چرا!! اتفاقا میرم توی تب تغییر میزنم روش فقط میتونم ای پی رو تغییر بدم دینامیکو از این چرت و پرتا :n15:نقل قول:
Printable View
چرا!! اتفاقا میرم توی تب تغییر میزنم روش فقط میتونم ای پی رو تغییر بدم دینامیکو از این چرت و پرتا :n15:نقل قول:
امروز های وب وصل شد
تا الان خوب بوده سرعت دانلود ۹۵۰ کیلوبایت
کدون شهر هستید؟نقل قول:
من الان یک ماهی هست های وب دارم. تقریبا راضی هستم. چون تو شهر ما سایر ISP ها از این بدترن! به هرحال تا حالا موفق شده 230 تومن از من بگیره!!(یه راه اندازی اولیه یک ماه 1mbps، یه تمدید 6 ماهه و 3 تا فشفشه 15 گیگ و فشفشه 40گیگ مناسبتی و...)
چیزی که نظرم رو جلب کرده اینه که احجام از آن چیزی که دانلود می کنید بیشتر محاسبه می شود!!
برای تست اومدم یه فایل 100MB رو دانلود کردم. اندازی گیری حجم دانلود شده رو مستقیما از داخل مودم به کمک SNMP انجام دادم(چون کلاینت های دیگه هم به مودم وصل بودن). مجموع آپلود و دانلود شد 110MB. این در شرایطی هست که تو کنترل پنل 135MB کم شده. یعنی 25MB بیشتر حساب کرده!!
میشه سایر دوستان هم تست رو انجام بدن و نتیجه رو اعلام کنن؟ برای انجام تست از لینک پر سرعت زیر استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای دانلود شبانه کدوم سرویس پیشنهاد میدید؟
دوست عزیز من از پارسال بارها تست کردم .بله حجم دزدی دارن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
آیا با پشتیبانی در این زمینه صحبت کردین و براشون دلیل و منطق اوردین که حجم اضافه کم می کنه؟ پاسخ اونا چی بوده؟
البته زیاد کم نمیکنه یه تلقی کم میکنه در حد 30 مگ یا شایدم کمتر.:n09:
دوستان من فشفشه 1 گیگ 1روزه زدم و زودتر از تایمی که بهم داده تموم کردم
الان میخوام باز فشفشه بزنم ولی نمیزاره میگه در حال استفاده از فشفشه دیگری هستید
و تو قسمت دیگه ی پنل میگه که فشفشه تموم شده و میتونید دوباره بزنید جریان چیه؟
امروز که کلا سایت در حال تغییر بود چند لحظه پیشم نمیشد وارد پنل بشی . بعد دوستان چقد طول میکشه سرویسم وصل بشه من سه روز پیشه ثبت نام کردم گفتن باهاتون برای بقیه کار را تماس میگیریم ولی هنوز زنگی نزدن من از مخابرات داشتم سرویسم تازه امروز زدن قطع کنن که احتمالا فردا جمع آوری بشه .