با اینکه ساعت رو تنظیم کردم ودر پنل هم ساعت دانلود رو 2 تا 7 نشون میده ولی باز هم در دو شب گذشته هر شب 450 مگ از حجم کم کرده یعنی ساعت سرورهاشون رو تنظیم نکردن. مشهد 15 خرداد
Printable View
با اینکه ساعت رو تنظیم کردم ودر پنل هم ساعت دانلود رو 2 تا 7 نشون میده ولی باز هم در دو شب گذشته هر شب 450 مگ از حجم کم کرده یعنی ساعت سرورهاشون رو تنظیم نکردن. مشهد 15 خرداد
نقل قول:نقل قول:
به نظر همه چیزشون استان به استان فرق میکنه. من قم هستم و دیشب 1.8 گیگ دانلود داشتم و حجم محاسبه شده رو خوشبختانه صفر زده. شب های قبل هم همینطور.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه برا ما که ساعت رایگان رو از نوزدهم آورده بودند 2 تا 7 ، من تا اواخر اسفند خبر نداشتم و همون 1 تا 6 میزدم ولی بازم همه رو صفر زده. میتونه باگ باشه میتونه هم کار خودشون باشه که گفتند ممکنه خیلی ها نفهمیده باشند تا یه مدت کم نکنیم.
جالبه واقعاًنقل قول:
یکی از دوستانی که مشترک صبانت هست توی مسنجر یاهو میگفت که پشتیبانی بهش گفته «چون نمایندگی اصلی چیزی اعلام نکرده مُ چیزی نِمدِنوم ولی شما فعلاً بجای 2 تا 7 بذارِن 3 تا 8 ! »
:n08::n02:
ساعتها به جلو کشید شده است اما متاسفانه دوباره مانند چند وقت پیش توی ساعت شبانه از ترافیک روزانه کم میکنه. دیشب حدود ۳۲۵ مگابایت از حجم من رو خورده است. مشکل اینه که ساعتشون هم همچین دقیق نیست. همیشه یک دقیقه تا دو دقیقه جلوتره. باید تنظیم کنم که ۲-۳ دقیقه قبل از ۷ صبح قطع بشه. ایناهاش:
اون 325 مگ که از شما کم شده به خاطر این هست که از ساعت 2 گذاشتید باید از ساعت 3 بذارید چون هنوز تنظیماتشون رو درست نکردن که با ساعت جدید هماهنگ بشهنقل قول:
آقا جدا صبانت عیدی نمیده؟ چرا نداد؟ چرا اینقدر گدا شده؟؟:n30:
به منم دقیقا" همینو گفت :n24:نقل قول:
جالبه واقعاً
یکی از دوستانی که مشترک صبانت هست توی مسنجر یاهو میگفت که پشتیبانی بهش گفته «چون نمایندگی اصلی چیزی اعلام نکرده مُ چیزی نِمدِنوم ولی شما فعلاً بجای 2 تا 7 بذارِن 3 تا 8 ! »
:n08::n02:
نقل قول:حالا جالبه برای شما اینو گفتند!نقل قول:
به من گفتند سیستم در شرایط طبیعی هست! بعد اینکه ترافیکت تموم شده دیگه هیچ حجمی ازش کم نشده...:n08:
نیم ساعت صحبت کردیم، نتونستم حالیش کنم تو ساعات رایگان 1 2 گیگ ترافیک من چرا کم شده!؟
فکر کنم همینی باشه که شما میگی. یعنی ساعت سرورشون درست شده اما سیستم شبانه هنوز هماهنگ نیست؟! چون توی اون تصویری هم که من فرستادم. قطع و وصل شدن من ۲ تا ۷ است اما از حسابم کم شده است.نقل قول:
تنظیم رو روی ساعت ساعت ۳ تا ۷ بذارم یا ساعت ۳ تا ۸؟
سلام
سال نو همه مبارک ....
دوستان گرامی من که نمی تونم وارد بخش ریز مصرف کاربران بشم ... اصلاً باز نمیشه ......... Could not connect to remote server
الان دو روزه اینجوریه .....
شما هم این مشکل و دارید ؟