آیا در این بازی میشه برای بازی درجه سختی easy یا hard تعیین کرد؟ یا بازی فقط در یک سطح انجام میشه؟
Printable View
آیا در این بازی میشه برای بازی درجه سختی easy یا hard تعیین کرد؟ یا بازی فقط در یک سطح انجام میشه؟
نه عزیزنقل قول:
دوست عزیز بیشتر بچه هایی که این تاپیک سر می زنن توی ویرایش بازی سر رشته ندارن شما لطف کن تشریف ببر تالار ادیت بازی ان شالله که جواب می گیری اشتباه نکنم یه تاپیک اختصاصی برای ویرایش GTA IV دارهنقل قول:
نقل قول:
پس چی شد؟
نزارید بگم که این تاپیک داره ضعیف عمل میکنه.......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام........مطمئن نیستم میخوای یه سر اینجا بزن شاید موفق شدی.......نقل قول:
دوست عزیز بیشتر بچه هایی که این تاپیک سر می زنن توی ویرایش بازی سر رشته ندارن شما لطف کن تشریف ببر تالار ادیت بازی ان شالله که جواب می گیری اشتباه نکنم یه تاپیک اختصاصی برای ویرایش GTA IV داره
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4510836#post4510836
جان؟ :18: اولا اینجا که لینک دادی مشکلات اجرای بازی هست نه ویرایش در ضمن پست منو چرا نقل قول کردی:31:نقل قول:
ميخواستم ببينم تو بازي فصل زمستون و برف و داريم يا نه؟؟ آخه بس بارون باريد و زمينا الكي خيس شد خسته شدم!!!! :31: مرديم و زنده شديم اما يه برف نديديم. البته من هنوز 40 درصد هستم. حالا داره برف يا نه؟؟؟ :31:
دوست من اول دقت کن بعد جواب بده من سیو بازی رو میخوام. من که نمیخوام بازی رو ادیت کنم:18:نقل قول:
دوست من میتونی سیوتو برام اپ کنی؟:42:نقل قول:
آره قربونت بشم . واست آپ ميكنم. اما يه مشكل بزرگ دارم!!:31: هنوز نتونستم پوشه ي ذخيره كردنش و پيدا كنم. از بچه ها هم پرسيدم تو همين تاپيك اما همون مراحلي رو كه گفته بودن و.رفتم و به جايي نرسيدم :13:. حالا شما دقيق تر واسم بگو تا برم پيدا كنم و واست آپ كنم. :20:نقل قول:
\سلام . .نقل قول:
دوست گرامی . . شما مسیر زیر رو برو . . سیو بازی اونجاست . . کپی کن و اون رو توی فایل زیپ قرار
بده و آپلود کن . .
C:\Users\XX\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
C:\Users\xx\AppData\Local\Microsoft\XLive
توجه داشته باش که حتما باید Show Hiden باشه که مسیر AppData دیده بشه . .
ممنون . .
موفق باشید . .
رفقا كسي تونسته تو بازي ماشيني موتوري چيزي نصب كنه:10: