[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
[QUOTE=Jadda;7684022]سلام خدمت دوستان
خطاب به جناب manutd2009؛
.....
/QUOTE]
اول از همه به این مسیله اشاره کنم که بنده تاپیک جنابعالی رو زیر سوال نبردم هدف انتقاد بود و همچنان بر صحبتی که کردم پافشاری می کنم عرض کردم برای انتخاب چند آنتی ویروس برتر نیاز به بررسی درست و حسابی داره و خیلی از کاربران گرامی با دیدن این نتایج دیدشون به سمت اون آنتی ویروسی که در جایگاه اول هست سوق داده می شه پس بازهم تاکید می کنم اگر تایپکی به موازات این تاپیک برای انتخاب تاپ 5 یا 3 در محصولات امنیتی باشه به مراتب می تونه مفید تر واقع بشه
مواردی رو که در آغاز تاپیک ذکر کردید تمام و کمال خوندم
و همینطور یادآوری کنم در انتخاب آنتی ویروس شاید ده ها مورد باشه که شما می تونید روی آن موارد مانور بدید
اما شاید برایند همه اون موارد یک خروجی میدهد که شما می تونید بر طبق اون آنتی ویروس ایده آل رو انتخاب کنید
در مورد قیمت :
در مورد قیمت نیز اشاره کنم که قیمت ها آنچنان تقاوت چشمگیری ندارد معمولا نسخه هوم ادیشن محصولات امنیتی در 80% مواقع دارای سقف قیمتی می باشند و تصور نکنم کسی که مایل به خرید نسخه یا لایسنس اصلی یک نرم افزار باشه اونم نرم افزاری با اهمیتی نظیر آنتی ویروس روی 10 هزارتومان اختلاف نظر خودشو عوض کنه !
گرچه در بعضی موارد مانند کاسپر نسخه 3 pure دارای قیمت زیادی می باشد
که اونو زیادی در قیمت متمایز میکند
=====================
هدف اصلی این است که همه ما کاربران بتونیم با هم به نتیجه برسیم در انتخاب تاپ ترین ها
فکر نکنم کسی از کاربران در شرکت های آنتی ویروسی مشغول به فعالیت باشند یا سهمی در سود آن شرکت داشته باشند پس خواهشمندم روی نظری که می دید با یقین و بررسی درست و حسابی باشه نه ما بچه مهدکودکی هستیم نه اینجا جای کلکل بازیه
مشکل برای کاربر مبتدی از اینجا شروع می شه که :
1.نگاه به دید فردی می کنه که دارای درجه امتیاز بالاتری در فروم هست معمولا در 80% موارد اینگونه هست
2.پس دیدگاه شما رو الگو قرار می ده و مثلا فلان نرم افزار نصب می کنه در نتیجه اون نرم افزار در سطح خیلی خیلی پایینی قرار نداره که بخواد یک کاربر مبتدی رو در انجام امورش ناکام بزاره در نتیجه نظر اون کاربر هم به استناد کارایی نرم افزار و دیدگاه شمای ادمین تغییر می کنه
3.تاکیـــــــــــــــــــــ ـــــد بنده بر این است که ما تاپ 3 بین محصولات امنیتی در شاخه های مختلف رو معرفی کنیم هیچوقت در دنیای بخصوص IT ما مفهوم بهترین رو نتونیم همیشه استفاده کنیم 100% هر نرم افزار یا سخت افزاری می تونه نقاط ضعفی هم داشته باشه حالا برترین ها زمانی انتخاب می شوند که داری کمترین نقص باشند نه اینکه بدون نقص چون گمان نکنم چیزی بدون نقص هم تولید شده باشه
پس دوستان و کاربران گرامی بنده نظرم این هستش با همـــــکاری هم بیایم یک طیفی از آنتی ویروسها رو بررسی کنیم و در آخر در هر شاخه مثلا در فایروال یا در .... تاپ 3 معرفی کنیم اینطوری یک کاربر مبتدی یا حتی خود من می تونم خیلی راحتر و با استناد به بررسی تخصصی دیگر کاربران به محصول مورد نظر برسم
پیشنهاد این است که هر کاربر آنتی ویروسی رو که نصب داره در امضا عنوان کنه بعدا در شرایط برابر درزمان برابر حالا منظور این نیست ثانیه به ثانیه اما تا جای ممکن شرایط برابر باشه طیفی از ویروس ها - تروجان ها و ......رو با آنتی ویروس های نام برده شده به کنکاش بگذاریم و در هر لول از بررسی 3 محصول بهتر رو معرفی می کنیم
اگر دوستان موافق هستند که می تونه هم برای خودمان و هم برای دیگر کاربران بهترین کمک و نتیجه رو در انتخاب نرم افزار امنیتی مناسب بده
نقل قول:
آقا TrustPort زدم کل فایل هارو دیلیت کرد رفت پی کارش! :n24:
درودنقل قول:
داداشی اسکرین شات هم میزاشتی بد نبود...
TrustPort فایروال هم داره؟ ازش راضی هستی؟
سلامنقل قول:
نتیجه ی اسکن با G Data IS2014
2 مورد باقی موندن و بقیه رو موقع اکسترکت شناسایی و حذف کرد و با اسکن چیزی پیدا نکرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عـــــزیز از فولدر خالی عکس بزاره !!!!!!!!!!!
- جناب سعیدسیلور عکس بزارید از پوشه و نرم افزار :n02:
فایروال هم داره!! آره راضی هستم! اسنم شات اسکرین باری اینکه عریضه خالی نمونه :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا عکس نزار اوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووهنقل قول:
فقط کاسپر - نود و .....
:n08:والله
نه نه نمی شه باور کرد فتوشاپه :n08: آقا بیا بریم کاسپر - نود - بیت دیفندر بخریم بیـــــــــا :n08:
لطفا در این تاپیک اسپم نکنید در غیر این صورت پست شما گزارش میشهنقل قول:
همین بیت دیفندری که شما به مسخره مثال میزنید تراست پورت از انجین و موتور این آنتی ویروس استفاده میکنید و اگر بیت دیفندر نبود تراست پورت هیچ حرفی واسه گفتن نداشت
اینطور اسکرین شات نمیگیرن بلکه از اسکن انجام شده و تعداد شناسایی ها اسکرین شات میگیرن مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد برای من جالبه که فایل های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تو ویروس توتال نه بیت دیفندر میشناسه و نه AVG که موتورهای تراست پورت هستند بعد تراست پورت چطور این بدافزارها رو شناسایی میکنه ؟؟؟