیت هم 5000 گیگ هست.
دوستانی که شاتل دارند این طرح جدید غیر حجمی ! کسی گرفته ببینه اوضاع چطوره ...چون قصد هجرت دارم به شاتل مرسی:n13: