نگران نباش تست شده. اگه نشد ورژن 1.4.4 رو میزارم برات.نقل قول:
Printable View
نگران نباش تست شده. اگه نشد ورژن 1.4.4 رو میزارم برات.نقل قول:
میدونم چی میگی اما من خودم تماس گرفته بودم گفتن بهاره و تابستان هست. حالا شاید تغییری کرد.نقل قول:
سرعت روز ها به شدت کم شده و سرعت شبانه تقریباً صفر است. اون از چند روز قطعی این هم از الان.
---
همه ی سایت ها هم یا به سختی باز میشوند یا اصلاً باز نمیشوند. speedtest هم کامل لود نمیشود تا بتوان تست گرفت.
دوست عزیز این که در بخش wifi مودم من نوشته insert wifi dongle to enable به چه علته؟
پشتیبانی بعد از شنیدن این گفتش که خرابه مودمتون....
M-baghre عزیز این مشخصات من هست ولی سرعتم افتضاحه به مبین هم زنگ میزنم توجهی نمیکنن میشه شما پی گیری کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مقدار RSSI پایینه. برا همین سرعتت کم شده. این مقدار باید بین -50 تا -70 باشه. معمولا -60 خیلی خوبه. آنتن رو کمی جابجا کننقل قول:
RSSI
میزان شدت سیگنال دریافتی
مقدار آن همیشه منفی است. مانند -55
هرچه قدرمطلق آن کوچکتر باشد شدت سیگنال دریافتی بیشتر است
CINR
نسبت نویز به شدت سیگنال دریافتی
در شرکت مبین نت مقدار پارامتر RSSI باید بین -50 تا -70 و مقدار پارامتر CINR باید بین 15 تا 30 باشد
دوستان مودم رو از پریز بکشیم (مثلا روزی یک بار ) مشکلی پیش نمیاد؟ آیا اون چراغ نارنجی رنگ مودم باید همیشه چشمک زن باشه؟ یا باید ثابت باشه؟ و دیگه اینکه من یک گیگ حجم اضافه گرفتم ولی میرم تو سایت که چک کنم میزنه صفر گیگ!! ولی میتونم وب گردی و دانلود کنم !! چرا شارژ نمیشه تو سایت؟
اصلاح می کنم :نقل قول:
RSSI یا received signal strength indicator یا همون شاخص قدرت دریافت سیگنال هرچقدر قدر مطلقش بیشتر باشه بهتره و توی اکثر دستگاه های وایرلس این مقدار دیده میشه و بر عکس CINR قابل amplify هم هست.
جناب lord69 هم برای مدل شما عکس زیر هست :
احتیاجی به PKM نداره مثل شکل باشه کافیه
مورد بعدی در مورد شرکت Green Packet (نه Pocket) هست، اول به توضیح زیر از ویدکیپدیا نگاه کنید :
کد:Green Packet ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) is a technology company first established in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in 2000. On 15 December 2000, Green Packet Berhad was incorporated in Malaysia as a regional research & development and marketing centre to further develop and commercialize the wireless networking technologies initially developed by Green Packet Inc.
Green Packet has its headquarters in Petaling Jaya, with more than 800 employees worldwide. It has sales and marketing offices in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Manama in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . R&D activities are carried out in multiple locations in Kuala Lumpur, Shanghai and in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Green Packet in Malaysia is a public company, listed on the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Market of Bursa Malaysia Securities Berhad. The company has since migrated to Main Board of Bursa Malaysia.
خلاصه اینکه این شرکت اول در سال 2000 در آمریکا توسط Tan Sri Datuk Dr پایه گذاری شده و بعدها در مالزی به عنوان یک شرکت سهامی عام معرفی شده و دفتر مرکزی فعلیش هم توی Petaling Jaya در مالزی هست و هیچ ارتباطی با کره نداره، در خیلی از کشور ها نمایندگی داره و مثل بسیاری از شرکت های دیگه برای ارزون تموم شدن کالا ، اون رو در چین میسازند.
وضعیت سهامش توی 5 سال اخیر :
حتی توی مالزی هم کسی دیگه روی Wimax سرمایه گذاری نمی کنه و کشورهای پیشرفته صنعتی بیشتر تمرکزشون روی LTE و LTE Advanced هست که سرعت بسیار بیشتر رو پشتیبانی می کنه ولی متاسفانه در ایران وضعیت زیرساخت بسیار ضعیف هست(هنوز وضعیت 3G خرابه چه برسه به این) و قیمت ها هم سرسام آور هست.
ایشالا که بهتر بشه.
از دوستان نماینده مبین هم علاوه بر تشکر برای اینکه به کاربر ها بدون چشم داشت کمک می کنند خواهش می کنم از Multi-quote استفاده کنند که تاپیک شلوغ نشه و دوستان مجبور نشن برای پیدا کردن یک پست چندین صفحه رو Load کنند.
موفق باشید
تست سرعت 2048 مبین نت 2 گیگ ماهانه :
ساعت 10:30 صبح 28 خرداد 91 - سرور آسیاتک - Speedtest.net
احتمالا مشکل شما Ip conflict توی شبکه هست که ربطی به ISP نداره و به راحتی هم قابل حله:نقل قول:
اگه Ip رو به صورت دستی تنظیم کردید روی auto بزارید و توی مودم هم DHCP Server فعال باشه حتما.
در ضمت اگه به صورت Wifi چند نفره استفاده می کنید، مورد Lease Time رو هم چک کنید.