نقل قول:
مث اینکه چاره ای نداریم جز اینکه جلوی غول مخابرات تسلیم بشیم . اگه 90 رو به من بدن راضیم . این طرح دوستمون خوبه . واقعا بقیه خودشونو بذارن جای ما سرعت دانلود 20 کیلوبایت چه حسی به آدم میده ؟
Printable View
نقل قول:
مث اینکه چاره ای نداریم جز اینکه جلوی غول مخابرات تسلیم بشیم . اگه 90 رو به من بدن راضیم . این طرح دوستمون خوبه . واقعا بقیه خودشونو بذارن جای ما سرعت دانلود 20 کیلوبایت چه حسی به آدم میده ؟
واقعا تاسف باره توی عصر ارتباطات بیان این هزینه های گزاف رو از ما بگیرن و اینترنت گیگی 4 تومن بفروشن و شب سرعتارو بگیر و ببند کنند که یه عده نتونن حتی یه سرچ کنن و ... و دغدغه ما بشه 100 کیلو سرعت بیشتر و......... با این کارا به هیچ جا نمیرسیم و نمیرسن
دوستان من از دیشب تا حالا فقط داشتم نگاه می کردم و هیچی نگفتم! اما دیگه دیدم نمیشه
بعضی از دوستان خیلی پر توقع هستن و حرفای غیر منطقی میزنن ! که متاسفانه عمده مشکل ما هم بابت همین آقایونه !
مخابرات و سایر شرکتها برای رضایت کاربرا سعی میکنن پورت خط رو روی سرعتی بالاتر از سرعت اسمی خطها ببندن !!
الان طرف رفته سرویس 128 گرفته پورتش رو 1 مگه ! کسی هم که 1 مگ گرفته و پول بیشتری داده بازم پورتش رو 1 مگه !!
الان دقیقا مشکل از اینجا نشأت میگیره که بعضی ها پورتشون روی مقداری بالاتر از حالت اسمی تنظیم شده !!
حالا که این قدر جرو بحث شده چاره فقط یک چیزه !!
اینه که هرکسی سرعتش دقیقا REAL بشه !!
یعنی کسی که در قرار داد سرعتش 128 ذکر شده نباید -- مجددا تکرار میکنم نباید سرعت دانلودش از 16 کیلوبایت بالاتر بره!!
و به همین ترتیب :
256 = 32
512 = 64
1024 = 128
2048 = 256
این یعنی عدالت واقعی !!
و اما خطاب به مدیر عامل : آقای ملک جعفریان شما برای راضی نگه داشتن کاربرای پایین ( 128-256-512) اومدید پورتشونو رو 1 مگ تنظیم کردید !! حالا که اینکارو کردید پهنای باند کم اومده و کاربرای بالاتر (1مگ و 2 مگ و ... ) ناراضی شدن !
لطفا عدالت واقعی رو برقرار کنید و به هرکسی همون قدر که قرارداشه بدید نه 1 بیت بیشتر نه 1 بیت کمتر !!
والاسلام علیکم و رحمه الله
آقا خداییش در حق امثال من که طرح طلایی داریم خیلی ظلم شده ما بجز هزینه شارژ حجمی که بین همه مشترک هست برای شارژ هر ماه شارژ زمانی باید 12720 تومن بپردازیم بعد شب ها سرعت دانلودمون بین 20 تا 50 باشه اگه یه موقع شانس بیاریم و اون موقع بیدار باشیم هی آی پی عوض کنیم نهایت میشه 90، باز کردن صفحات و... هم که وضعیت افتضاح. بعد اومدیم هر جور بود محترمانه و مستدل با این آقا صحبت کردیم ولی هیچ رقم تو کتش نمی رفت و فقط ما رو پیچوند و سر کار گذاشت و تازه وضعیت رو بدتر هم کرد و با اطلاعاتی که ازمون بیرون کشید راه در رو ها رو هم بست! تازه خیلی ناراحت شدم که دیدم بچه های دیگه رو هم که طرح های نقره ای و برنزی و... داشتند رو محدودتر کردن تا بعد بیاد اینجا بگه بین طرح ها تفاوت وجود داره و شما برو خوش باش! واقعا برای خودم متاسفم که وقتم رو با کسی تلف کردم که مدرکی پایین تر از من داره و تازه صحت اون با توجه به رواج کردانیسم در مسئولان زیر سوال است، من از طرف همه همکاران در جامعه مهندسین برق از شما عذرخواهی می کنم که ایشون آبروی هرچی مهندس برق بود رو برد (که شک دارم واقعا باشد).
من طرح طلایی دارم ولی پرتم روی 1 مگ یسته شده در حالی که وقتی میخواستم بخرم بمن گفتن روی 2مگ میبندیم.نقل قول:
هیچ کس هم جوابگو نیست
عزیز شما سرعت روزانت چنده؟؟؟نقل قول:
در مواقعی که آی پی خوبی گیرم بیاد تا 250 هم میرسه ولی درست راس ساعت 1 شب همنطور میشه که عرض کردم!نقل قول:
دوستان مشهدی از مخابرات اینترنت نگیرید، که...
.
سرعت افتضاح
.
از حجمت میدزدن
(8GB از خودم دزدیدن)
.
پشتیبانی رو بگم نداره بهتره
(حوصله داره 1:15 تو صف واستی ؟ - تازه اگه شانس بیاری)
.
سامانه اطلاع رسانی که مثل تخم مرغ شانسیه هر وقت شانست بگیره باز میشه
.
به ریزکارکرد هم که نمیشه اطمینان کرد چون الکی کنتور میندازه.
.
سرعت دانلود شبانه 3KB خیلی خیلی خیلی شانس بیاری 60KB تهش هم 90KB
.
قیمت هاش هم که با توجه به شرایط مفت هم بدن گرونه
...................
خود دانی میخوای بری بگیری برو :n08:
دوستانی که از مخابرات ADSL دارن حقایق رو بگن تا دیگران گول تبلیغات مخابرات رو نخورن.
قرار دادها که تموم شد تمدید نکنید
مخابرات شده قلک هی باید از جیب در بیاریم بریزیم توش
هرکی پولشو میخواد بریزه تو جوب تمدید کنه
من که فقط منتطرم تموم بشه عمرا یه ریال هم به این مخابرات پول بدم :n23:نقل قول: