اقای توسلی سلام از مسئول مخابرات در مورد تمدید طرح ولادت پرسیدم گفت بعد از 1 سال باز هم میشه تمدید کرد ولی شما گفتید هنوز مشخص نیست بشه تمدید کرد.قربونت ی امار دقیق بگیر واسه ما.مرسی
Printable View
اقای توسلی سلام از مسئول مخابرات در مورد تمدید طرح ولادت پرسیدم گفت بعد از 1 سال باز هم میشه تمدید کرد ولی شما گفتید هنوز مشخص نیست بشه تمدید کرد.قربونت ی امار دقیق بگیر واسه ما.مرسی
پرسیدن نداره شما مطمئن نباشید.نقل قول:
چون برا طرح پاییزه نامحدود سال قبل هم همین حرف رو زده بودند ولی تمدیدش نکردند.
Sent from my HTC One
سلام دستگاه ر ی س ی و ر من از اینترنت برای وصل شدن به سرور کانالای ک ا ر ت ی یا همون اکانت ج ی ش ی ر استفاده می کنه با isp قبلی هیچ مشکلی نداشت و به راحتی به سرور وصل می شد اما از وقتی از اینترنت مخابرات استفاده می کنم یا اصلا وصل نمیشه ویا به زحمت وصل میشه سرور هم انتی ف ی ل ت ر هست در صورت امکان راهنمایی فرمایید مشکل از کجاست وایا می توان انرا برطرف نمود
سلام من امروز رفتم مرکز مخابراتی با مسئولش که صحبت میکردم گفت که ممکنه تا 2 هفته ی دیگه طرح نامحدود هم به کمپین پاییزه اضافه بشه.دوستانی که قصد خرید دارند 2 هفته دیگه هم صبر کنید شاید مخابرات نامحدود هم ارائه داد
سلام
من حدود ۳ سال یا ۴ سال است که خطم رانژه مخابراته. رشته خودم هم کامپیوتره و الان ۱۸ ساله دارم با کامپیوتر کار می کنم. بیشتر از ۱۶ سال هم هست پام به نت باز شده. کلا با شبکه و کامپیوتر زندگی کردم! :))
امروز رفتم مخابرات اول خیابان ۲۲ بهمن برای ارایه درخواست ارتقای پورت به ۱۰ مگ.
خلاصه:
گفت همینه که هست! اگر فیبر باشی مجبوری از مخابرات بگیری!گفتم فیبر نیستم اما فقط مخابرات روی ان پیش شماره من سرورس میده ! یک طوری گفت امکان نداره که انگار من گفتم الان شبه! کلا برگه کتبی که نوشته بودم را گرفت انداخت رومیزش! البته امیدوارم قبل از این که بندازتش سطل اشغال از پشت برگه به عنوان چرک نویس استفاده کنه!
شرح کامل:
امروز که رفتم مخابرات با یک اقای محترم اخمالو روبرو شدم. بلانصبت فکر کردم کسی ان جا فوت کرده این قدر ناراحته و اعصاب نداره. یک طوری برخورد کرد که انگار هیچ تمایلی به کار در ان جا نداشته و به زور نشوندنش پشت ان میز. به هر حال تا حدودی نمونه یک کارمند واقعی بود این فرد! قصد توهین ندارم اما خوب واقعا رفتارش نامناسب بود یا حداقل من این طور حس کردم.
به ایشون گفتم من طرح ۱۰ مگ ثبت نام کردم اما رانژه خط من روی ۵ مگ محدود شده! دقیقا ۵ مگ ! فرمودند: گفتیم تا ۱۰ مگ دلیل نمی شه ۱۰ مگ به دست شما برسه!!! گفتم قبول اما شما نباید محدود کنید باید تا ۱۰ باز باشه که باعث شد یک لحظه فکر کنه و شماره تلفن را بپرسه. در همین حال در مورد طرح نامحدود ازشون سوال کردم که گفت اصلا تمدید نمی شود. در حالی که همکارشون در مخابرات فروغی گفته بود تمدید می شود!!
یکم با کامپیوتروشون کار کردند و به چشمام خیره شدن!! کلا من نفهمیدم داشت نتیجه بررسی شماره من و طرح ۱۰ مگ چی شد! بهشون گفتم من می خوام تقاضای رفع محدودیت خطم را به صورت کتبی بنویسم. با مکث کمی یک برگه a4 را به یک برگه a5 تبدیل کرد و به من داد ازشون سوال کردم متن خاصی برای این مورد ندارید گفتا نه ! منم از خودم نوشتم که با توجه به محدودیت که از سوی مخابرات اعمال شده مجبور به استفاده از خدمات ۲۰۲۰ (مخابرات ) برای adsl هستم و برای استفاده از طرح ۱۰ مگ تقاضای رفع محدودیت سرعت رانژه و ارتقای downstream و upstream به ۱۰ مگ را دارم. امضا و شماره تلفن و تاریخ و شماره کارت ملی هم نوشتم.
برگه را که بهشون تحویل دادم متن را نگاهی کردن و گفتن مگه خطتون فیبره ؟ گفتم نه!گفتن پس می تونی از بقیه شرکت ها سرویس بگیرید. من هم در جواب گفتم من ۱ سال تلاش کردم و از طرف همه شرکت ها برای رانژه خط اقدام کردم هیچ کدام پیش شماره من را نتوانستند رانژه کنند! ایشون بازم یک طوری جواب دادن انگار من دروغ می گویم! برگه را انداخت روی میز و کلا دوبازه جوابی ندادن پرسیدم کار دیگری باید انجام بدهم فرمودند نه! خداحافظی کردم و تمام!
کمک : ایا کسی می تواند کمک کنه به هر روشی ( اشنا و دوست در مخابرات یا راه حل دیگری و ... ) این خط من واقعا روی ۱۰ مگ رانژه بشه؟ طرح نامحدود که تمدید نمی شه! پینگ این طرح ۱۰ مگ که خوب نیست حداقل دلمون به سرعت این طرح خوش باشه!
چندتا DNS خوب که هم پینگش پایین باشه هم باهاش سایتای خارجی رو سریع باز کنه معرفی کنید
درضمن DNS پیشفرض مخابرات اصفهان چنده مقایسه کنم با DNS گوگل و... ؟؟؟؟؟
سلام
ميگم چرا اینترنت مخابرات اینجوریه
من نت 3 مگ دارم نميدونم چرا بعضی سایت هایی که فیلتر نیستند را باز نمیکنه.و من مجبورم از چیز شکن استفاده کنم.
Sent from my D2105 using Tapatalk 2
نه مشکل منم همینهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:DNS تون رو توی تنظیمات مودم تغییر بدین احتمالا حل میشهنقل قول:
به صورت دستی توی تنظیمات مودم 8.8.8.8 و 8.8.4.4 رو مثلا قرار بدین
------------------
نقل قول:نقل قول:نقل قول:ظاهرا dns server های مخابرات مشکل دارهنقل قول:
اما از free dns استفاده کنید عالیه ،من خودم تست کردم
208.67.222.222
208.67.220.220
Sent from my HTC One